VetGruppen - Skibhus Dyreklinik Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Skibhusvej 186, 5000 Odense, Syddanmark, DK

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Omsorgsfuld behandling, nærværende over for både mig og min dejlige kattepige, som desværre måtte aflives. Der var tid og nærhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We have been treated by respect and our dogs with love and care. So happy to finally find a vet with passion for her much appreciated job. After so many sad heart breaking experiences i am confiden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min hund har altid været i trygge hænder! Jeg har altid haft den bedste oplevelse hos Skibhus Dyreklinik! De har været så gode i håndtering af min hund, hans behov og livlige væsen, samt alle de s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid massere gode råd og vejledning med på vejen. Dygtig og meget venligt personale! Vi føler os i trygge hænder hos skibhus dyreklinik :)) kan kun anbefale at vælge dem

Unternehmensdetails

1. Tierarzt
  2. Tierklinik
  3. Tierärztlicher Notdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Skibhus Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Odense. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

1.950 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er dygtige og tager sig tid både…

De er dygtige og tager sig tid både undersøgelse og til at svare på spørgsmål

12. November 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Birthe, den er vi glade for. I må have en dejlig dag.

Service

En virkelig go service

6. November 2024

Hej Birthe. Tusind tak for de 5 stjerner. Rigtig god dag til jer🍁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin måde at modtage vores hund…

Rigtig fin måde at modtage vores hund på.
Dejligt at få svar på alle vores spørgsmål. Hurtig henvisning til dyrehospitalet, da vores hund haltede.

29. Oktober 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Lene. Det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med besøget hos os. I må have en god dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det som er godt ved at besøge skibhus…

Det som er godt ved at besøge skibhus dyreklinik er at der altid er tid til et godt råd samt vi altid bliver mødt med god forståelse når der opstår et problem med cato og her var det et akut problem som blev løst ved jer/ dyrlægen Janne som var rigtig behagelig over for os og vi er kommet i klinken i 35 år og det håber vi at forsatte med

1. November 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse Lars. Det er dejligt at læse, at du fortsat er glad for at benytte hos som jeres faste dyrlæge, her så mange år senere. Vi ønsker jer et dejligt efterår fra alle os 🍂

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gismo følte sig nærmest hjemme og…

Gismo følte sig nærmest hjemme og charmede sig ind på Julie.
Og som ansat ved Gismo, slappede jeg også af.

31. Oktober 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Camilla, den er vi glade for. Du og Gismo må have en dejlig dag :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skiphusvej dyreklinik NEJ TAK

Min gamle hund 15 år gammel blev afvist i går han stod til en aflivning i forgårs så han helt normalt ud igår var han helt skæv i hovedet hæven under øjet over næse partiet og hele han kind det er kommet på en nat viste med det samme han skulle aflives for han skal ik igennem narkose med hans alder var godt klar over det måtte være en tand, ringer til skiphusvej i Odense spurte om jeg kunne få en dyrlæge ud da han VIRKLIG ik kan lide at køre bil det skulle hun lige undersøge der går et stk tid så ringer jeg igen hun sekretæren siger det kunne de ikke sage så at det tid jeg har ventet har jeg snakket med naboen og vis j kan få en akut tid så vil han køre mig det skulle hun osse undersøge og så spørger hun hvor hurtigt kan du komme j siger med det samme det tager ca 10-12 min så er vi der vi venter og venter så blir j ringet op med et nej sage at det ik kan vente han lider hovedet vil være doppel str i morgen prøvede at spørge om der kunne rykkes på en af de Andre’s tider nej de er osse syge jeg er før blevet ringet op og da blev j spurgt om de måtte rykke min tid den skulle have vaccine det var en akut siti så det sage j ja til, men alt var et nej i går glemmer aldrig den kolde behandling de kunne ha sagt det fra start hvorfor holde os hen og giver mig håb ved at spørge hvor hurtigt j ville ku være der… Årslev dyreklinik tog ham heldigvis og hvor er de søde og venlige de er der VIRKLIG for at hjælpe dyr der lider så nu har Armani fået fred og han fik sine englevinger å

21. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Rakel

Vi beklager din oplevelse af forløbet. Vi har et ønske om altid at hjælpe og især når det gælder en akut aflivning.
En aflivning i hjemmet er kun muligt, hvis det er planlagt på forhånd. Da du ringede til os første gang klokken 14.30 og bad om at en dyrlæge skulle komme ud til en aflivning hjemme hos dig, gjorde veterinærsygeplejersken alligevel et forsøg på at løse det, i et ønske om at hjælpe. Det var ikke muligt på dagen, da du efterfølgende spurgte til en aflivning på klinikken, valgte veterinærsygeplejersken igen at forsøge at finde tid til jer i programmet, på trods af en fuldt booket eftermiddag med syge patienter. Det var derfor du skulle vente igen, fordi vi forsøgte at finde en løsning så vi kunne hjælpe.
Det var ikke muligt at rykke nogen af patienterne og sygeplejersken måtte derfor ringe tilbage og sige at vi desværre ikke kunne hjælpe dig og Armani.

Hun anbefalede dig derfor at kontakte vores naboklinik, hvor vores kolleger havde tid til at hjælpe samme eftermiddag. Vi er kede af din oplevelse at vores forsøg på at hjælpe, som det modsatte.
Vi er dog glade for at du fik hjælp et andet sted som vi anbefalede, og at Armani fik fred på en fin måde.

Med Venlig Hilsen Skibhus Dyreklinik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget medfølende og flot behandling i…

Meget medfølende og flot behandling i forbindelse med aflivning af min kat gennem 16 år

31. Juli 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Hej Dorte. Tusind tak for at tage dig tid til at skrive din flotte anmeldelse trods de kedelige omstændigheder. Vi sender varme tanker jeres vej ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Highly recommend this place if you care about your fur babies.

We have been treated by respect and our dogs with love and care.
So happy to finally find a vet with passion for her much appreciated job.
After so many sad heart breaking experiences i am confident to say we have found a place where we feel safe to refer to in case of need.
Of course i want to heartily recommend Skibhus Dyreklinik to those love their pets like their babies.

18. Juni 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Hi Rey. Thank you so much for taking time to write your review of our clinic. It means a lot to us, that you feel safe having us as your new primary vet. We wish you a great summer. Kindest regards from Skibhus Dyreklinik

Kompetent

Kompetent, dygtigt, nærværende, og imødekommende personale

18. Mai 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi rigtig glade for 🌞

Fantastisk dyrlæge.

Opmærksomhed mod min hund, god dokumentation og forklaring af udfordringer og behandling. God opfølgning efter indgreb, vi blev ringet op for opfølgning.

4. Mai 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Tusind tak for den flotte anmeldelse Inga, den er vi rigtig glade for. Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds med forløbet hos os. Vi ønsker jer en dejlig dag fra alle os herude.

Rart og trygt sted

Rart og trygt sted for hunden og mig

11. Mai 2024

Antwort von VetGruppen - Skibhus Dyreklinik

Tak for din anmeldelse Karen. Det er dejligt at læse, at du er tryg i at benytte os som jeres dyrlæge 🐶 Vi ønsker jer en dejlig weekend herfra.

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr