Compré una consola reacondicionada y…
Compré una consola reacondicionada y venía mejor de lo que esperaba. Ni ruidos raros ni fallos, se nota que está revisada antes de enviarla.
Velion Play is your trusted destination for professionally refurbished gaming consoles at the best value. Every PlayStation, Xbox, Nintendo, and more is carefully inspected, repaired, and restored to like-new condition, so you can play with confidence without overpaying.
Vereinigtes Königreich
I checked a few other places before buying and ended up choosing this one. Glad I did, works perfectly.
Esattamente quello che mi aspettavo: funziona bene, nessun problema.
Arrivato nei tempi previsti e già pronto all’uso. Si nota attenzione nei dettagli, soprattutto nell’imballaggio. Nessun problema finora.
Servizio semplice e senza complicazioni. Ho fatto l’ordine in pochi minuti e tutto è andato liscio fino alla consegna. Soddisfatto.
Ce que j’ai apprécié surtout, c’est la clarté du processus. Pas de surprise, tout est comme indiqué. Réception rapide et tout fonctionne nickel.
Mi ha colpito la cura generale: pulito, ordinato e senza segni evidenti. Funziona tutto come dovrebbe, esperienza molto positiva.
Utilisé pendant plusieurs jours sans aucun souci. Tout était propre, bien présenté et prêt à l’emploi. On sent que c’est préparé avec soin, rien à redire.
Ordered an Xbox Series X as a gift and it arrived right on time, which was a relief. Everything was well packaged and the console looked almost brand new. The person I bought it for is loving it.
I was a bit unsure about buying refurbished, but this completely changed my mind. The PS5 arrived in excellent condition, no scratches, and runs perfectly. Been using it daily with no issues.
Compré una PS5 reacondicionada y la verdad es que me sorprendió para bien. Está prácticamente como nueva, sin ruidos raros ni nada. Se nota que la revisan bien antes de enviarla.
Compré una PS5 reacondicionada en Velion Play hace un par de semanas y, sinceramente, iba con bastante desconfianza. No es lo mismo que comprar algo nuevo y tenía miedo de que viniera tocada o con algún fallo raro.