Goed uitleg en geen één vraag was Leroy teveel deze duidelijk te beantwoordden. Adviseur kwam betrouwbaar en eerlijk over, en liet op zijn laptop overzichten zien wat de informatie nog helderder maa... Mehr ansehen
De informatie vooraf door de tussenpartij bracht ons een beetje op het verkeerde been, Leroy heeft alles duidelijk uitgelegd en vertelt wat voor ons de beste aanpak is. Hij liet ons op zijn laptop de... Mehr ansehen
Een heel stroef begin omdat ik op het verkeerde been ben gezet door de man van de tussenpartij. Wel de tijd genomen om te luisteren naar deze man Leroy, die vanmiddag aan huis uitleg kwam geven. En... Mehr ansehen
Duidelijk uitgelicht , enig puntje erbij misschien . Dat voor af de te maken kosten ook even duidelijk verwoord worden . Verder heel vriendelijk en geduldig.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede inzet en bereidjeid tot geven…
Goede inzet en bereidheid tot geven informatie.
Keurige jonge man goede uitleg en…
Keurige jonge man goede uitleg en behulpzaam .
Heel duidelijk gesprek en de adviseur…
Heel duidelijk gesprek en de adviseur heeft ons goed geholpen met onze vragen
Goed uitleg en geen één vraag was Leroy…
Goed uitleg en geen één vraag was Leroy teveel deze duidelijk te beantwoordden.
Adviseur kwam betrouwbaar en eerlijk over, en liet op zijn laptop overzichten zien wat de informatie nog helderder maakte.
Ahlam was heel duidelijk
Ahlam was heel duidelijk, vriendelijk.
Ik heb een heel fijn en open gesprek met haar gehad.
Uitstekend is ze in communicatie alles is duidelijk en ben er content mee.
heel goed gesprek gehad en blij met ons…
heel goed gesprek gehad en blij met ons keuze!
Zijn verhaal was duidelijk.
Zijn verhaal was duidelijk.
We hadden veel twijfels
We hadden veel twijfels. We waren van plan om de heer weg testuren.
Door veel geduld en goede uitleg zijn we van mening dat we de overeenkomst hebben getekend.
Goed gesprek gehad over de…
Goed gesprek gehad over de Thuisbatterij en zodoende tot zaken overgegaan.
Ahlam gaf ons voldoende en duidelijk…
Ahlam gaf ons voldoende en duidelijk advies, prettig gesprek en heeft ook gevoel voor humor, wat wel vertrouwd voelt.
Ahlam krijgt van mij een dikke 10!!!
Ahlam krijgt van mij een dikke 10!!! kom hier op terug heb het binnen mijn opzegging geannuleerd doet nu moelijk
Goed en duidelijk gesprek met Ahlam…
Goed en duidelijk gesprek met Ahlam gehad
Goede en duidelijke uitleg.
Een heel stroef begin omdat ik op het…
Wel de tijd genomen om te luisteren naar deze man Leroy, die vanmiddag aan huis uitleg kwam geven. En gaande weg van gedachten verandert. En zal wrs over een tijd genieten van deze overeenkomst.
Duidelijk en deskundig advies
Duidelijk en deskundig advies. Leroy denkt actief mee over oplossingen en geeft goede adviezen.
fijn gesprek gehad en duidelijke uitleg!
Uitleg en antwoord op verdere vragen…
Uitleg en antwoord op verdere vragen van ons duidelijk beantwoord
Fijn open en eerlijk gesprek met goede…
Fijn open en eerlijk gesprek met goede adviesen.
En ruimte gekregen om even privé in overleg te gaan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.