Jonathan er en dyrlæge i særklasse, han er dygtig og utrolig lærerig! Hans viden om heste er uudtømmelig og hans håndtering af både hest og ejer på 16 år, er altid en fornøjelse at overvære (som mor... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid hjælpsomt personale, som sikrer vores hest får den bedste behandling. God til opfølgning, og spørgsmål under behandling. Min hest er i helt sikre hænder, og jeg får altid hjælp, selv når det e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid hjælpsomme og omsorgsfulde overfor både hest og ejer. Super service. Meget dygtige, høj faglighed og hesten bliver hurtig udredt. Har brugt dem de sidste 10 år til vores heste og kun gode opleve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har været igennem et forfangenhedsforløb og skiftede til Kasernens Hesteklinik under forløbet, hvilket jeg bestemt ikke har fortrudt. Desværre endte det med aflivning af hesten, men det var den be... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Kommandantvej 32, 4700, Næstved, Sjælland, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 61 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Kasernens Hesteklinik: Eksterne dyrlæger. Det faste team er pludselig stoppet og den oprindelige klinik opløst.
Vi er utrolig glade for Bjarne. Nu skal vi overgå til en ny og er sikker på at de finder en dygtig dyrlæge, som kan hjælpe i stedet for Bjarne.

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Desværre kunne vi ikke redde hverken får eller lam, det har intet med dyrlægens faglighed at gøre

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Bjarne Rode er den bedste dyrlæge. Imødekommende, rolig og fagligt helt i top.
Både heste og vi mennesker nyder hans personlighed og hans gode råd.

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Nærværende og kompetent behandling af min hest. Det er et stort plus, at aftalerne holder og jeg oplever mig hørt og forstået.

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Min dyrlæge er den bedste som jeg nogensinde har haft. Min ene hest har lidt af en sygdom i bagbenene. Der er vel 10 forskellige dyrlæger som har tilset hende over 5 år. Alle har sagt at hun havde gigt i bagbenene fordi de var hævet i koder. Så kom Berner. Han kiggede på hende i 2 minutter og konstaterede at hendes ben var voldsomt betændte. Virkelig slemt. Min pointe er at 10 dyrlæger er ikke i stand til at se hvad hun fejler.
Senere har jeg et føl med en mus i skulderen.
Helsingborg Hesteklinik mente hun skulle aflives.
Det mente Berner ikke. Han sagde at hun havde al den tid i verden hun havde brug for, så nu er hun rask fra det. Jeg er vældig tilfreds.

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Super sød og forstående oplevelse.
Forklarende så man efterlades tryg

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Fleksibel mht. tidsbestilling, virkelig god og kompetent behandling af hesten og en god dialog.

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Min hest er i helt sikre hænder, og jeg får altid hjælp, selv når det er akut. Fantastisk håndtering af hest og menneske, når man som ejer kan stå i en lidt sårbar situation. Der er altid tid til uddybende forklaring, visning af korrekt pleje og håndtering, og der er en fantastisk ro omkring personalet, som helt klart smitter af på hest og ejer. Personalet er nysgerrigt og udvikler sig, og jeg ved, at min hest får hjælp af Danmarks bedste dyrlæger.

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Friendly and honest. Focusing on the horse, not buyer or seller side.
Recommending them!

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Behagelig og faglig dygtig.
Behandlede min hest, med hestens velfærd for øje.
Udelukkende ros herfra.

Antwort von VetGruppen - Kasernens Hesteklinik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.