Ik kon eerst woensdag me auto haken naar me vakantie daarna moest het opeeens op een andre dag ven dan kon ik hem toch weer op woensdag halen en toen lukt niet met geld moest ik maar weer een dag wa... Mehr ansehen

Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Mehr ansehen
Vanaf het bestellen van onze nieuwe auto (uit voorraad) tot aan de aflevering ervan zijn we goed geholpen bij van Mossel Tilburg. Er werd goed geluisterd naar wat wij zochten en meegedacht naar even... Mehr ansehen
5 weken geleden spontaan een volkswagen polo laten financieren en 3 weken geleden hem kunnen ophalen. Hij rijdt heel goed en lekker stil tijdens het rijden. Met behulp van Edgar en Naud hun goede uit... Mehr ansehen
- Volkswagen-Händler
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Ringbaan Noord 65, 5046 AA, Tilburg, Nederland, Niederlande
- 013 532 1411

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
Ik heb wat simpele werkzaamheden laten…
Ik heb wat simpele werkzaamheden laten doen. Vooraf hebben ze de prijs doorgegeven maar ben daarna na onderzoek toch wel geschrokken van de hoge prijs.
Er was deze keer niets mis met de auto
Er was deze keer niets mis met de auto, dus kon er ook weinig fout gaan. Alleen ja,,er dat de prijsopgave voor vervangen van de banden exorbitant hoog was.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
APK keuring was geheel onverwacht...
APK keuring was geheel onverwacht gratis, keurige service noem ik dit.

volkswagen Golf GTe
November 2024 een volkswagen golf gte gekocht. Helaas binnen zeer korte tijd een technische storing. Na enkele malen contact is uiteindelijk alles zeer goed opgelost. En rijden we een erg fijne auto. Personeel denkt mee en ziet mogelijkheden.

een heel mooie wagen .
een heel mooie wagen .. hij rijdt super .. echt
een hele fijne auto .. en bij van MOSSEL
staat de klant op de eerste plaats

meer dan alleen verkoop!
er werd meegedacht en toen regelen verzekering even moeilijk ging, werd geholpen en was het wel op tijd rond.

Super Topverkoper.
Klantgericht en supervriendelijk en goed mee gezocht naar mijn wens

Antwort von Van Mossel Volkswagen - Tilburg
Service werd correct uitgevoerd en de…
Service werd correct uitgevoerd en de begeleiding was als altijd erg vriendelijk. Resultaat van de 'ingreep' werd op de weg ook als goed ervaren.

Levering nieuwe auto
Levering nieuwe auto. Duidelijke uitleg en alle papieren goed geregeld.
Er werd tijd genomen voor de aflevering en prettig contact.
Wij kregen bij de bestelling van de auto een flesje wijn, zou leuk zijn om bij de aflevering ook nog een leuk presentje te geven.

Antwort von Van Mossel Volkswagen - Tilburg
Erg prettig te woord gestaan en goed…
Erg prettig te woord gestaan en goed geholpen. Eerste aanspreekpunt kan zeer verschillen per locatie en Vw Tilburg is voor mij zoals hoort!

Antwort von Van Mossel Volkswagen - Tilburg
Een occasion Volkswagen Polo gekocht…
Een occasion Volkswagen Polo gekocht bij van Mossel van bijna € 16000. Nu blijkt achteraf dat de koplampen beschadigd zijn aan de binnenzijde. Dit kan je helaas alleen zien als de lampen ook daadwerkelijk branden, en hebben dit tijdens de aankoop niet geconstateerd. Volgens het schade herstelbedrijf zijn deze lampen niet te herstellen. Contact opgenomen met de verkoper maar die beroept zich op de marge. Zijn antwoord "Na de korting (€400,-), Schade herstel, nieuwe wieldoppen, vloeistof controle, volle tank brandstof en luxe matten (viltmatjes) is bij mij de marge ook weg " Daarnaast is het geen schade aan de koplampen. Het is een product eigenschap wat bij 8 van de 10 polo’s aan de orde is. Ik kan je wel nieuwe koplampen aanbieden die mag je dan voor inkoopprijs hebben "Ter aanvulling. De koplampen kosten bij ons: €360.02 excl. BTW per stuk. Ik kan deze aanbieden inkoop voor €696.96 incl. BTW.
Je koopt dus een occasion bij van Mossel Volkswagen Tilburg maar krijgt garantie tot aan de deur. Wel mag je nog even na aankoop € 700 voor nieuwe koplampen neer tellen.
Altijd netjes en goede servies prijs…
Altijd netjes en goede servies prijs van te voren niet achteraf
Een woord super

Antwort von Van Mossel Volkswagen - Tilburg
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.