Goed en snel contact, met persoonlijke aandacht en een betrouwbare service. De auto werd netjes en in topstaat afgeleverd, en alles werd duidelijk gecommuniceerd. Ook kleine defecten werden vlot en in... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Goede deskundige service adviseur. Hij hield ons netjes op de hoogte van de werkzaamheden en kosten. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Auto was bij het ophalen ook weer netjes gewas... Mehr ansehen
Ik word vlug geholpen. Auto word meteen aangenomen en zsm word naar gehandeld om Diagnose te stellen uitzoeken van het probleem. En weer zsm opweg geholpen
Al jaren mijn auto's hier in onderhoud. Technisch personeel (monteurs) doen hun werk prima, maar het personeel aan de balie is de laatste jaren echt bedroevend achteruit gegaan. Ze zijn onvriendelijk... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Varenschut 17J, 5705DK, Helmond, Nederland, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
Een Ford Transit drie jaar geleden daar gekocht ,na handtekening weinig contact over levering ,moest er zelf achteraan gaan ,na een jaar later geleverd nu twee jaar verder klein beurtje ,oeps sorry onderhoudsbeurt ,na verteld te hebben dat ik al drie x met compleet lege accu had gestaan dat iets de accu leeg trekt en dat ook het startstopsysteem niet werkt en lampen achterin snel uit gaan ,kreeg ik als antwoord,het lag aan mij reed te veel korte ritten , oplossing ik zou een grote acculader moeten komen om zo de accu elke maand goed ,vol te laden ,ik moest mijn lach in houden ,maar ja na zijn onderhoudsbeurt ging het lachen wel 905 euro voor olie en voor nieuwe remblokken,en ja anderhalf uur werk. Volgens hem er is geen zak aan gedaan nog geen eens de deuren gesmeerd ,alleen maar zeggen dat ik moest betalen ,heb dit verhaal aan verschillende garages voorgelegd ,die liggen nu nog in een deuk van het laggen, maar ja ik zit er mee ,maar ja laatste keer
Mensen denk na begin er niet aan

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Een lopend probleem met geluid van het panorama dak lijkt opgelost. Er is goed onderzoek gedaan het degelijk werk verricht. Ondanks dat het probleem moeilijk te traceren was. Gelukkig was het nog in de garantie!

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Heb lekker warm gezeten in de koffie corner,
De jaarlijkse beurt op zich was redelijk snel gebeurd, met de aanpassing van de verlichting, echter de aanvullende werkzaamheden van het vervangen van de remschijven achter en remvloeistof, vielen net in de pause daardoor lange zit geworden voordat het gereed was.
Werkzaamheden verder naar tevredenheid uitgevoerd.
De prijzen zijn wel aardig omhoog geschoten op extra werkzaamheden

Antwort von Van Mossel Ford - Helmond
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.