Veterankraft Bewertungen 125

TrustScore 4 von 5

3,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Minnesstunden för 80 personer. 4 damer skötte servicen, fixade kaffe, höll rent och snyggt. Självservering av smörgåstårta men allt flöt på. De fanns till hands, lyhörda och mycket trevliga.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft Manuel som målare hos oss. Vi är så nöjda med hans arbete. Han är noggrann och professionell. Smidig kommunikation och alltid tjänstvillig. Han gör ett jättebra arbete!

Unternehmensdetails

1. Haushaltshilfe
  2. Reinigungsservice
  3. Gebäudereinigung
  4. Handwerkskunst
  5. Rasenpflegedienst
  6. Zeitarbeitsagentur

Vom Unternehmen geschrieben

Veterankraft erbjuder trygg och flexibel hjälp i hemmet, på arbetsplatsen och i bostadsrättsföreningar – utförd av erfarna seniorer. Vi tar tillvara den kompetens och yrkesstolthet som finns hos äldre och erbjuder tjänster inom trädgård, hantverk, städning, omsorg och bemanning. Med över 40 lokala kontor runt om i landet hjälper vi både privatpersoner, företag och BRF:er. Hos oss får du inte bara ett väl utfört arbete, utan även en hjälpande hand med hjärta, erfarenhet och omtanke. Veterankraft – erfarenhet som gör skillnad.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

125 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 72 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Snabbt

Snabbt, enkelt och trevligt bemötande. Trappan utförd enl önskemål. Uppstädat och snyggt. Allt till belåtenhet.

8. April 2026

Antwort von Veterankraft

Stort tack för din fina feedback!
Vad härligt att höra att allt fungerade smidigt och blev som du önskade.

Jag är nöjd!

Jag är nöjd!

25. März 2026

Antwort von Veterankraft

Vad härligt att höra, tack för att du delar med dig!
Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gjorde det som var beställt och lite…

Gjorde det som var beställt och lite till mycket bra jobb.

7. April 2026

Antwort von Veterankraft

Stort tack för dina fina ord!
Vad roligt att höra att allt blev som beställt och lite till.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lätt och smidigt att anlita

Lätt och smidigt att anlita. Jobbet blev gjort och det var trevligt.

8. April 2026

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du upplevde det som både lätt och smidigt, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Snabb återkoppling från kundtjänst

Snabb återkoppling från kundtjänst! Veteran kunde hjälpa mig med min lite udda förfrågan.

8. März 2026

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att vi kunde hjälpa till.

Varmt välkommen tillbaka när det dyker upp något nytt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft Manuel som målare hos oss

10. April 2026

Tack för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att ni är så nöjda med Manuels arbete. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och hälsar varmt välkommen tillbaka vid behov.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyrt, låg tempo och oseriösa företag.

Anlitade företaget för trädgårdsarbete, deras beräknat tid för att utföra jobbet var ca 16 timmars jobb dvs 2 personer av 8 timmar. Deras förslag /estimerad tid och pris var 5500- 6000 kr för hela jobbet efter rotavdrag. Första dagen var på plats 2 personer som jobbade 6 timmar dvs 12 timmar och utfördes ca 15 % av hela jobbet. Försökte att prata med de och förklara att jag är missnöjd med deras tempo, väldigt långsamma med jobbet. En av dem pratade nästan hela tiden på telefon och den andra blev arg på mig eftersom jag var missnöjd med deras prestation. De bryr sig inte om min klagomål, blev otrevliga med rakt svar typ, vi tar betalt per timme, är du missnöjd angående detta ringa företaget. Till slut ringde jag företaget och avslutade samarbetet med de. Betalde till slut nästan 4000 kr med rotavdrag för deras jobb.

16. März 2026

Antwort von Veterankraft

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är uppriktigt ledsna att arbetet och bemötandet inte motsvarade dina förväntningar. Det ska självklart inte kännas så för dig som kund, och vi beklagar verkligen det inträffade. Din feedback är viktig för oss och används för att utveckla våra rutiner och säkerställa bättre upplevelser framöver.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Äntligen är mina taklister uppe efter…

Äntligen är mina taklister uppe efter 20 år. tack för ett bra jobb

10. März 2026

Antwort von Veterankraft

Så roligt att höra, ibland tar de där listerna sin tid 😊
Vi är glada och stolta över att äntligen ha fått hjälpa dig sätta dem på plats. Tack för förtroendet och för dina fina ord!

Minnesstunden för 80 personer

5. März 2026

Antwort von Veterankraft

Tack för att du delade med dig av detta. Det värmer oss att veta att våra veteraner kunde bidra med omtanke, närvaro och trygg service under en så betydelsefull stund. Vi är tacksamma för ert förtroende och glada att få finnas där när det verkligen betyder något.

Oseriöst

Oseriöst. Anlitade flyttstäd. Uppdraget fullföljdes inte. Istället skickade man en extern städfirma som fakturerade korrekt. Sen kom en bluffaktura från Veterankraft på samma summa fast än de inte gjort jobbet. Helt ovilliga att lösa problemet. Aldrig mer Veterankraft,

13. März 2026

Antwort von Veterankraft

Det här låter verkligen inte bra, och vi är ledsna att du fått den upplevelsen. Så ska det absolut inte gå till. Vi vill självklart reda ut vad som hänt och säkerställa att du inte ska behöva betala för något vi inte utfört.
Ring oss gärna på nummer 020101910 så tar vi tag i detta direkt och ser till att du får en korrekt och rättvis hantering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veterankraft i Linköping så bra!!

Man har aldrig behövt vänta länge på hjälpen.
Vi har haft hjälp av en fantastisk trädgårdsmästare (Micke) som var snabb och väldigt duktig!

7. Juli 2025

Antwort von Veterankraft

Tusen tack för din underbara recension!
Det gör oss verkligen glada att höra att ni alltid fått snabb hjälp och att Micke har gjort ett så fint jobb i trädgården. Han är fantastisk, och vi ska självklart vidarebefordra era fina ord till honom. 🌿💚
Tack för att ni låter oss vara en del av er vardag!

Flyttstädning Linköping

Använde Veterankraft i Linköping för hjälp med flyttstädning. De var punktliga, noggranna och höll vad de lovade! Inga problem och god kommunikation. Vi kan varmt rekommendera de och kommer framöver använda de till fler saker vi behöver hjälp med.

18. Februar 2026

Antwort von Veterankraft

Tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada att höra att flyttstädningen fungerade smidigt och att ni upplevde oss som punktliga och noggranna. Det betyder mycket för våra veteraner att deras arbete uppskattas.
Vi ser fram emot att få hjälpa er igen när behovet dyker upp.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Veterankraft! 🌿

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har använt Veterankraft under många år

Har använt Veterankraft under många år. Trädgårdsabonnemang, barnpassning, snöskottningsabonnemang samt diverse hantverksjobb. Mycket nöjd

6. März 2026

Antwort von Veterankraft

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har valt att vara kund hos oss under så många år! 🌟
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med allt från trädgårds- och snöabonnemang till barnpassning och hantverksjobb.
Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i vardagen framöver.
Tveka aldrig att höra av dig om det är något mer vi kan göra för dig!

Lätta att få tag i

25. Februar 2026

Antwort von Veterankraft

Tack för din fina kommentar!
Det betyder mycket att du upplevde oss som lätta att nå. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen!

Mycket nöjd

Mycket trevligt och omtänksamt bemötande. Rekommenderas varmt!

23. Februar 2026

Antwort von Veterankraft

Stort tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande.
Det betyder mycket för oss och för våra veteraner som alltid strävar efter att leverera trygg och personlig service.
Varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp!

Bra stöd och hjälp

Bra hjälp och bra företag att jobba för med stöd och tips

4. Februar 2026

Antwort von Veterankraft

Tack så mycket för din fina recension!
Vi blir verkligen glada att höra att du upplever både hjälpen och stödet från oss som bra. Att våra medarbetare känner sig trygga och får den stöttning de behöver är väldigt viktigt för oss.

Tack för att du är en del av oss!

Tydliga och kunniga

Tydlig kostnadsförslag och uppföljning på skickad offert. Hantverkaren var punktlig och kunning. 5 av 5 för alla inblandade. Så skönt att kunna anlita proffs även för små jobb.

18. Januar 2026

Antwort von Veterankraft

Tack för din fina recension!
Vi är väldigt glada att höra att både offertprocessen och arbetet på plats fungerade så bra. Tack för att du lyfter vår hantverkares punktlighet och kunskap.
Vi uppskattar ditt förtroende och hjälper dig gärna igen framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trevlig kontakt både med bokningen och…

Trevlig kontakt både med bokningen och hjälpen. Fint utfört arbete.
Kommer anlita igen :)

9. Januar 2026

Hej Ninna,

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med vår tjänst. Vi hoppas att vi får möjligheten att hjälpa dig snart igen!

Önskar dig en fin fortsättning på dagen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duktig Städare!

Min pappa har städhjälp och är mycket nöjd med bemötande och städningen!

8. Januar 2026

Hej Jörgen,

Stort tack för din fina feedback! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med våra tjänster. Våra veteraner gör alltid sitt bästa, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Ha en fortsatt fin dag!

Veterankraft

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr