Denne anmeldelse er af Vend, som købte DBA i 2024 - og som nu underminerer/ødelægger DBA !!
Kontakten med "Vend", går igennem DBA's kundeservice!
Og, stakkels DBA-medarbejdere, der skal "opretholde konsensus" med en GAL Vend-ledelses CEO-kreds!
- en CEO-kreds, der mest af alt virker til at være "høje" af narkotika/stoffer!
for, jeg kan ikke tro, at danskere kan være så ignorante, nonchalante, og "Bondsk-Stædige"...
- jeg giver Vend "æren" for de tragi-komiske undermineringer og stædigheder.
- hvor "ny login-kode ved HVERT login" er 2. markante "skud på stammen" i 2025 !!!
---
Plus, Vend's syn på brugerne/kunderne :
- det er ikke acceptabelt, at gøre "Kunden" til "ikke omstillingsparat"!
Når "kunden" henvender sig pga. følgende ny-indførsel:
at der HVER gang man åbner ens PC/Laptop, SKAL gøre følgende:
A) skrive kontoens email-adresse,
B) chekke emails, for ENGANGS login-kode,
C) Overføre koden ...
Det vanvittige i dette, blev 100% ignoreret og nedtonet af den ansatte hos Vend (dvs. den stakkels "DBA kundeservice" medarbejder!
---
Og, ift. "løst sag":
- "Problemet" blev på ingen måde løst ...
- tværtimod, så "ignorerede" DBA/Vend 100% åbenlyst brugeren!
En så stor grad af ignorance, fra Vend's side:
- KAN betyde DBA's undergang!
- især hvis der i fremtiden BLIVER VED MED AT komme flere altomfattende "smarte" påhit/doktriner ned over brugerne, igennem DBA, men stammende fra Vend!
(det skinner 100% igennem, for den vågne bruger: At de store 100% oppefra-og-ned ændringer og uhensigtsmæssigheder, er kommet EFTER af Vend købte DBA fra eBay !!)
Medarbejderen jeg chattede med, valgte således "blot" at være lige så bruger-uvenlig /nonchalant som Vend !!!
- dette har ført til en 1-stjernes anmeldelse, på Trustpilot!
- som jeg godt ved, ikke fører til noget..
- for, I/Vend var 100% ligeglad/stædig fra at 1-stjerne's stormen startede med at regne ned over DBA/Vend, fra februar-2025 og frem - pga. især Fiks-Færdig oppefra-og-ned udenom brugerne løsningen!
Det er både dårlig stil, umoderne (gammeldags skrankepaveri), og ikke-demokratisk, og 0%-inddragende !!
- og, hver enkelt bruger gøres samtidig til "individuel, subjektiv og ikke-betydende"
Jeg tænker, at DBA i trin afvikles af Vend... jeg ser ikke logikken, men, det gør VIP-folkene (som synes at være høje /på stoffer) hos Vend sandsynligvis ... eller også, så elsker Vend's VIP's blot "vilde planer og forstår ikke at der er brugere i den anden ende"...
Samtidig LUGTER det her fælt, af at hverken Vend eller DBA selv handler brugt!
- Vend's CEOs/VIPs har sikkert mere interesse i "shareholders & profit, bundlinjen" end i brugerne!
- måden at gennemtrumfe idiotiske løsninger, lugter i hvert fald af dette!
- jeg føler for DBA's ansatte - der står med kundehenvendelserne.
31. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung