Correcte levering zoals aangegeven. Geen verrassingen in de eindafrekening voor levering naar België of bijtelling btw. Zo hoort het! Schroefpalen zitten erin met de bijgeleverde tool. We hebben e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Ik had een set besteld om handmatig de schroefpalen in te draaien, maar na overleg besloten we toch om een machine te huren. Dit werd ter plekke geregeld voor mij en het gereedschap om de palen handm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snelle hulp en goed tewoord gestaan. Installatie is prima zelf te doen. Verlengstukken die we achteraf niet nodig hadden, omdat de palen niet verder de grond in gingen, konden gemakkelijk terug.
Unternehmen hat geantwortet
Snelle levering prima kwaliteit en goed advies.palen zijn eenvoudig te monteren. Handmatig indraaien vraagt wel enige kracht, twee man voor nodig.
Vom Unternehmen geschrieben

Vechtdal Schroeffunderingen is dé expert in duurzame en innovatieve funderingsoplossingen met schroefpalen. Wij leveren hoogwaardige schroefpalen die perfect zijn voor uiteenlopende projecten, zoals het plaatsen van veranda’s, tuinhuizen, zonnepanelenopstellingen, en nog veel meer. Onze schroeffunderingen staan bekend om hun eenvoudige installatie, zonder gedoe met graafwerkzaamheden of betonstorten. Dit bespaart tijd, energie en beperkt de impact op het milieu.
Wat ons onderscheidt, is onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden een compleet assortiment, variërend van doe-het-zelf pakketten voor de handige klusser, de verhuur van professionele machines voor grotere klussen, tot het laten installeren van schroefpalen door een ervaren partnerinstallateur. Wij staan altijd klaar met persoonlijk en deskundig advies, zodat je zeker bent van de beste schroeffundering voor jouw specifieke situatie.
Vechtdal Schroeffunderingen staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
Onze schroefpalen zijn duurzaam, bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan tientallen jaren mee. Met snelle levertijden en scherpe prijzen bedienen wij elke klant, groot of klein, of het nu gaat om een kleine tuinopstelling of een groot bouwproject.
Kies voor Vechtdal Schroeffunderingen en bouw met vertrouwen met onze schroefpalen!
Super snelle levering
Handelsstraat 33, 7772 TS, Hardenberg, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Snelle levering en netjes geleverd en goede communicatie.

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Goede service en snelle response, komt afspraken netjes na. Bedrijf denkt goed mee in oplossingen en de keuzye van de juiste producten.

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Duurde 5 dagen voordat we een offerte hadden van jullie onder aannemer, zeer netjes dat jullie contact met mij ophebben genomen en zo et misverstand hebben opgelost

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Goed materiaal en snel professioneel antwoord bij vragen

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Ik heb contact gehad met Davy van Vechtdal Schroeffunderingen, hij is zeer klantvriendelijk en maakte duidelijke afspraken die ook allemaal zijn na gekomen. Tijdens het boren van de schroefpalen nam hij nog contact op om te vragen of alles naar wens was en hoe de klus verliep.
De geleverde materialen en gereedschap waren erg goed en heb alles probleemloos kunnen uitvoeren.
Top bedrijf en zeker aan te bevelen.

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Levering binnen 2 dagen, na contact over het ontbreken en een wijziging van product binnen een dag een nieuwe oplossing en de levering. Uitstekende klantvriendelijke service!!

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
De materialen waren binnen 24u besteld en geleverd, ook goed advies gekregen via WhatsApp.
Ofwel top bedrijf wat service hoog heeft staan.

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Snelle levering, goede support vooraf, tijdens en achteraf. Zeer tevreden.

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Snelle en correcte levering. Wat een verbetering zou kunnen zijn dat ze ook losse boutjes en moertjes erbij zouden verkopen voor op de toebehoren t.b.v. de schroefpalen. Nu moet je die weer elders halen.

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Bedankt voor de vlotte levering .
En de koerier verantwoordelijke super vriendelijk .

Antwort von Vechtdal Schroeffunderingen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.