Vanbonsport Bewertungen 51

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Elite trainer anderhalf jaar geleden gekocht. In de ochtend gebeld, besteld en smiddags kon ik hem inclusief cassette ophalen in Apeldoorn. Nu ging de trainer tikken, contact opgenomen, onder ga... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eerst een stel Fizik gekocht. Binnen 4 dagen geleverd. Waren te klein. Gebeld (lang leve corona) en telefonisch super advies gehad. Uiteindelijke een top aanbieding en Northwave besteld. Ook die wa... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Donderdagavond bestelling gedaan. Niets ontvangen op vrijdag of zaterdag. Maandagochtend telefonisch contact opgenomen. Ik werd netjes te woord gestaan door Mathijs. Hij dacht ook met mij mee omtrent... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een wat kleinere webshop wat betreft assortiment. Maar heb er inmiddels twee keer prima kunnen slagen. Castelli overschoenen en een Wahoo Elemnt Roam. Beide voor een zeer nice price! Telefonisch con... Mehr ansehen

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

51 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beste prijs gevonden, levering na contact geregeld

Ik heb hier een Garmin gekocht omdat deze hier het scherpst geprijsd was die ik kon vinden. Eerlijk is eerlijk: voor de laagste prijs kun je niet altijd dezelfde service verwachten als bij premium winkels. Als je premium betaalt, mag je ook premium service verwachten.

De bestelling zou binnen 3 dagen geleverd worden. Op mijn e-mail kreeg ik helaas geen reactie. Toen ik belde, gaven ze aan dat het erg druk was. Ze hebben vervolgens beloofd het product de volgende dag te versturen, en dat hebben ze ook gedaan. Het product is uiteindelijk netjes en in goede orde aangekomen.

Het is duidelijk een kleinere webshop en daar moet je misschien wat begrip voor hebben. Als je de service verwacht van bijvoorbeeld Coolblue of Mantel, dan is dit wellicht niet de juiste plek.

Al met al ben ik tevreden met mijn aankoop.

8. März 2026

Absolute aanrader

Fijne winkel met scherpe prijzen en goed advies door ervaren vakman Matthijs van Bon. Gastvrije ontvangst en nemen de tijd voor je. Ook voor onderhoud aan je fiets, snelle en vakkundige service.

30. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bijzonder slechte ervaring

Bijzonder slechte ervaring! Ik schrijf niet vaak reviews maar hier kan ik niet stil blijven. Ik had voor kerst besteld (op 18/12 levering max 3 dagen) en onmiddellijk met kredietkaart betaald (bedrag van 350 EUR toch). Na een tiental mails / tel, is de bestelling pas midden januari toegekomen, zonder enig uitleg voor de vertraging en zonder commerciele geste om dit goed te maken. Mijn mails werden niet beantwoord, dus heb ik ze zelf nog moeten bellen. Ik vreesde zelfs dat het een scam bedrijf was. Echt niet fijn! Ik wens dit aan niemand…

18. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en snelle service bij retourneren scheef zadel

Ik heb kortgeleden een Selle Italia TM Flite Boost zadel gekocht bij vanbonsport. Het zadel bleek niet recht te zijn, waarschijnlijk door een productiefout. Na contact met de klantenservice werd alles snel geregeld en werd er een nieuw zadel opgestuurd en kon ik het defecte zadel gratis retourneren.

Top service!

21. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De levering van mijn Tacx Neo 2 was…

De levering van mijn Tacx Neo 2 was snel en goed. Matthijs gaf telefonisch goed advies, was behulpzaam, vriendelijk en ik kreeg ook snel antwoord op mijn e-mail.
Ik kan het bedrijf aanbevelen.

12. Dezember 2024

Klantenbinding

Een tijdje geleden bij Vanbon een Edge Explore 2 gekocht, maar het lukte ondanks de handleiding niet deze te koppelen met mijn smartphone. De 'ITers' bij Vanbon is het wel gelukt. Perfect geholpen. Dank.

23. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Oline en fysiek fijne winkel

Vanbonsport is zowel online als fysiek een fijne zaak. De prijsstelling is heel scherp en de behulpzaamheid is voortreffelijk. Ik heb online een Garmin Explore 2 gekocht en kreeg deze met geen mogelijkheid gekoppeld aan Komoot. Even naar de winkel en daar ben ik heel vriendelijk en uitstekend op weg geholpen. Dus, kom hier shoppen.

21. August 2024

Service!

Alles op voorraad, snel geleverd en prettige service. Vooral de eigen werkplaats is een surplus. Je racefiets wordt zo snel mogelijk gerepareerd.

24. Mai 2024

Goed advies en top service bij Van Bon

Ik ben al jarenlang klant bij Van Bon Sport. Voor al mijn fietsspulen kan ik altijd terecht voor een goede prijs. Eind augustus ging ik de Tour for Life fietsen. Mijn racefiets moest daarvoor piccobello in orde zijn, dus op naar Van Bon sport waar het onderhoud keurig op tijd werd ingepland. Het advies om remblokken te monteren die het goed in regen doen was perefect, want in de alpen was het bar slecht weer, en de remmen deden het werkelijk fantastisch! Het volgende onderhoud zal zeker weer bij Matthijs en zijn mensen zijn! aanrader.

7. August 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Elite trainer, netjes vervangen onder garanties

Nu ging de trainer tikken, contact opgenomen, onder garantie vervangen door elite! Afhandeling ging netjes.

Contact via mail kan soms wisselend zijn, maar m vaak heb ik dezelfde dag een e-mail terug. Anders dan bel ik ze gewoon of stap even binnen, de fysieke shop met ruime openingstijden vind ik een voordeel.

15. September 2023

Zeer tevreden over Vambonsport

Zeer tevreden over Vambonsport . De bestelling was lekker snel bij mij. Voor vragen krijg je mensen met kennis van zaken aan de lijn. Mooie spullen tegen goede prijzen en door vriendelijke mensen geholpen. Ga zo door en ik blijf nog lang klant bij jullie.

1. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr