VerfBestelSite.nl Bewertungen

4,6

In de avond besteld volgende ochtend binnen top ! Afinol Bruinoleum 2.5 liter op kleur gebracht met Afinol Houtcoat Teerlook Glans Zwart 750ml twee jaar geleden op tuinhuisje gezet en ziet er nog keu... Mehr ansehen

Zeer snel geleverd. Goed verpakt. Een minpunt is de onterechte bestelbevestiging nog voor de bestelling helemaal is afgerond. Zeer verwarrend en kan ertoe leiden dat de klant eindeloos op zijn bestel... Mehr ansehen

Uitstekende verf voor een scherpe prijs. Al verschillende producenten gekocht. Van muur tot buitenverf. Het doet niet onder voor bekende a-merken. Zeer snelle bezorging

Klasse website werd me aanbevolen voor binnenhuis en nu gelijk voor banken en schutting buiten voor leuke prijs lak gekocht. Snelle levering nu nog wachten op de lente......

1. Farbenfachgeschäft

Kwaliteitsverf voor de laagste prijs! Voor 21:30 uur besteld = volgende dag in huis. GRATIS deskundig advies. Vanaf € 70 gratis verzending.

Hervorragend

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Ik heb nog niet mijn bestelling…

Ik heb nog niet mijn bestelling ontvangen.

17. August 2026

Beste,

We hebben het voor u nagekeken. PostNL kon uw bestelling afgelopen zaterdag niet afleveren vanwege een gesloten verklaring. Dat betekent dat bij PostNL staat geregistreerd dat dit adres is gesloten op zaterdag. Uw bestelling wordt vandaag bij een PostNL punt afgeleverd zoals te zien is in de Track & Trace gegevens.

Met vriendelijke groet,
Team VerfBestelSite.nl

Zonder die vervelende bug was het 5/5

Zeer snel geleverd. Goed verpakt.
Een minpunt is de onterechte bestelbevestiging nog voor de bestelling helemaal is afgerond. Zeer verwarrend en kan ertoe leiden dat de klant eindeloos op zijn bestelling zit te wachten, zonder te weten dat die er helemaal (nog) niet aan komt.

1. Mai 2026

Beste Roland,

Hartelijk dank voor je review!

Wanneer er op bestellen is geklikt is de bestelling geplaatst en wordt er automatisch een bestelbevestiging verstuurd, ook al is de betaling nog niet uitgevoerd. De betaling kan immers later worden uitgevoerd, afhankelijk van de gekozen betaalmethode. Wanneer de bestelling verstuurd is ontvang je een email met de track & trace informatie.

Ik hoop dat het zo duidelijk is.

Met vriendelijke groet,
Team VerfBestelSite.nl

bad experience

I placed an order (#O2044986) on February 22, 2026. The system accepted the order and indicated that it was ready to be shipped to me by DHL. The next day I received a message with apologies stating that they do not ship to my country of residence and that the order had been cancelled. I was also informed that the refund had already been initiated.
Since then I have received neither the refund nor any response to my emails asking when the money will be returned. However, I continue to receive daily emails asking me to send photos of my roof for which I supposedly used their products.
To be clear: I did not receive the product and I have not received my money back.
How is it possible from a company that presents itself a reputable business?

22. Februar 2026

Dear Svetlana,

Thank you for your feedback and our sincere apologies for the confusion and delay.

Your order to Switzerland unfortunately had to be cancelled because we are currently unable to ship to that destination. Before issuing the refund, the order first needed to be processed administratively in our system, which caused an unexpected delay. We can confirm that the refund has now been processed.

Regarding the other order: according to DHL’s tracking information, this shipment was successfully delivered last Wednesday.

We also discovered that an email you sent us unfortunately did not arrive in our inbox due to a technical issue. This problem has now been resolved.

We understand that this situation has been frustrating and we apologize for the inconvenience. If you have any further questions, please feel free to contact us directly and we will be happy to assist you.

Kind regards,
Customer Service