Alles op 1, 2,3 geregeld en online. Ik had dringend een autoverzekering nodig maar niets was minder waar. Na een autoverzekeraar gekozen te hebben via de site en de opgestuurde offerte te hebben onder... Mehr ansehen
Reeds twee keer maakte ik gebruik van de online dienst van verzekeringen.be. vlot bespaarde ik enkele honderden euro's. Ik werd zeer goed geïnformeerd en helemaal ontzorgd kon ik overstappen naar een... Mehr ansehen
Onresponsief via telefoon of e-mail. ik probeer al verschillende dagen te bellen en heb al meerder e-mails gestuurd, maar krijg geen reactie. De enige mails die ik ontvang zijn automatische mails die... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Je doet zoveel online. Waarom je verzekering afsluiten dan niet? Vergelijk snel op verzekeringen.be, kies de verzekering die je wilt en klaar. Net zo simpel als schoenen bestellen.
Brechtsebaan 200, 2900, Schoten (Antwerpen), Belgien
- 03 376 33 48
- support@verzekeringen.be
- verzekeringen.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Het was makkelijk en overzichtelijk
Het was makkelijk en overzichtelijk. Heel handig in gebruik.
Moeilijk in contact te komen en veel te…
Moeilijk in contact te komen en veel te lang moeten wachten voor antwoorden.

Antwort von Verzekeringen.be
Zeer snel en vlotte opening van een reisverzekering.
Zeer snel en vlotte opening van een reisverzekering. In 2min geklaard.
Heel Goed verzending.be
Makkelijke vergelijkingstool
Makkelijke vergelijkingstool. Er worden gelijktijdig meerdere offertes opgesteld verschillende verzekeringsmaatschappijen. Je kiest zelfstandig welke formule jou best past. Ik kreeg zelfs de bestuurdersverzekering er gratis bovenop!
Vriendelijk en snel en goed werk…
Vriendelijk en snel en goed werk geleverd
De gratis bestuurdersverzekering bij…
De gratis bestuurdersverzekering bij een kilometerverzekering van mijn auto is mooi meegenomen en goede communicatie via mail, omdat ik niet altijd telefonisch bereikbaar ben.
Goede ervaring
Goede ervaring, was simpelweg alle nodige gegevens ingeven en we kregen direct de meest voordelige verzekeringen voorgeschoteld.
Vergelijken is efficiënt en zorgt voor de juiste keuze voor jouw doel
Één platform voor een goede vergelijking van alle aanbieders. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Aanrader.
Vlotte communicatie via mail
Vlotte communicatie via mail. Het aanbod was helder en de ondertekening van de documenten was eenvoudig.
A Fuir le plus rapidement possible
Un suivi en dessous de tout.
Ne réponde ni au courriel, ni au téléphone.
Un sinistre du 13 juin 2022 et encore aucune (AUCUNE) réponse.
A fuir plus que jamais.
Het was zeer overzichtelijk…
Het was zeer overzichtelijk ,gemakkelijk in gebruik en je kon goed vergelijken en zo heb ik de juiste verzekering kunnen kiezen
autoverzekering
Verzekeringen.be corrigeerde mijn aanvraag om een betere oplossing te hebben ; uiteindelijk kwamen we bij Corona Direct terecht waar een zeer sympathieke en snelle service kregen.
Efficient
Snel, gemakkelijk en efficient website, een aangerader.
Zeer snelle en vlotte service
Een besparing van maar liefst €500/jaar!
Wij zijn zeer tevreden over onze vergelijking! Vele jaren waren wij verzekerd bij een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij waar we ook zeer tevreden over waren. Bij het overstappen van de grote naar de kleine omnium toch maar eens gaan vergelijken en wat bleek? We konden een zeer grote besparing doen door gewoon op een balkje te klikken en een handtekening te zetten. Zeker aan te raden!
Snel reisverzekering regelen?
Verzekeringen.be is zeer handig om snel een overzicht te verkrijgen voor exact datgene wat nodig is
Eenvoudig en snel verzekering…autoverzekering
Eenvoudig en snel verzekering afgesloten voor bedrijfswagen via verzekeringen.be, vlot, goedkoop en correct.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.