Jeg besøgte den fysiske butik i sommeren 2024, som var ekstremt nydelig og spændende at gå i. Da jeg skulle købe garnvarer, valgte jeg at bestille nogle varer fra deres webshop. Vil hellere støtte lok... Mehr ansehen
Hurtigt levering…. Sød håndskreven bemærkning på fakturaen… det vi sige at I læser hvad man skriver på bestillingen til jer….. tak…. Håber julesækken når st være færdig inden 1 . December… så lille C... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Købte garn og opskrift hos Vegagarn og…
Købte garn og opskrift hos Vegagarn og kan anbefale stedet til andre
Kvalitet i top og hurtig levering
Bedre pakning
Hurtigt levering
Bestilte 6 øjne, det ene var knækket ved ankomst, rigtigt træls.
Ville være dejligt hvis tingene var pakket ordentligt ind....nu mangler jeg jo et øje
Perfekt
Perfekt - hurtig levering, alt i skønneste orden.
Overraskende hurtig levering
Overraskende hurtig levering.
Præcist og elegant!
Hver gang jeg handler
Hver gang jeg handler, får jeg den bedste personlige betjening med virkelig høj faglig ekspertise. Tina er virkelig god til at se mulighederne og vejleder til et alternativ, hvis jeg har set en lækker sweater i en garn, som ikke føres i butikken. I dag har jeg ringet og fået råd til et igangværende strik, som driller.
Jette A
Fantastisk butik med et stort udvalg
Fantastisk butik med et stort udvalg. Det er nemt at bestille og meget hurtig levering af ordre.
Jeg fik tilsendt garnet
Jeg fik tilsendt garnet, jeg havde bestilt, hurtigt.
Det blev pakket i påskeferien, der var stor grad af service.
Jeg kan kun give dem fem stjerner
Jeg kan kun give dem fem stjerner. Jeg havde set på nettet at de lukkede 17:30. da jeg nærmede mig butikken var de ved at låse. Det viser sig at de lukker kl 17. men den søde ejer af butikken fik jeg fanget og hun var så venlig at gå til butikken igen, så jeg kunne få det garn jeg havde bestilt. De er også super søde til at hjælpe en, hvis man er i tvivl om sit strikketøj.
Nemt og hurtigt😊
Super sød service
Super sød service, hurtig levering og god pris på garn
Hurtig levering og bredt sortiment👍
Hurtig levering og fint udvalg
Hurtig levering og fint udvalg
Det var nemt og hurtigt
Lækkert garn og hurtig levering 🥰
Foretog et køb den 31.01.25
Foretog et køb den 31.01.25, bestillingen blev registreret ved GLS den 02.02.25, men derefter skete der ikke yderligere. Jeg har forgæves forsøgt at kontakte forretningen via to forskellige mails, kontaktformularen på hjemmesiden samt via telefon, men ingen respons.
Alt i alt en dårlig oplevelse.
Rigtig godt produkt
Rigtig gode og flotte strygemærker. Og med hurtig levering.
Fine varer og hurtig modtagelse.
Fine varer og hurtig modtagelse.
😊❤️
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.