Unternehmen hat geantwortet
Jeg er loyal kunde hos VELO94, fordi - det faglige niveau er meget højt, og derfor passer til mit behov. - vejledningen er målrettet mig, hvor der ikke forsøges mersalg, men gerne siger mig imo... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
350 kr. for at få skiftet en slange på en almindelig herrecykel – når det de fleste andre steder ligger omkring 150 kr. – er simpelthen ude af proportioner.

Antwort von Velo94
God betjening, godt arbejde og fair pris

Antwort von Velo94
Virkelig hyggeligt sted med god service!
Havde en del problemer med min citybike, men den var klar dagen efter aflevering.

Antwort von Velo94
Jeg bestilte et beslag til en gammel cykelstol på deres webshop. Butikken ringede mig op for at sikre sig, at jeg var med på, at det var den gamle type beslag, jeg havde bestilt. Det synes jeg var usædvanlig god service for en webshop.

Antwort von Velo94
Har haft en fin oplevelse der før, men der er godt nok en af medarbejderne som ikke er særlig serviceminded, da jeg afleverede cyklen. Kan godt være jeg ikke ved noget om cykler men kunne være rart at blive svaret ordentligt. Underlig og nedladende tone

Antwort von Velo94
Altid en god service og de er til at snakke med. De finder altid en løsning.
Super venlige og dygtige!

Antwort von Velo94
Var forbi Velo94 første gang i start december, da jeg skulle have skiftet gear på min cykel. Jeg ledte efter et sted, hvor man fik en lånecykel, imens de kiggede på min - og det gør man hos Velo94! Meget flinkt personale og hurtig betjening, cyklen var klar dagen efter. Jeg måtte tilbage i februar, da gearene drillede igen. Jeg fik samme gode service som sidst med lånecykel, og de havde igen min cykel klar dagen efter - de havde endda lavet fixet min cykel gratis! Kommer tilbage næste gang :)

Antwort von Velo94
Fint arbejde med sammenkobling af skivebremser. Og en behagelig tilbageholdenhed med at bruge tid, hvor det måske ikke er nødvendigt.

Antwort von Velo94
Arrogante mennesker der overlever ved at have en god beliggenhed. Deres priser og service er til gengæld elendige.

Antwort von Velo94
Fantastisk god kundeservice, og hurtig ekspedition trods de havde meget travlt. Kommer helt sikkert igen 👌

Super service!
Et sted hvor professionalisme og det menneskelige går hånd i hånd. Kompetente, ærlige og meget hjælpsomme.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Velo94
Jeg har været kunde i forretningen i mange år. Men dem betjening af en ung arrangeret mand. Som dårligt gad at kigge på min cykel gør at jeg finder en anden butik at få lavet mine cykler.
Den unge mand burde komme skolebænken og lære at stave til service

Antwort von Velo94
Jeg har været kunde siden jeg flyttede tæt på og stoler 100% på dem, hvilke er det vigtigste. Jobbet er også altid udført som det skal.

Antwort von Velo94
Har fået 2 store service på vores 2 el- cykler plus div , de køre som en drøm nu, og den ene cykel trængte virkelig til en kærlig hånd, vi tager turen helt fra Kastrup bare for den gode service, og rimelige priser , vi ses 👋 igen

Antwort von Velo94
Jeg er SÅ imponeret over Velo 94! 🙌 Jeg kom forbi med min lille elcykel med tykke hjul, som jeg havde købt på en webbutik – og her lykkedes det Matt Jebro at montere både en forsikringsgodkendt lås og en cykelkurv helt perfekt, selvom det ellers ikke er nemt på sådan en cykel. Allerede næste morgen kunne jeg komme forbi, og han fik ordnet det hele hurtigt, effektivt og med et stort smil. Han var utroligt sød og venlig og hjalp endda med at indstille cyklen, så den passer bedre til mig. Alt sammen til punkt og prikke – jeg kunne ikke være mere tilfreds! ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von Velo94
Altid hurtig og venlig betjening til rimelig pris. Jeg vil anbefale dem til hver en tid

Antwort von Velo94
Dygtige og venligt personale!
Min ladcykel fik service og nye bremser, den trængte i den grad. Det var nærmest som at få en ny cykel tilbage da jeg hentede den🙌🏼

Antwort von Velo94
Er super glad for at være kunde hos den. De er altid søde og super behjælpelige. God kunde service ❤️

Antwort von Velo94
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.