Jag beställde en jackliknande hoodie men fick en stickad kofta utan luva med rutigt innertyg fleece. Hela beställningsmetoden kändes skum. Mitt i beställningen fick jag meddelande på messenger om jag... Mehr ansehen
Veraniclothing
Extremt dåligt val att beställa en jacka från Verani. Jag fick vänta i fem veckor trots att jag valde ”snabb leverans med PostNord”. När jackan väl kom var den i en helt annan modell i en helt annan s... Mehr ansehen
Det tog över en månad att få varan, och den enda kontakt de har är en liten mailaddress som de svarar sparsamt på. Inga uppgifter tillkommer om hur du retunerar varan, även om du har lagen på din sida... Mehr ansehen
Önskar man kunde ge 0 stjärnor. Usel leverans, och det jag beställde var inte alls likt det som kom. Jag fick en ful tjocktröja med en dragkedja som inte funkade alls. Polisanmält
Das haben sich andere Leute angesehen
Beställde för över en månad sen 3…
Beställde för över en månad sen 3 hoodies och en cardigan. Skickat typ 20 mail och får samma ai svar. Det är en skam!! Köp ej
Ren bluff
Riktigt uselt företag med automatiserad och osympatisk kundtjänst. 1,5 halv månad sen jag beställde och inte fått något än. Köp ej härifrån
Bedrägeri!!
Bedrägeri!!! Känner mig så dum och lurad.
Får samma mejl som svar när jag frågar om min beställning.
Beställ inte företaget lurar er
Beställ inte företaget lurar er. Beställde kläder till mina pojkar efter dom har sett reklam på TikTok. Försökt få svar av dom men samma mejl att den är pö väg ! Anmäl så inte fler drabbas
Bedrägeri
Bedrägeri. Fick en annan jacka en jag beställde två månader efter jag köpt.
Spännande
Borde ju givetvis ha läst recensionerna. Räknar knappast med att grabbens jacka levereras. Företagsnamnet står ju när man swishar, så ni som inte fått grejerna bör ju anmäla till konsumentverket och reklamera. Inga problem att ta det ekonomsikt, men så dåligt
VARNING FÖR BEDRÄGERI
VARNING FÖR BEDRÄGERI!
Jag väntar fortfarande på en jacka har mejlat dom flera gånger detta svarar dom hela tiden.
Jag förstår helt och hållet att du har väntat för länge på ditt paket och varför du skickar detta e-postmeddelande och kanske är du frustrerad. Ingen kund ska behöva vänta så här länge, vi arbetar för närvarande så snabbt som möjligt och vi kommer att skicka ett nytt e-postmeddelande till dig när det har skickats med spårningsnumret.
Ingenting händer får inte något paket skicka till mig heller är så himla trött på dom och uppmanar folk att inte handla hos dom.
Bedrägeri!
Bedrägeri!! Beställde en tröja för flera månader sedan, fortfarande inte fått något. Mailat ett flertal ggr och bett om pengarna tillbaka, får bara samma svar om att det snart ska skickas..
Gå inte på denna scam så som vi oturligt nog gjorde. En anmälan till Konsumentverket och Polisen är gjord!
att folk inte begriper att de är scam🤣
Ingen leverans
Sonen beställt 1 tröja 8 februari, och har fortfarande inte fått någon leverans. Mailat företaget ett otal gångner, och får hela tiden svar att leverans/spårningsnummer är på gång. Men INGET händer! Hemsidan säger att det tillfälligt är lång leveranstid, på 5-8 arbetsdagarn. Nu har det gått oändligt många fler! Har meddelat företaget att annullera ordern och återbetala sonen pengarna, men får bara "nya leveransbesked" till svar. Så oerhört respektlöst och oproffesionellt
26/3 anmälde vi till Konsumentverket.
Idag, 3/4, kommer vi göra en polisanmälan.
Jättebra jacka
Jättebra jacka. Jag tjatade för 299 det var en vit jacka. Det var jättefin. Den är jättebra till sommaren Jag är riktigt nöjd med den här jackan.
Beställde 3 tröjor den 12/2 till min…
Beställde 3 tröjor den 12/2 till min son och har fortfarande inte fått några kläder. Mailar och får svar att det är på väg hela tiden men inget händer. Det kom ett paket för några veckor sedan och där i låg ett par öronproppar......vi tror det var kopplat till denna order. Idag den 1/4 har vi gjort en polisanmälan och jag hoppas att fler går in och gör det så att denna sida kan stängas ner helt!!!!
Efter 3 månader och ett antal mail har…
Efter 3 månader och ett antal mail har sonens tröja han beställde inte kommit. Försökt häva köpet utan resultat dem hävdar hela tiden att ni skall varan skickas men ingen vara kommer.
Köpte en tröja för 9 dagar sedan
Köpte en tröja för 9 dagar sedan. Inte hört något sedan dess. Lurendrejeri
Min son beställde en jacka som inte har…
Min son beställde en jacka som inte har levererats, trots en mängd mail till företaget. I deras svar hävdar dom att den ska levereras inom kort, men inget händer. Har bett om att få häva köpet och få pengarna tillbaka men inget svar från företaget. Mina senaste tre mail har dom inte svarat på. Får nog tyvärr anta att vi inte kommer se jackan eller dom redan betalda pengarna
Beställde en blå cardigan för 2 månader…
Beställde en blå cardigan för 2 månader sedan, äntligen fick jag ett paket i brevlådan där de låg en merinoull luvtröja, dock så gillar jag tröjan men kommer definitivt inte beställa igen
Köpte Jacka fick harskit i en påse!!
Köpte Jacka fick harskit i en påse!!! Köp inte…
Min son blev lurad av annons på TikTok
Min son blev lurad av annons på TikTok. Ingen märkning i tröjan som kom, som påstås vara av merinoull. Dvs olagligt. Den är 100% syntet vill jag påstå.
Retur ska skickast spårbart till Kina vilket kostar mer än plagget. Information som inte framgår på sidan.
När jag kontaktar dem svarar de först att de inte gjort fel, sen slutar de svara vid hot om anmälan till Arn mm. Jag erbjöd mig att skicka tillbaka tröjan till den svenska adressen. Inget svar.
Köp inget av dem!
Värdelös hemsida
Värdelös hemsida! Jag beställde för 1,5 månader sedan men har inte sett röken av tröjan eller någon spårbekräftelse. Jag är så otroligt besviken. Detta var en present till min lillebror.
Jätte Dåligt
Beställde 2 eller om det var 3 tröjor för ca ett halvår sedan, fick fram ett tomt paket och det andra kom inte vad jag minns, har bilder på det, har kontaktat företaget utan svar och har försökt reklamera men inget vidare
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.