Vargen & Thor - Danmark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The pots started RUSTING on the inside after the very first use, and the golden finish on the frying pan started coming off as well. The products may look beautiful, but the quality is simp... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har modtaget både gryder, pander og peberkværnsæt , som jeg er meget tilfreds med . Flot design. Jeg fik 3 kværnsæt i julegave og måtte sende 2 retur . Det er gået let , med super service og pe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I didn't buy my frying pan in denmark, but for the danish people. This is an exceptional frying pan that will hold forever and has great life lenght in both functionality and look! I have been using m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik i første omgang leveret salt- og peberkværne i den forkerte farve. Efter at have skrevet en mail blev jeg hurtigt ringet op og jeg kunne næste dag hente min pakke i pakkeshop med returlabel ti... Mehr ansehen

1. Küchenmöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

🇸🇪 Designed in Sweden. Loved in Denmark 🇩🇰 Unikt design og holdbare materialer. Det er det, det hele handler om.

Verstoß gegen Richtlinien

Alle Bewertungen

23 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte 2 grydesæt og noget bestik…

Vi bestilte 2 grydesæt og noget bestik ca 2 timer efter ringer de og siger de levere ved døren da personalet alligevel skal samme vej.
Super flinke og den bedste service...og mega lækker produkter...

30. April 2024

Hej Erik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med både vores grydesæt og bestik samt den ekstraordinære service, du modtog. Det betyder meget for os at kunne levere en personlig og hurtig oplevelse – og vi er glade for, at vores produkter lever op til dine forventninger.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte salt og peberkværn tirsdag…

Bestilte salt og peberkværn tirsdag aften og allerede torsdag formiddag var det leveret. Flotte og lækre produkter og hurtig service.

18. April 2024

Hej Nawal,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse med vores service!

Utrolig lækre produkter

Utrolig lækre produkter, fantastisk service og hurtig levering, fik mine varer dagen efter jeg havde bestilt.

2. April 2024

Hej Nicklas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og vores service, og at leveringen gik hurtigt og problemfrit. Din positive feedback betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superflot design, hvor kvaliteten er i top!

Jeg modtog salt og peberkværn sættet i crome. Fuldstændig blæst bagover over kvaliteten på kværnene. Designet er lækker og tidsløst. Bestemt ikke den sidste vare jeg køber hos Vargen & Thor. Kan bestemt anbefales.

2. März 2024

Hej Helle,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er imponeret over kvaliteten og designet af dit nye salt- og peberkværnsæt. Det betyder meget for os, at du værdsætter designet, og vi er beærede over din anbefaling.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Super lækre produkter

Super lækre produkter, som man ikke kan finde andre steder. Konen elsker det hamrede messing-look på bestikket.

9. Januar 2024

Hej Tomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du og din kone er tilfredse med vores produkter, især at I synes om det hamrede messing-look på bestikket. Det betyder meget for os, at I værdsætter designet!

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i fremtiden.

God kvalitet!

God kvalitet!

15. Februar 2024

Hej Sissel,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Din feedback er meget værdsat!

Jeg bestilte er grydesæt

Jeg bestilte er grydesæt. Det fejlede absolut ingenting og var super flot og effektivt!

13. März 2024

Hej Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit grydesæt, og at det både fungerer godt og lever op til dine forventninger. Din positive feedback betyder meget for os!

Vargen & Thor 🐺🖤

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr