Helaas was het bestelde product niet op voorraad en levering zou nog een week kunnen duren, in overleg een vervangend (duurder) product toegestuurd gekregen. 4 sterren omdat het originele product... Mehr ansehen
Tijdens topdrukke dagen een led lamp besteld. Binnen de kortste keren (2daagjes) ontvangen. Duidelijke webshop en heldere prijzen (inclusief verzendkosten!) Super. Nog iets over de lamp: niet duu... Mehr ansehen
Voor mijn merk heb ik winkeltasjes besteld waarbij beloofd werd dat ze snel verzonden zouden worden, maar we hoorden steeds maar niks. Nu zijn ze 2 weken later een keer verzonden terwijl onze pop-up s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Verpakkingsmaterialen kopen? Diverse verpakkingsmaterialen voor zeer lage prijzen, zoals noppenfolie, dozen, enveloppen, stuclopers en meer! Vandaag besteld, morgen in huis. Gratis verzending.
Marssteden 104, 7547 TD, Enschede, Niederlande
- 053-5738456
- info@verpakkingenxl.nl
- verpakkingenxl.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
3 keer niks
Belachelijke service zelfs 1 ster is te veel waardeloos !
We bestellen nu al 2 jaar al onze…
We bestellen nu al 2 jaar al onze verzendzakken bij VerpakkingenXL en we hebben alleen maar positieve ervaringen gehad. Altijd super snelle en correcte service.
Slechte klantenservice
Ik heb hier zakken besteld. Heb er 5 achter elkaar open gemaakt en ze zijn allemaal van binnen kapot gegaan. Meerdere malen gebeld, ik zou terug gebeld worden hier over maar heb niks gehoord. Ik heb deze eerder besteld toen waren ze goed maar bij mijn 2e bestelling kreeg ik veel slechtere kwaliteit. Jammer...

Antwort von Verpakkingenxl.nl - Onderdeel van Specishops
Helaas was het bestelde product niet op…
4 sterren omdat het originele product niet op voorraad was en moest zelf mailen met de vraag waar mijn pakket bleef,
Vriendelijk en meedenkend personeel.
Tot een volgende order!
Had wat problemen met een bepaald…
Had wat problemen met een bepaald artikel. Na melding gemaakt te hebben werd dit uitstekend oppakt EN opgelost. Je weet pas echt wat je aan een bedrijf hebt als er dingen niet goed gingen. Hoe dat bij VerpakkingenXL wordt opgepakt is subliem!
Bestelling later geleverd, maar netjes opgelost
EDIT: Inmiddels heeft Verpakkingenxl contact opgenomen om de situatie verder toe te lichten. Ten tijden van het bestellen had dit product niet meer op de website moeten staan, gezien het niet meer leverbaar was. Dit is fout gegaan. Ook stellen ze een compensatie voor van een deel van het orderbedrag vanwege het ongemak en de opgelopen vertraging, wat erg netjes is van ze. Op het gebied van klantenservice scoren ze uitstekend met snelle reacties en vriendelijke medewerkers.
Situatie:
Mijn bestelling is te laat geleverd, ook is er uiteindelijk wat anders geleverd dan besteld. Op de website is desbetreffende verpakking/product aangepast, ten tijde van het plaatsen van de bestelling was dit een ander product met andere product foto's.
Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf, waardoor ze gezien de situatie initieel geen goede indruk hebben gemaakt. Echter, door de manier waarop ze het oplossen zou ik ze zeker een tweede kans geven.
Ervaring omtrent mijn bestelling is onvoldoende, terwijl hun klantenservice uitstekend scoort. Dus van mij krijgen ze in deze een 3 gemiddeld. Indien een volgende bestelling gaat zoals het hoort verdienen ze zeker de volledige 5 sterren.
Wat een top service
Wat een top service
Pakket was niet aangekomen maar super goed en heel vriendelijk opgelost
Waardeloos bedrijf!
Donderdag middag een bestelling geplaatst, wordt volgens hun de volgende werkdag geleverd. Uiteindelijk heb ik mijn pakketje de week daarop op de woensdag ontvangen. In de tussentijd heb ik verzendzakken bij Bol moeten kopen om mijn bestellingen te verzenden. Paar maanden hiervoor waren er ook al problemen met mijn bestelling bij VerpakkingenXL. Toen werden de verkeerde verzendzakken geleverd, omdat de zakken die ik had besteld niet meer op voorraad waren.
Ben je opzoek naar een betrouwbare leverancier van verpakkingsmaterialen die de juiste producten op het afgesproken moment aflevert? Dan ben je bij VerpakkingenXL zeker NIET op het juiste adres!
Prima
Ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneer ik mijn order zou ontvangen. Ze doen wat ze zeggen. Netjes allemaal.
Service
Na klein probleempje goed geholpen door klantenservice!
Tevreden klant
Tevreden klant! Goede produkten en vriendelijke klantenservice! Een aanrader!
Goed opgelost
De bezorger heeft 20 dozen enveloppen in de regen gezet terwijl het code oranje was. Resultaat is 2000 enveloppen die niet bruikbaar zijn. Na contact met Verpakkingenxl is dit netjes opgelost, zoals altijd. Binnen een paar dagen stonden kosteloos 20 nieuwe dozen (en droog) bij ons in het magazijn. Als je ze belt en je legt de situatie uit dan denken ze altijd mee en bieden je een oplossing aan.

Goed contact
Goed contact, snelle levering en goede service

De helden van VerpakkingenXL
Ik kende VerpakkingenXL al van de brievenbusdoosjes, de bubble-enveloppen en het transparante tape via mijn werk. Altijd soepele levering, scherpe prijzen en een fijne klantenservice. Die klantenservice slechts één keer nodig gehad omdat de koerier schade had gemaakt. Keurig opgelost door Specishops. Echt fijn, dat scheelt heel veel stress.
Bovendien zijn ze echt goed bezig en denken ze graag mee voor een duurzame oplossing. Zo zocht ik grote verzenddozen om tweedehands laptops te versturen. Met deze laptopdonaties kunnen arme kinderen toch hun huiswerk maken en digitaal verbonden zijn, noodzakelijk voor kansengelijkheid.
VerpakkingenXL heeft belangeloos verzenddozen beschikbaar gesteld, waardoor heel veel basisschoolkinderen uit minder bedeelde gezinnen (mede door Specishops) hun talenten kunnen ontwikkelen en kansen krijgen, nu èn in de toekomst.
Daarom zijn de mannen en vrouwen van Specishops voor mij echte HELDEN!
Bravo en dank je wel!

Antwort von Verpakkingenxl.nl - Onderdeel van Specishops
Ik heb sharon aan de lijn gehad .was…
Ik heb sharon aan de lijn gehad .was heel fijn gesprek ze heeft het probleem heel fijn opgelost. Ze was erg meelevend
Hartelijk Bedankt daarvoor.

Antwort von Verpakkingenxl.nl - Onderdeel van Specishops
Rol bubbeltjesfolie binnen 1 dag op…
Rol bubbeltjesfolie binnen 1 dag op Texel. Zo snel niet eerder meegemaakt, bedankt mensen van VerpakkingenXL

i20 dozen besteld 8 beschadigt
ik heb 20 dozen besteld, bij levering 8 beschadigt.
8 van de 20 komt neer op 40% van de bestelling is beschadigt en dus defect.
na wat gemail is er heel bot gezegt dat er 15% wordt gecrediteerd na wat verdere mail contact worst touch 40% gecrediteerd.
Dus juist opgelost

Antwort von Verpakkingenxl.nl - Onderdeel van Specishops
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.