Vannrenser Bewertungen 38

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd med denne vannrenseren. Den er enkel å installere og bruke, og vannet smaker merkbart renere og friskere. Designet er kompakt og passer fint på kjøkkenet uten å ta mye plass.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Om du tror at vannet fra springen er rent kan det være at du tar grådig feil … som meg. Renset vann er betydelig renere og smaker bedre. Jeg er veldig fornøyd 👍

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Voldsom markedsføring med diverse "influensere" for et dyrt og unødvendig plastprodukt. Her baserer man markedsføringen på frykt og skremsler om at norsk drikkevann er utrygt. Med mindre du får vann f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bra produkt, dårlig kundeservice

Jeg er veldig fornøyd med produktet og vannkvaliteten. Men....kundeservice er elendig. Det tar lang tid før de svarer og kan virke kranglete til tider. Jeg bestilte vannrenser 25 juli i fjor og pakken kom til en butikk langt unna meg. Jeg ønsket å få den hjemlevert slik de lovte på nettsiden, det skulle da ta 2-5 dager. De sier da at jeg selv må kontakte postnord for å endre hentested og at postnord ikke har hjemlevering i fellesferien. Jeg ber dem da endre hentested til min nærmeste butikk siden jeg ikke kan bære maskinen på 9 kg (grunnet en operasjon som jeg ikke gadd å informere om), eller få den hjemlevert. De blir da regelrett sure og spør om jeg vil ha maskinen eller ikke og om jeg har det bra idag siden jeg hadde så dårlig tone på fredag ettermiddag...

Ifølge postnord tilbyr de hjemlevering hele fellesferien,(som uansett var avsluttet samme dag jeg la inn bestilling), og at det hverken var bestilt ekspress eller hjemlevering på denne pakken.

Så min erfaring er dårlig holdning hos kundeservice, løgn og ansvarsfraskrivelse. Jeg vil at de holder det de lover på nettsiden uavhengig av om jeg fysisk kan hente pakken eller ikke. Det er også dumt at man ikke kan velge hentested slik at pakken kommer nærmest hjemmet siden de ikke gidder å levere hjem som lovet. Tilsammen tok det 10 dager hvis jeg ikke husker feil.

Positivt er at maskinen lakk og jeg fikk en ny ganske kjapt. Men ja...mye unødvendig stress og mas i en allerede kjip situasjon. En stjerne fra meg dessverre

25. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med kjøpet!

Lett å bestille. Vanrenseren ble levert i løpet av en uke som var helt topp. Veldig enkelt å komme i gang. Jeg liker veldig godt vannmåleren som følge med - kjempe nyttig. Det er rett å slett deilig å vite jeg drikker ren vann. Jeg kommer til å kjøpe to til i fremtid for barna mine da de er mer etablerte!

30. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vannkvaliteten er ikke lenger variabel

Vannkvaliteten er ikke lenger variabel. Veldig godt vann etter rens med denne, og forskjellen på kvaliteten på vannet er imponerende!
Veldig enkel i bruk.
Anger bare på at jeg ikke skaffet meg denne tidligere!

15. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er veldig fornøyd med denne…

Det jeg liker spesielt godt er hvor raskt den filtrerer vannet, og at det føles trygt å vite at vannet jeg drikker er bedre renset.

Alt i alt et veldig godt kjøp som jeg absolutt vil anbefale videre!

26. März 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Raskt levert

Raskt levert, noe vannsøl når man løfter opp vanntanken, men vannkvaliteten er meget bra så vi er fornøyd med kjøpet

7. März 2026

Wow!

Nå har jeg nettopp testet min nye vannrenser. Springvannet gikk fra 80 til 03. Sammenlignet med "rent" kildevann på flaske som var 51 og 53. Lovende!

10. Februar 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen
Vannrenser-Logo

Antwort von Vannrenser

Hei Johan, hyggelig å høre du er fornøyd med vannet!

De aller fleste er veldig fornøyd med glasskaraffelen inkludert i kjøpet, det høres ut som du kan ha vært uheldig og fått en med transportskade. Send oss en mail på kontakt@vannrenser.no så erstatter vi denne for deg.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr