Goede service en klantvriendelijk. Alleen wel jammer dat we naar Tiel ipv omgeving Gouda waar wij wonen moesten voor een wat betere prijs.

Unternehmen hat geantwortet
N.a.v mijn verzoek op de onderhoudsbeurt te kunnen wachten, kreeg ik telefoon, dat dit niet mogelijk was. Huurauto moest nog gevonden worden, was ontiegelijk smerig. Waarvoor uiteindelijk n nette o... Mehr ansehen
Nu al de derde week dat we mogen genieten van onze Nissan Micra Kiiro en hij bevalt ons heel goed! Daarbij kregen we een heel mooi afleverpakket en werd de auto superleuk onthuld en gepresenteerd. Ook... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
We hebben onze Nissan Ariya opgehaald en uiteindelijk was dit niet onze auto spijtig genoeg maar we zijn echt geweldig behandeld en er werd met ons gezocht naar een passende oplossing voor ons. We zij... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Stephensonstraat 1, 4004 JA, Tiel, Nederland, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
Wij kwamen voor de 1e keer bij jullie met een kapotte accu, we werden super geholpen het leek net of we al jaren bij jullie kwamen.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Zijn bij van Mossel Tiel/ Nissan zeer professioneel en kundig. Klantvriendelijk én houden zich aan de afspraak..

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Prijzen zijn netjes voor een officiële dealer.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Vorige week kocht ik een Nissan Qashqai bij Van Mossel Nissan Tiel. Sam van Weelden is prettig in de omgang en het hele proces van proefrit, taxatie inruil en onderhandeling tot de uiteindelijke aflevering verliep vlekkeloos. De attenties bij het ondertekenen van de overeenkomst en de aflevering heb ik op prijs gesteld. Als de auto over enkele jaren aan vervanging toe is kom ik graag terug.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Alles volgens afspraak gedaan en op tijd.
Dus gedaan wat werd beloofd.
Betrouwbaar

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Helaas ben ik teleurgesteld in van Mossel, Het betreft inruilprijs welke ik mocht ontvangen van het bedrijf in Tiel. De aangeboden prijs blijkt meer dan 45% lager te zijn dan andere autobedrijven. Dus voordat u een auto aanbied voor inruil en de koop bevestigd. Kijk even om je heen dit kan aardig wat schelen in je portemonnee.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Vriendelijke en duidelijke uitleg. Goede service.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
De ontvangst was prettig en correct volgens afspraak alles uitgevoerd

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Heb een Nissan gekocht, maar het Nederlandse instructie boekje zat er niet bij, nu na 2 weken netjes thuis afgeleverd door de verkoper.dat is pas service.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Wat een super fijne hulp krijgt u hier! Zelf mega goed geholpen door alle collega’s die werken als een hecht team! Alles is duidelijk en er liggen geen adders onder het gras. Al met al een super fijne ervaring die ik iedereen kan aanraden. Voor al u problemen kunt u bij Van Mossel Tiel zeker terecht! Complimenten en dank.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
vriendelijk personeel en erg goed geholpen. Bij het ophalen van onze auto werd er tijd genomen om alles goed aan ons uit te leggen.

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
heb op een heel prettige manier een auto gekocht die ook loopt als een trein , en het was nu al de derde keer dat ik bij van mossel zaken doe, had ook een prettige verkoper

Antwort von Van Mossel Nissan - Tiel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.