Het appartement zelf was fijn maar na iets meer dan een jaar huren bij Vesteda ben ik blij dat ik van deze geldklopperij af ben. De huur is al hoog en de liften van het pand hebben het meerdere m... Mehr ansehen
Ik woon nu twee weken in m’n nieuwe woning van Vesteda en de eerste indruk is erg positief. De communicatie verloopt soepel en het voelt allemaal heel persoonlijk aan, wat ik echt waardeer. De me... Mehr ansehen
Vesteda Rotterdam zijn huisjesmelkers, en bovendien doen zij etnisch profileren. Ben je buitenlands en heb je geenschulden en verdien je een topsalaris dan kom je er toch nooit in aanmerking voor.... Mehr ansehen
Een positieve ervaring mag ook gedeeld worden. Sinds 01-08 hebben wij een woning bij Vesteda gehuurd en we vonden het proces transparant en duidelijk. Het huurdersportaal is fijn in gebruik en we... Mehr ansehen
- Immobilienvermittlung
- Apartmenthaus
- Wohnungsvermietungsagentur
- Hausverwaltungsunternehmen
- Immobilienagentur
- Immobilienmakler
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Vesteda verhuurt woningen in de vrije sector door heel Nederland. Bekijk het aanbod en schrijf u gratis in.
Claude Debussylaan, 1082, Amsterdam, Niederlande
- vesteda.com
Das haben sich andere Leute angesehen
Sinds kort huren ik een woning via…
Sinds kort huren ik een woning via Vesteda en hebben alleen maar positieve ervaringen. De communicatie is helder en professioneel, waardoor eventuele klachten snel en efficiënt worden opgelost.
Wij huren sinds kort van Vesteda.
Wij huren sinds kort van Vesteda.
De service van deze verhuurder is echt perfect.
Op de juiste en correcte manier communiceren zorgt voor goed contact, begrip en oplossing van klachten.
I had an awful experience
I had an awful experience with this agency. They asked for numerous papers revealing very private information that I provided. They then told me that the information provided is conflicting, even though it was all generated from trusted sources. They never gave me a reason or even bothered to pick up the phone and discuss what they found conflicting. I spent weeks waiting for this and they treated me horribly. Not recommended. The lady responsible for this is Joanne Remak.
gewoon slecht zeggen dat ze mensen…
gewoon slecht zeggen dat ze mensen gelijke kansen geven is gewoon niet waar eerst komen de sleutelberoepen, trap er niet in!!
zakken vullers huur met 250/300 omhoog gooien net onder hun grens van iemand voordragen want zo dom zijn ze niet gewoon triest, gewoon boeven net als de rest ook ,
Club van de loze beloftes
Het is dat de eerste ster gratis is, anders had ik 0 sterren gegeven. Bij het intrekken van mijn woning gebreken geconcludeerd, inmiddels drie maanden verder en er is nog niks gerepareerd. Meerdere malen contact gehad met de klantenservice, steeds zou ik teruggebeld worden en dit is tot op heden nog nooit gebeurd. Ze zijn weleenswaar bereikbaar, maar ze beloven van alles en leveren niks. Schriftelijke klachten wordt niet op gereageerd.
Contact hoezo?
Helaas bestaat er geen mogelijkheid om iets te bespreken. Veel te warme woning, ook in de winter. Geen telefoonnummer, alles via app, waar beperkt keuzemenu is.
Eindinspectie + dienstverlening
We hebben bijna twee jaar gewoond in een huurhuis van vesteda. We hebben in die twee jaar een melding gedaan dat de vaatwasser niet meer goed werkte en dat de voordeur niet meer goed sloot. Beide gevallen zijn ze niet langs gekomen. Uiteindelijk vanwege koophuis de huur opgezegd, afijn eind inspectie. We hadden een nieuwe huurder aangedragen maar die werd maar niet uitgenodigd, eindstand alles moest eruit denk aan laminaat, trapbekleding (2 trappen) etc.. zo gezegd zo gedaan, bij de eindinspectie vond meneer het niet schoon genoeg en de trap onvoldoende opgeleverd…en wou hij voor de trappen de volle 1000,- rekenen als boete, terwijl we de hele trapbekleding hadden verwijderd (welke er al jaren zat). 0,0 inlevingsvermogen mbt het feit dat er twee jaar geleefd is. De man van vesteda maakte denigrerende opmerkingen, dat het quote: met alle respect het ruikt hier wel naar huisdieren”. Naar mijn mening moet je dat vastleggen in het huurcontract dat er geen huisdieren zijn toegestaan. Al met al niet aan te raden om te huren via vesteda.
Zakkenvullers
Was 17 jaar geleden een goede partij om te huren. Anno nu een grote roversbende geld binnen halen service null.
Bereikbaar null.
Beloftes genoeg maar daden null.
Ik heb nu ruim €220000 aan huur betaald en zit in een huis met behoorlijk veel schimmels en lekkages. En nog veel meer gebreken.
Ze zouden contact met mij opnemen niet dus klacht ingediend ook null.
We zijn met alle huurders aan de goden overgeleverd.
Vesteda bedankt o ja wel een herinnering als je vijf dagen te laat betaalt dat gaat wel goed bij Vesteda.
Veel te hoge huurprijzen en…
Veel te hoge huurprijzen en maximale huurverhoging, alleen maar winst maken over de ruggen van huurders, je kunt er niets tegen doen
VRAGEN AL JE PRIVACY GEGEVENS KOPIE PASPOORT & PASPOORT NUMMER en nemen niet op???
Ben ik de enige die opmerkt dat zij in ene sectie je paspoort nummer vragen en dan vervolgens in een ander sectie een kopie van je paspoort? (Aangevend je BSN nummer af te schermen?) terwijl je hem in een sectie hiervoor hem heb moeten invullen??? Zijn jullie er wel van bewust dat alles in hun database wordt opgeslagen en als zij gehackt worden jullie allemaal letterlijk zwaar de sjaak zijn door dat AL JE GEGEVENS OP STRAAT LIGGEN? zelfs de overheid lukt het niet om hackers buiten te houden laatst staan deze gare bedrijf??????? Ben ik echt de enige zijn wij Nederlanders zulke schapen??????? Ps. Wil hiervoor voor opheldering vragen maar sta al 15 minuten in de wacht hoor de hele tijd al dat ik de volgende ben die geholpen wordt???
Al 15 jaar huur ik via Vesteda
Al 15 jaar huur ik via Vesteda. Dit bedrijf doet er alles aan om meer en meer geld binnen te harken. Elk jaar de volle huurverhoging voor een gebouw wat steeds slechter en slechter wordt. Als je kijkt op de website van de overheid zie je een energielabel A staan. Niets is minder waar. Vorig jaar is een onafhankelijk onderzoek geweest en dat wees uit dat het mogelijk wel label H zou moeten zijn! Het appartement is totaal niet goed geïsoleerd! Vesteda laat het afweten. Verder is de website een ellende. Het duurt heel lang voordat je inlogt en dan loopt alles vast. Ellende!
Belachelijke huurverhoging
Schuilen zich achter de 2e kamer met hun gezwets.
41 euro komt erbij...
Word serieus steeds gekker en een service van 👎👎👎
Wacht nog steeds op iemand die mijn drempel fixt!
Maximaal onbereikbaar
Onbereikbaar, mijn.vesteda.com werkt niet, reparatieverzoek 8 maanden geleden ingediend en nog steeds niemand komen opdagen. Een bandje op de telefoon geeft precies 2 uur lang aan: “er is 1 wachtende voor u” en daarna verbreekt de verbinding automatisch. Nog een keer gebeld en ingetoetst dat ik een spoed melding heb, nog steeds niemand die opneemt. Maar als je hen geld verschuldigd bent weten ze je al te goed te bereiken. Ik ga het even met een postduif proberen.
Alleen maar positief
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Vesteda. Ja, je moet iedere dag 100 keer de site verversen als je een woning zoekt, maar dat moet je overal. Ik huur per april mijn tweede woning bij Vesteda en ik kan niks anders zeggen dan dat ze transparant en professioneel handelen. Als er iets gerepareerd moet worden dan gebeurt dat. Huizen in goede staat van onderhoud. Prima bereikbaarheid. Complimenten aan Q. Hessing en I. De wit voor hoe zij hun werk doen. Een van de prettigste ervaringen met verhuurders die ik heb gehad.
WAARSCHUWING: Vesteda betaald borg niet terug.
November 1973 fl 350,- (gulden) borg betaald.
Precies 50 jaar later de woning keurig achtergelaten maar de borg wordt NIET terug betaald omdat een contract is overgenomen maar de borg niet.
Ja ja kul verhaal, u bent dus GEWAARSCHUWD. Woont u ergens iets langer mail dan even naar Vesteda of u uw borg wel krijgt. Kleine moeite en scheelt een vervelende verassing u kunt dan de borg bij de laatste huur inhouden voor ons te laat wij waren te goed van vertrouwen.
Dramatisch te bereiken en niet onderbouwde servicekosten afrekening
Dit bedrijf is echt ronduit belachelijk. Allereerst super slecht te bereiken. Verbinding wordt gewoon constant verbroken of je wordt doorverbonden en daarna weggedrukt.
Wij wonen er een jaar al niet en krijgen opeens extra gemaakte servicekosten, zonder enige onderbouwing of facturen die door Vesteda zijn betaald.
Als je hierom vraagt krijg je totaal geen response of antwoord op je vraag. En maand later gaan ze dreigen met de deurwaarder. Echt niet hier huren want ze proberen gewoon geld van je te stelen.
Of neem meteen rechtsbijstandsverzekering en die zorgen wel dat ze worden aangepakt.
Ernstige vochtproblemen in slaapkamer na nieuw dak
Drie jaar lang gehuurd bij Vesteda tot volle tevredenheid. Toen in de zomer van 2022 ons dak werd vervangen begon de ellende: bij de eerste hevige regenval dat jaar hadden wij lekkage, in de slaapkamer onder het nieuwe dak. Grote vochtplekken op de muren, als het regent en waait sijpelt het vocht de slaapkamer in.. We zijn nu al 1,5 jaar bezig met dit te melden bij Vesteda op alle mogelijke manieren: via het online klantenportaal en telefonisch al meer dan 20 keer contact gezocht. Vesteda is zelf nul keer komen kijken, er gebeurt gewoon niets.
We betalen enorm veel huur, voor een woning met ernstige vochtproblemen. Heel kwalijk. We zijn op het punt aangekomen dat Vesteda niet eens meer reageert op onze meldingen, en ondertussen wordt de huur wel elk jaar verhoogd..
Vandaag hebben wij een jurist ingeschakeld. Ontzettend naar dat het zo ver moet komen, maar we zien geen andere uitweg.
Nogmaals bedankt Vesteda!
In het begin van 2023 heeft Vesteda me bijgestaan bij het vinden van een prachtige huurwoning in Den Bosch. Als recentelijk gescheiden vrouw met twee tienerdochters stond ik niet lang genoeg ingeschreven voor een sociale huurwoning, en met mijn toenmalige inkomen kwam ik (nog) niet in aanmerking voor een particuliere huurwoning.
In wanhoop heb ik verschillende instanties benaderd, en Vesteda, vooral Gregor, was bereid om samen met mij naar mogelijke oplossingen te kijken. Ik ben hen eeuwig dankbaar, want zonder deze helpende hand zou ik nu niet zo'n fijne woning hebben in de Maaspoort. Nogmaals bedankt Vesteda!
Wat een bedrijf zeg! Service ver te zoeken.
Wat een bedrijf zeg! Service is ver te zoeken. Meerdere keren overlast van buren gemeld, er wordt niks meegedaan. Er wordt flink wat geld betaald voor jullie woningen, dus dan wordt er ook rust en service verwacht. Laat ik maar niet beginnen over de service met de verstopte leidingen. Duurt maanden voordat je überhaupt een bericht terugkrijgt van Vesteda. Als je de keuze hebt ergens anders huren, zeker doen! Zonde van je geld bij dit bedrijf huren.
Naheffing gekregen van servicekosten…
Naheffing gekregen van servicekosten van jaar geleden. Ik woon inmiddels niet meer in het pand omdat het oh zo ‘luxe’ pand behoorlijk wat gebreken had. Denk hierbij ook aan zwarte schimmel in mijn huis… klantenservice reageert pas na vele bezwaren en mails terug. Denken niet mee…. Vesteda zijn echt graaiers en de ‘ luxe’ landen vallen uit elkaar GEEN AANRADER OM HIER TE HUREN
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.