Kantenklaarmaaltijden.nl is opgekocht door Vers aan Tafel. Meteen is de keuken "geoptimaliseerd". Bv. de rijsttafel had kipkluifjes en gekruide gehakballetjes. Is vervangen door stoomgekookte babi pan... Mehr ansehen
De maaltijden zien er prachtig uit en smaken heerlijk! De service is bijzonder klantvriendelijk. Ik heb de bestelling voor mijn moeder herhaaldelijk gewijzigd qua bezorgmomenten,en er werd steeds meeg... Mehr ansehen
Wij hebben een bestelling geplaatst en ons vergist in de leverdatum. Contact gehad om de bestelling te annuleren en dit was zonder probleem en vragen snel geregeld. Ook het al betaalde geld stond s... Mehr ansehen
Proefbox met 6 maaltijden besteld. Het eten was lekker en voldoende. Is makkelijk op te warmen in 11 minuten. Werd keurig aan huis bezorgd. Wel op tijd bestellen, een paar dagen van tevoren .
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Vanavond jullie spaghetti carbonaten…
Vanavond jullie spaghetti carbonaten tegen, spaghetti oud en taai, spekjes heel taai, alles bij elkaar heel slecht…….overigens tevreden over VAT…..Wim Franken
Het plastic bakje versplintert zodra je…
Het plastic bakje versplintert zodra je het opengemaakt hebt.
Dit wijst volgens mij op oud plastic.
Dit is al meerdere keren gebeurd en hierdoor heb ik al eens een bakje laten vallen.
Empathie ontbreekt
Eerder maaltijden besteld op vakantie adres. Prima.
Nu belde ik ivm.bezorging op woonadres. Is 1 vaste dag blijkbaar maar die komt mij niet uit.
Jammer dat er niet wordt meegedacht. Nee is alleen die dag. Dag mevrouw.
Jammer want als u in gesprek was gegaan vind je wellicht een oplossing.
Dan ga ik verder zoeken. Ok
wat ging er mis
wat ging er mis! wel Vers aan tafel het komt al diepgevroren bij je thuis das niet echt vers,dan had ik een maaltijd worteltjes met zalm de worteltjes waren niet eens BEETGAAR die waren gewoon RAUW
en dan zag ik iemand die zei er zaten maar 4stukjes groente in klopt he je kan aan de maaltijden zien wat er op dat moment in de AANBIEDING is daar zit meer van in heb een keer gehad van die paddenstoelen /champignons ik bleef ze eruit vissen
en wat denk je dan van in de meeste maaltijden PUREE is dat geen goedkope manier om een aardappeltje aan te bieden dan
nou ik wil echt vers aan tafel en ga terug naar uitgekookt.nl heb nu weer maaltijdje spagethi nou dat kan ook de prullenbak in brrrrrrrrr
Eten is erg smaakvol en lekker
Eten is erg smaakvol en lekker. Handig en makkelijk bespaart veel tijd! Bezorger was heel netjes en kwam zelfs naar boven lopen met een vriendelijke welkom bij vers aan tafel. Zeker aanrader.
Veel pasta en saus
Veel pasta, rijst en saus en bijzonder weinig groente. Ik vond vier kleine stukjes asperge in mijn pastaschotel. Met zoveel saus kom je natuurlijk snel aan 500 gram en dan vind ik het toch wel heel erg duur . Ook de plastic bakjes vind ik niet meer van deze tijd. Een keer maaltijden besteld, maar een tweede keer hoeft voor mij niet meer.
De kerstmaaltijd van dit jaar 2024 is…
De kerstmaaltijd van dit jaar 2024 is zalm in kreeftensaus met spinazie en gekruide aardappeltjes smaakt heerlijk! Hele avond aan het na genieten!
Bezorging prima, maar kwaliteit wisselend
Bezorging gaat prima. Altijd binnen het afgesproken tijdvak.
Kwaliteit vinden we wisselend.
Soms te lang doorgekookte groente. Andere ingrediënten ( zoals een omelet) zijn droog. We missen ook wel eens voldoende groente in een gerecht. Hebben net weer maaltijden binnen, maar gaan daarna wrs terug naar onze eerste maaltijdservice. Verser en meer vitamines. ( veel groente)
Het was een verrassing
Het was een verrassing, diepvriesmaaltijden! Nee dan maar de kant en klaar maaltijd van de supermarkt. Het blijft bij het proefpakket Vers aan Tafel,
Slecht!!
Dit bedrijf levert, inmiddels ook via Jumbo, vegetarische maaltijden welke vis, schaal- en weekdieren bevatten. Kansloos!
Geen service en terugkoppeling voor alternatief
Had maaltijden besteld, helaas kwamen ze deze bezorgen op een tijd dat ik afwezig was vanwege mijn werk. Buren waren op die rijd ook niet aanwezig. Van het bedrijf kreeg ik geen enkel alternatief . Heb zelfs aangeboden dat ik wel een half uur later naar mijn werk zou gaan, maar niets was mogelijk. Had een paar keer gebeld en gemaild en zou antwoord krijgen , maar niets meer gehoord . Heb zelf maar gebeld , maar ook hier kreeg ik geen enkele toezegging. Jammer , heb de bestelling maar geannuleerd en voor mij geen vers aan tafel meer !
Wij vinden de zoutarme maaltijden echt…
Wij vinden de zoutarme maaltijden echt een uitkomst. Heerlijk!!
Vind de maaltijden erg wisselend van…
Vind de maaltijden erg wisselend van kwaliteit en af en toe echt goor en gooi ze weg. Zojuist Indonesische rijsttafel door het toilet.
Aanrader!
Regelmatig als ik boodschappen bij de Jumbo bestel, bestel ik ook maaltijden van Vers aan tafel.
Ze zijn ook direct bij Vers aan tafel te bestellen.
Ze zijn heerlijk, vers ingevroren en heel smakelijk. De prijs is prima. Een dikke tien!
Een echte aanrader!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.