We zijn al jaren bij Van Mossel Hengelo als klant. Zowel EV6, als de Ceed sw moesten beide voor onderhoud en dat is goed uitgevoerd. Vriendelijke mensen, mooie vernieuwde showroom. Aanrader.

Unternehmen hat geantwortet
Wat een verademing. 3 maanden geleden vanuit Noord Holland naar Duitsland verhuisd. Dus zou ik ook van garage wisselen. Echter dat het zo snel ging zag ik niet aankomen. Storing in de auto, mo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Technisch prima onderhoud. Tip: laat klanten niet onnodig wachten als personeel tijd heeft en met elkaar staat te kletsen
Unternehmen hat geantwortet
Wij zijn tevreden. 'Hengelo' begreep wat we nodig hadden nadat onze auto buiten onze schuld total loss was gereden bij een aanrijding in Kroatië. We zochten een vergelijkbare kar: even zuinig, niet m... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Holtersweg 30, 7556 BX, Hengelo, Nederland, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
Fijne adviseur/verkoper met verstand van zaken.
Prima service!

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
De eerste beurt van mijn nieuwe kia meer dan 636 euro!! En als je vervangend vervoer nodig hebt ook 35 euro exclusief. benzine wat logische is
Onpersoonlijk, niet klantvriendelijk echt zo tegengevallen

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Ik werd ontvangen met koffie, thee of chocolademelk met verse croissants. Bij terugkomst bij de auto was deze gewassen en gestofzuigd.
Service was dik in orde!

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Je wordt vriendelijk ontvangen. Nemen alle tijd voor je. Dringen niets op. Denk rustig na over de offerte.
Goed bedrijf

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
goede service, aandacht voor de klant, goed luisteren, prima oplossing van een probleem. Geen moeite te veel. Zeer tevreden.

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Alle mogelijkheden voor de klant aanwezig. Heel prettig om daar te kunnen werken gedurende de montage.

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
snel tussendoor geholpen met lampje inzetten, is voor de Niro redelijk ingewikkeld! Moet op de brug!
Prima service !

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Wij hebben een nieuwe Kia Niro geleased, helaas heeft deze een probleem waarbij op willekeurige momenten het vermogen wegvalt. De auto gaat dan in vrijloopmodus en het duurt meerdere seconden voordat dit weer terug is. Stel je hierbij voor dat je bijvoorbeeld wilt invoegen en de auto van 80 km/h ineens terugzakt naar 50 km/h.
Inmiddels is de auto 3 keer bij Van Mossel Hengelo geweest om dit op te lossen. De eerste keer zou er een softwareupdate zijn gedaan. Dit loste het probleem niet op. De tweede keer heeft een medewerker van Van Mossel de auto opgehaald en het probleem zelf ondervonden. De auto is meerdere dagen bij de garage geweest en mij werd schriftelijk verteld dat de monteur vermoedde dat de versnelling bleef hangen. Na enkele dagen kwam de auto terug met de mededeling dat het opgelost zou zijn, wederom met een softwareupdate. Toen ik aangaf dat dit de vorige keer ook gedaan was kreeg ik te horen dat dit nergens in hun systeem terug te vinden was. Helaas loste ook deze update het probleem niet op.
Vandaag wederom terug gegaan. Inmiddels hoor je af en toe ook een licht geratel als je stilstaat, dat verdwijnt als de auto in N geschakeld wordt. Zodra er dan weer naar D geschakeld wordt is het geratel weer hoorbaar, wat mijn vermoeden van een probleem met de versnellingsbak versterkt. Nadat de auto voor de zoveelste keer uitgelezen was konden er weer geen foutcodes gevonden worden en kreeg ik te horen dat "ze er niets aan konden doen, omdat ze geen waterdicht bewijs hadden aan Kia dat er iets mis was en Kia dan niet zou betalen". Het moest eerst maar erger worden. Dit ondanks het feit dat ik het geheel op video heb (ook meerdere keren naar de garage gestuurd) en de medewerker die het probleem de tweede keer ondervond dit ook schriftelijk aan mij heeft bevestigd. Ik moest het maar met de leasemaatschappij gaan regelen.
Hierna Kia Nederland gebeld en het probleem voorgelegd, waar ik te horen kreeg dat het helemaal niet waar is dat de garage dit aan Kia moet bewijzen en dat het bovendien zo is dat de garage bij twijfel Kia zelf hoort te benaderen.
Van Mossel maar weer gebeld, waar mij wederom werd verteld dat ze er niets aan konden doen en dat ik het maar met de leasemaatschappij moet regelen.
Werkelijk schandalig hoe er met een dergelijk serieus probleem om wordt gegaan. En 7 jaar garantie bieden wordt natuurlijk wel heel makkelijk op deze manier!

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Daar er een ruitenwisser defect was van m'n Kia Niro EV uit 2022 en de ruitenwisser arm niet op een normale manier omhoog kon krijgen naar de dealer geweest. Hierbij zeer vriendelijk geholpen door de desk en nieuwe wissers aangeschaft, ik moest even wachten voor de monteur. Deze heeft mij netjes uitgelegd hoe ik de wisserbladen moest vervangen en heeft hem ook direct voor mij erop gezet.

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Buitengewoon tevreden, doen wat ze beloven en geven informatie wat werd uitgevoerd en auto werd gewassen en keurig uitgezogen. Heb er weer veilig naar Spanje kunnen rijden.

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Goed geholpen. Duidelijke uitleg. (Prima koffie)

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd.

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Super snelle service. Gisteren gehoord dat er een terugroep actie is. Wilde vandaag een afspraak inplannen maar in kon meteen langskomen met de auto. Alles meteen geregeld en om top ook mijn reservesleutel ook hersteld. Top service. Geen andere woorden voor.

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
We zijn zoals we al eerder hebben ervaren duidelijk en correct geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.
Alles prima en volgens afspraak geregeld.
Van ons dus een dikke Tien.

Antwort von Van Mossel Kia - Hengelo
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.