Lækkert produkt. (Bruser til vandslange). Solid og gedigen. God information om forsendelse og om hvornår pengene "hæves". Hurtig levering. Alt i alt god oplevelse. Bh Lianne Claiere Bouet
Super lækker produkt: automatisk slangeopruller som vi virkelig er glade for. Høj kvalitet. Samt super hurtig levering, kun ros her fra.
Nu svarede virksomheden og refunderede endelig. De var åbenbart på ferie, men det kunne jeg ikke se nogen steder. Min tidligere besked : Virksomheden svarer simpelthen ikke på nogen af mine 8 for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Returnerede en slange. Vandslangen modtog ikke returvaren i første omgang. Men hentede pakken nogle dage senere på posthuset. Imellemtiden havde vi fået en mail om de var på ferie indtil den 21/0... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Halkærvej 41, 9240, Nibe, Dänemark
- info@vandslangen.dk
- vandslangen.dk
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Her bliver der fulgt op på kundetilfredshed, sådan
Var i kontakt med virksomheden da varen ikke levede op til forventningerne. Varen blev returneret. Vandslangen.dk gjorde sig den umage at afhente varen i Brugsens pakkeshop.
Pga. en korrespondance på email, hvor vi fik indtryk af at de var gået på ferie i 4 uger, gav vi fejlagtig en dårlig anmeldelse. Det beklager jeg. Det er nu rettet og Vandslangen.dk har nu ekspederet sagen til fuld tilfredshed.
Tak for det
Nok verdens sødeste kundeservice
Nok verdens sødeste kundeservice. Telefondame har en engels tålmodighed.
Det ønskede til den aftalte tid.
Det ønskede til den aftalte tid.
Leveret 2 dage efter bestilling.
Dels er den den leveret hurtigt som…
Dels er den den leveret hurtigt som aftalt og så er det også er godt rent vand
God vejledning og hurtig levering
Bestilte en vandslange d
Bestilte en vandslange d. 05.12.2022 kl 18:37 og den blev først afsendt d. 08.12.2022 ?
Men udover den lange leveringstid er produktet ganske fint.
Hurtigt og smidigt
Varen levede op til mine forventninger
Varen levede op til mine forventninger. Hurtig levering og fin overskuelig hjemmeside
Der var sket en fejl mht e.mail og tlf…
Der var sket en fejl mht e.mail og tlf nummer, men efter lidt kommunikationsudfordring fik vi afklaret problemet og varen sendt igen uden beregning. Tak for det.
Jeg er neget godt tilfreds med lin nye vandslange. Og dejligt den kom så hurtigt 5 stjernet Helga Wulff galgevangen 4 blenstrup e
Jeg hivet gerne min nye vandslange 5 stjerner
Alt ok nu, men det tog lidt tid
Min tidligere besked : Virksomheden svarer simpelthen ikke på nogen af mine 8 forsøg med beskeder. Jeg købte en defekt vare (ordrenummer 9567), og jeg har fulgt returanvisningen. Jeg sendte varen med GLS, og har stadig ikke svar eller refusion. Jeg har mistet 250 kr + returfragt på 50 kr.
Jeg er ekstremt frustreret og vred. De tager heller aldrig telefonen. Hvor er min refusion? (penge returneret til mit kreditkort)

Antwort von Vandslangen
Flot vare hurtig levering
Fremragende service og levering.
Kvalitetsvarer
Hurtigt og nemt - og med et godt udvalg af kvalitetsvarer, som ikke findes andre steder.
Hurtig levering og kvaliteten var som…
Hurtig levering og kvaliteten var som lovet og forventet på vandslangen!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.