In onze zoektocht naar een nieuwe auto Terecht gekomen bij van Mossel Tynaarlo . We werden daar geholpen door Sander Bertram een vriendelijk jonge man met verstand van zaken proefgereden i... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
MG Cyberster bij levering bekrast Nieuwe MG Cyberster vol krassen en beschadigingen afgeleverd, deze auto daarom geweigerd. (kijk uit als je kenteken HPK-66-B te koop ziet staan of gekocht hebt, deze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Über Van Mossel MG - Tynaarlo
Vom Unternehmen geschrieben
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Handelsweg 18, 9482 WE, Tynaarlo, Nederland, Niederlande
- 088 001 4012

Profiteer nu van topdeals!
Bittet Kunden um Bewertungen
In onze zoektocht naar een nieuwea auto…
We werden daar geholpen door Sander Bertram een vriendelijk jonge man met verstand van zaken proefgereden in een Mg wat verassend goed beviel.
wij waren alleen opzoek naar een iets grotere auto dan waar we een proefrit in hadden gemaakt.
Sander Bertram Gaf aan dat er een nieuw model op de
Markt kwam de MG s9 maar het was nog niet helemaal duidelijk waneer hij in de showroom kwam .
Nog geen 2 week later een appje van Sander: ik heb de s9 voor je staan als wilt kun je proefrijden .
Zo gezegt zo gedaan en gelijk verkocht wat een heelijke auto .
Omdat de ander lease auto moest worden ingeleverd is Sander meteen voor ons aan het werk gegaan en 2 week later had hij de auto voor ons in de kleur en uitvoering die we wilden . Complimenten voor het snelle handelen tot nu toe erg tevreden over van Mossel MG Tynaarlo. En vooral Sander Bertram geen praatje maar handelen
Top en tot gauw
Groeten fam luurs
We zijn heel tevreden met onze MG
We zijn heel tevreden met onze MG , ook een compliment voor de medewerker, hij heeft ons prima geholpen, duidelijke uitleg over de auto.
Fijne dealer met fijne medewerkers
We hebben goede gesprekken gehad met Sander en daarom uiteindelijk 2 nieuwe MG's aangeschaft
Ik had gebeld voor een proefrit en…
Ik had gebeld voor een proefrit en aangegeven dat ik serieus geïnteresseerd was. Het ging om een actiemodel MG3 en Melanie had me goed ingeschat, want elders had men deze auto al vergeven, maar Melanie stak daar een stokje voor en gaf aan eerst de proefrit te willen afwachten. En ja dit moest hem worden voor mij. Dus dankzij Melanie rijd ik sinds vanmorgen in mijn prachtige gele MG3!!
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Afgelopen week mijn nieuwe MG Cyberster…
Afgelopen week mijn nieuwe MG Cyberster opgehaald, ben perfect geholpen door Sander bij het aankoopproces en het afhalen.
Ben dan ook zeer tevreden hierover.

Antwort von Van Mossel MG - Tynaarlo
Auto aanschaf was goed/servicepacket uitvoering inplannen verloopt stroef
Auto aanschaf was goed, en afname flexibel. Servicepacket is een hoofdpijnpuntje, het maken van een afspraak voor het uitvoeren van de werkzaamheden die hieronder vallen gaat lastig.

Goed geholpen door Sander
Goed geholpen door Sander. Hij legt alles goed en duidelijk uit en neemt de tijd. Bij aflevering netjes onder een kleed de auto een fijne beleving.
Na twee week nog even bellen hoe het gaat. Dus tot nu toe zeer te spreken over de auto en service.

Aankoop nieuwe GM ZS EV
Zeer prettig geholpen door Melanie bij het kopen van een nieuwe auto.
Goed advies en uitleg over de MG en zijn erg tevreden over de aankoop. ik zou vragen naar Melanie of u nou komt voor alg. info of voor aanschaf van een auto.
Wim

MG 4 Luxury
Heel prettig geholpen door Melanie, prima en duidelijke uitleg over de MG 4, ook nog eens mijn eerste elektrische auto en die bevalt ook uitstekend

Aankoop MG Marvel R
Goed geholpen door Melanie bij de aanschaf van onze MG Marvel R. Er moesten nog een paar zaken gedaan worden (trekhaak, deukjes, velgen herstellen) dit nam enige tijd in beslag waar wij mee op de hoogte gehouden zijn. Maar liever een realistische tijdspanne dan korter wat niet waar gemaakt kan worden. Bij de aflevering uitleg gekregen en ook aanbod dat we altijd contact met haar konden opnemen bij vragen.

Zeer positief ervaring
Melanie heeft ons echt ontzettend goed geholpen met veel persoonlijke en professionele aandacht.
Ze heeft mij goed op de hoogte gehouden en echt extra moeite gedaan.
Dankjewel!
Daarnaast ben ik heel erg blij met de MG ZS hybride+. Als je er in rijdt, ben je verkocht!
Mijn 1e ervaring met de MGM4
Ik heb mijn MGM4 afgelopen week opgehaald bij Van Mossel MG Tynaarlo, zo'n 1.5 maand eerder dan eerst gepland was :).
Mede door de flexibiliteit van Melanie Kartomoehamat kon dit op een tijdstip die voor mij het beste uitkwam. Zeer vriendelijk ontvangen en heel goed in de uitleg over de auto zodat het easy was om meteen de weg op te gaan.
Mijn complimenten voor deze zeer goede service Melanie!!!
Enige wat ik een beetje jammer vind is dat ik naar Van Mossel Hyundai Groningen moet voor onderhoud terwijl er in Leeuwarden ook een Van Mossel Hyundai zit die volgens mij hetzelfde zou moeten kunnen doen. Maar dat is dan niet anders en staat buiten mijn 1ste ervaring met Van Mossel MG Tynaarlo.

Antwort von Van Mossel MG - Tynaarlo
Heel fijn geholpen door Melanie!
Heel fijn geholpen door Melanie en konden meteen zonder afspraak een proefrit maken. Toen ik de auto wilde bestellen wist ze alle wensen nog precies. De auto was op voorraad en ik kon hem al snel ophalen. Bij aflevering kwam de verrassing dat er toch nog stuurverwarming op de auto zat, hier natuurlijk heel erg blij mee. Ook na afleveren kon ik gewoon tussendoor met vragen langskomen. Kortom een goede ervaring!
Vandaag mijn MG 3 hybride opgehaald bij…
Vandaag mijn MG 3 hybride opgehaald bij Van Mossel Tynaarlo. We zijn bij de aanschaf goed geïnformeerd. Ook bij het ophalen een goede duidelijke voorlichting gehad. Hartelijk ontvangen. De eerste kilometers in de auto zijn succesvol. Veel moderne opties.
2x in Tynaarlo geweest voor een nieuwe…
2x in Tynaarlo geweest voor een nieuwe MG4.
We zijn zeer goed geholpen door Melanie Kartomoehamat. Zeer spontaan, klantvriendelijk en weet waar ze over praat. Vanaf begin tot het eind alles perfect geregeld.

Maximale inzet
Vriendelijke ontvangst.
Prima uitleg en maximaal meedenken nav onze wensen.
Mooie auto geleverd. Maximale service en ook tussentijds prima en vlot contact.
Klasse Melanie vestiging Tynaarlo.

Antwort von Van Mossel MG - Tynaarlo
Blij met onze nieuwe auto
We zijn ontzettend goed geholpen door Melanie Kartomoehamat bij van Mossel. Vanaf het eerste moment was ze vriendelijk, betrokken en oprecht geïnteresseerd in onze wensen. Ze nam ruim de tijd om alles rustig uit te leggen, mee te denken en al onze vragen te beantwoorden. Dankzij haar professionele en persoonlijke aanpak voelden we ons direct op ons gemak. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een fijne en betrouwbare aankoopervaring.

Antwort von Van Mossel MG - Tynaarlo
Melanie heeft ons prima geadviseerd en geholpen en een goede inruil prijs gegeven.
Nooit gedacht dat wij een Chinese auto zouden kopen, maar uiteindelijk zeer tevreden.
We rijden een stuk goedkoper.
Melanie heeft ons goed geholpen

Tevreden over MG 4
Privat lease van een Mg4, los van levertijd, hetgeen duidelijk was, van begin tot eind erg goed door Melanie geholpen, complimenten! Wat ons betreft een aanrader!

Antwort von Van Mossel MG - Tynaarlo
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.