Ik ben geholpen door Sven bij de aan koop van mijn Fiat 500 in Veghel.Heel behulpzaam, rustig en duidelijk. Afspraken goed nagekomen. Goed gevoel over de aankoop. Bedankt Sven!

Fijne ontvangst door vriendelijk personeel. Communicatie over bijzonderheden is zoals het hoort. Er werd netjes gebeld voor toestemming. Na afloop stond de auto gewassen klaar! Dikke tien (5 in dit... Mehr ansehen
Bij Van Mossel Opel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de klant. Voorbeelden: De olie pas na 2 jaar/10.000 km verversen, de batterij in de afstandsbediening pas vervangen als he... Mehr ansehen
Via reserveringssysteem van van Mossel Opel op 4 maart een afspraak met de werkplaats in Veghel gemaakt. Echter Veghel wist van niks. Dit gebeurde steeds als via dit systeem werd gereserveerd, aldus... Mehr ansehen
Über Van Mossel Opel - Veghel
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Vanderlandelaan 1, 5466 RE, Veghel, Nederland, Niederlande
- 0413 331 212

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
directe en zeer behulpzame werknemers
directe en zeer behulpzame werknemers, dit begint bij /aan de balie.
Dat je goed en netjes met je omgaan.
Omdat het rustig werd uitgelegd en duidelijk,
Geen gejaag en zegt kijk samen en ga er maar eens inzitten we hebben de tijd.
Netjes geholpen met duidelijke…
Netjes geholpen met duidelijke afspraken die ze nakomen
Naar mijn mening is Mossel alleen uit…
Naar mijn mening is Mossel alleen uit op kwantiteit en niet kwaliteit. Ik heb bij mijn Opel Mokka verlies van koelvloeistof. Dit heeft mij al ± €600 gekost en nog verlies ik bij 1000 gereden kilometers 'n halve liter koelvloeistof Bij de laatste Apk keuring heb ik er weer melding van gemaakt. het enige wat ik te horen krijg is HOU HET IN DE GATEN. Naar mijn idee worden de monteurs niet of te weinig bijgeschoold. Niemand weet bij filiaal Veghel de oplossing.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
erg klantvriendelijk
snel geholpen en tijdig gebeld dat de bestelde spullen binnen waren en meteen gemonteerd.

Antwort von Van Mossel Opel - Veghel
Vriendelijk personeel. Werkzaanheden uitgevoerd zoals afgesproken. Altijd wordt ik goed geholpen.
Vriendelijk personeel,

Antwort von Van Mossel Opel - Veghel
Keurig geholpen door de heer van Hees…
Keurig geholpen door de heer van Hees en alles afgewikkeld conform de gemaakte afspraken. Auto is netjes afgeleverd en de Fiat 500E rijdt heerlijk.

Duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken, klantvriedelijk ,en een verkoper (Rene) die goed luisterd en meedenkt over wat je zoekt. 2 e auto bij hem gekocht,
Fijne ervaring bij OPC veghel !

Ervaring bij van Mossel Opel Veghel
Tevreden. Goed geholpen. Vriendelijk. Deskundig.

Antwort von Van Mossel Opel - Veghel
Service altijd top vriendelijke mensen…
Service altijd top vriendelijke mensen top garage
Altijd vriendelijk en redelijke prijzen
Alles goed verlopen. Vriendelijke mensen. Redelijke prijs.

Antwort von Van Mossel Opel - Veghel
gewoon netjes afgeleverd volgens afspraak
ik kom er al jaren en alles volgens afspraak afgeleverd zoals besproken was !

Antwort von Van Mossel Opel - Veghel
Goede service duidelijke uitleg en…
Goede service duidelijke uitleg en vriendelijke mannen!

positief
Omdat ze altijd voor je klaar staan, erg vriendelijk zijn en hetgeen waarvoor je komt serieus nemen. Ondanks dat het niet fijn is als je auto kapot is, bezoek aan de garage verzacht dit door de prettige behandeling

Antwort von Van Mossel Opel - Veghel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.