Van Beek Houtbouw B.V. Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke offerte met goede prijs/kwaliteit verhouding! Vrij snelle leverdatum. De oude schuttingen hebben we zelf verwijderd. Vandaag, binnen 5u, zijn de schuttingen door Van Beek Houtbouw g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echte vakmannen!!! In één ochtend de voor- en achtertuin van een mooie schutting voorzien. Mark, Robin en nog een collega, bedankt jongens!!!! Tot snel voor de andere zijde....zonder nog verstopte pal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Monteurs Mark & Quinten kwamen eerder dan verwacht en hebben vlot de coniferenhaag verwijderd en de schutting netjes geplaatst ondanks een onweersbui tussendoor. Kortom prima werk en een prachtige s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle en duidelijke offerte, bij vragen fijn geholpen aan de telefoon. Plaatsen ging snel en efficiënt : twee man waren in 3,5 uur klaar en alles ging in goed overleg. Als de rest van de tuin aan de... Mehr ansehen

1. Geschäft für begrünte Wände und Trennwände

Vom Unternehmen geschrieben

Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.

Hervorragend

71 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet tevreden

Vorige jaar april 2023 een nieuwe schutting laten plaatsen. Binnen enkele maanden waren er planken bij waar het zwarte " beits " al afbladerde en keken we op stukken tegen het kale hout aan. Hele stukken verf lieten gewoon los. Melding gemaakt via de mail en helaas kregen we het korte antwoord. Het is de bedoeling dat je het zelf bijhoud met beits. Nu maar zelf aan de slag helemaal kaal schuren en opnieuw in goede beits die goed in de plank trekt en niet erop zit. De plaatsing is wel goed gegaan, maar dit vind ik niet kunnen.

17. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed bedrijf voor een schutting

Tijdens het offerteproces werden we netjes begeleid ondanks dat we verschillende wijzigingen hebben doorgegeven. Mede hierom en de scherpe offerte zijn we met Van Beek Houtbouw in zee gegaan. Op de dag van plaatsing was men keurig op tijd. Ook dachten ze goed mee met onze situatie. Ter plaatse bleek dat het mooier was om 1x een XL scherm te plaatsen en een iets bredere poort. Voor een kleine meerprijs is dit 2 dagen alsnog uitgevoerd. Al met al dus aanrader.

13. Juni 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw mooie compliment. fijn dat u tevreden bent.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel erg tevreden met mijn schutting.

Heel erg tevreden met mijn schutting.
Bedankt van Beek Houtbouw jullie hebben goed werk opgeleverd keurig netjes alle afspraken is nagekomen, monteur zijn vriendelijk en binnen 2 uurtjes staat de schutting van 10meter keurig op zijn plek.

24. Juli 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

Nog bedankt voor uw mooie compliment !

Tevreden

We hebben meerdere offertes aangevraagd en dat was geen probleem. Werden vriendelijk te woord gestaan. Op de dag van levering waren ze er op de afgesproken tijd. De schutting is keurig geplaatst. De mannen waren vriendelijk. Wij kunnen het bedrijf aanraden.

16. Juli 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

Nog bedankt voor uw mooie compliment.

Staat als een huis

Bij ons een zwarte grenen schutting geplaatst.
Ze waren hier in de morgen en in de vroege middag al weer weg.
De mannen waren vriendelijk, snel en denken met je mee.
Er zaten toch nog wortels in de weg, maar door de mannen weggehaald.
Top, bedankt.

5. Juni 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw mooie compliment !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geleverd vakwerk, door toedoen van goed personeel en materieel!!!

Bij Van Beek Houtbouw op aanraden van een bekende een offerte opgevraagd voor een schutting rondom de tuin met twee toegangspoorten.
Ze zijn direct ter plaatse wezen kijken. Offerte iets aan laten passen, n.a.v. van een goed advies van het personeel.
Op de afgesproken datum hebben zij met veel personeel en goed materieel een prachtig stukje werk neergezet.
Wij zijn uiterst tevreden over het geleverde werk, maar ook over het ter zakenkundige personeel. Die zijn zo goed op elkaar ingespeeld, zodat wij het aan een ieder kunnen aanbevelen.

TOP, van Beek-Team, GA ZO DOOR !!!!!

Een zeer tevreden klant.

31. Mai 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

Bedankt voor uw mooie compliment !

Beste Meneer van Beek

Beste Meneer van Beek
Ik ben heel tevreden met het weghalen van de wortels en het plaatsen van de schutting. Professionele en snel geplaats. Groetjes aan Mr.Simpel 🤣🤣🤣
En natuurlijk aan de twee toppers
Denis en Jeffrey.

7. Juni 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

Nog bedankt voor uw compliment, deze is ook aan de monteurs doorgegeven.

Top bedrijf

Er is bij ons een super mooie schutting geplaatst. Bij het plaatsen van de schutting was het 2 keer knipperen en de schutting stond al. Super fijn!
De mannen hebben erg goed en mooi werk geleverd. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe schutting.

2. Mai 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

Nog bedankt voor uw compliment over de schutting.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben een schutting laten plaatsen door van Beek houtbouw…

We hebben een schutting laten plaatsen in onze tuin deze is op 12 April 2024 geplaats, we hebben maten en foto's gestuurd en dat kwam allemaal voor elkaar s'morgens half 8 begonnen ze om 10:30 reden ze weg.
Ik vroeg nog waarom moest er gezorgd dat er water en stroom aanwezig moest zijn antw. was niet nodig bij sommige palen hebben ze het zand gebruikt van de oude bestrating om de gaten rond de palen te vullen. Wat gebeurde er na 3 dagen een flinke wind en de schutting stond schever en schever we hebben hem kunnen redden met spanbanden. Bij de klacht en vraag wat kunnen we er aandoen .....kregen we een nieuwe offerte nog eens 2800, euro en een nog eens duurdere vervoer kosten boven op de 3100,00 euro die wij al netjes betaald hadden.
Vervolgens niets meer van gehoord dus pas op voor u betaald.

12. April 2024

Beste Fije schoonmade,

Wij vinden het jammer dat u nogmaals een review plaatst, welke ook onder een andere naam is geplaatst. Wij zullen daarom ook niet op elke review met onze uitleg gaan reageren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Schandalig! Op 12 april is de schutting geplaatst…

Op 12 april is de schutting geplaatst en gevraagd om er beton gestort worden en maar zei dat de monteur niet het hier nodig was. De schutting is na 2 dagen te verwaait en met met spanbanden moeten aan elkaar blijven. Enige reactie geeft van Beek nog een offerte voor 2800 euro extra om een schutting te maken.

8. Mai 2024

Beste Ester,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laat je met de shit zitten

Mijn ouders van in de 70 hebben een schutting besteld, waarbij we vooraf nog foto’s hebben gestuurd van de situatie. Hierbij geen advies gekregen of het goed was.

Bij het plaatsen nog gevraagd of er beton gestort moest worden. Nee nee nee was het antwoord. Schutting zou stevig genoeg staan, ondanks afgezaagde palen! Binnen 6 maanden zou het wel opgehoogd moeten worden.
2 dagen na het plaatsen van de schutting is de schutting omgewaaid en ze geven geen thuis voor hun verkeerd gegeven advies.
Nee we krijgen nog eens een offerte van 2800,- om de schutting opnieuw te plaatsen met langere palen en beton.
Offerte incl afvoeren van de palen, die natuurlijk bij de volgende klant weer berekend gaan worden

Mensen zoek verder naar een betrouwbaar bedrijf. Dit bedrijf vult alleen maar zn zakken en laat je daarna met de shit zitten!

1. Mai 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

Beste An, wij vinden het jammer dat jullie onder verschillende namen de reviews plaatsen. Via de mail hebben wij geprobeerd om de situatie uit leggen en waarom er een offerte is gestuurd voor het aanpassen van de schutting. Wanneer van te voren het hoogte verschil bij ons bekend zou zijn geweest, hadden wij van te voren het dubbele plaat beton kunnen aangeven als optie.

Vanuit kantoor zijn wij helaas niet bij het gesprek tussen u en onze monteurs geweest. Wij hebben u dit ook per mail uitgelegd. Ook hebben wij via de mail uitgelegd waarom er nieuwe kosten zitten aan het aanpassen van de schutting. Alles moet er uit gehaald worden en dan ander betonsysteem terug geplaatst worden. dit zijn andere palen dan de huidige.
De huidige palen zullen wij afvoeren, deze zijn niet meer te gebruiken nadat ze al een tijdje in een tuin hebben gestaan i.v.m. verkleuringen.

Het plaatsen van betonmortel is een extra mogelijkheid/optie. Standaard plaatsen wij de palen gewoon in de grond, omdat deze circa 70-80cm diep de grond in gaan is het ook niet perse nodig om in betonmortel te plaatsen.

Wij proberen altijd om samen met de klant tot een oplossing te komen, welke voor beide partijen naar wens is.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingekorte tuin, zelfbeton zelf aan moeten schaffen en ga zo maar door

Een schutting vol tegenvallers.

Het verloop en de afmetingen van de tuin hadden we doorgegeven en er werd ons verzekerd dat het allemaal goed zou komen en dat het niet nodig was dat ze vooraf kwamen meten. Er zou genoeg materiaal meegenomen worden. Niet dus. Erg teleurstellend voor deze prijs!

Doordat de tuin niet exact gemeten was en de juiste/extra materialen niet meegenomen waren was het gevolg dat onze tuin 14 cm korter is geworden.

Bij aankomst kregen wij te horen dat snel cement nodig was. Dit zelf moeten aanschaffen: zowel halen áls betalen. Dit was blijkbaar niet inbegrepen, maar er stond ook niet op de site vermeld dat dit mogelijk nodig was. Achteraf hebben wij van meerdere mensen (met ervaring) gehoord dat het raar en ongebruikelijk is dat dit niet inbegrepen is.

De schuttingbouwers waren duidelijk ontevreden over het feit dat de oude schutting al eerder was weggehaald i.p.v. de dag ervoor, want nu stond er meer water in de gaten. Daarnaast hen moeten lenen van standaardgereedschap als emmers (gek dat ze dat niet zelf mee hebben, maar prima).

Vanwege het verloop was een verlaging in de schutting nodig. Dit was ons vooraf niet medegedeeld. Hierdoor een minder strakke afwerking, wat een beetje jammer is. Hier waren wij graag al van tevoren op geattendeerd. Maar goed, dit is het kleinste minpunt.

De afwerking was niet netjes. Schroeven miste, bij een schutting 2 korte afdeklatten i.p.v. 1 lange, deur klemde. Voor de deur zijn ze nog een keer teruggekomen.

Het is mooi hout en een mooie kleur beton, maar daar is alles ook mee gezegd. En die producten hebben andere aanbieders ook.

Over het algemeen ben ik redelijk snel tevreden. Maar dit waren teveel minpunten en het gaat om behoorlijk wat geld. Als je na de plaatsing zit te balen, vind ik dat geen goed teken.

Mijn advies: kijk alsjeblieft verder naar een andere aanbieder. Wij vonden het een slechte ervaring.

3. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg behulpzame en ontzorgende…

Erg behulpzame en ontzorgende medewerkers die onze schutting helemaal naar wensen geplaatst hebben.

Bedankt Van Beek Houtbouw!

Familie Jonkers uit Zutphen

28. März 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw compliment !

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel goed en komt afspraken na

Snel goed en komt afspraken na Geeft goed advies en lost het ter plaatse op bij een hoogteverschil in de tuin welke eerst niet zichtbaar was.

27. März 2024

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verwijderen coniferen-haag en plaatsen schutting…

Verwijderen coniferen en plaatsen schutting. Meteen geholpen, direct een offerte gekregen op hun bedrijfs-locatie en plaatsing werd snel ingepland (binnen 2 weken). Strak resultaat geleverd door vier vakkundige, goed communicerende en meedenkede mannen.

23. März 2024

Fantastisch resultaat

De schutting is vakkundig en snel geplaatst door vriendelijke vaklieden die hun werk met zorg deden. We zijn zeer tevreden over het resultaat en zullen zeker weer bij de firma Van Beek aankloppen als we aan de volgende schutting toe zijn.

20. März 2024

Oplichters

Wij hadden kort na plaatsing schade aan onze schutting. Aanvankelijk dachten wij dat er stormschade was, maar na een inspectie werd duidelijk dat er structurele problemen zijn door slechte plaatsing.
Hierop kregen wij een offerte van bijna 1000 euro om de schade te repareren. Dat is een derde van wat wij oorspronkelijk hadden betaald. Een hallucinant bedrag dus.
Dit bedrijf geeft aan samen naar een oplossing te willen zoeken, maar als wij voorstellen doen om er samen uit te komen, wordt alles afgeketst. Zij geven aan dat het opstellen van een nieuwe offerte "meedenken is met de klant". Dit klinkt voor ons meer als Van Beek Houtbouw passeert 2x langs de kassa en de klant mag betalen.
Op het einde werd het nog mooier en kregen wij de schuld van alles, omdat wij de schutting niet verder verstevigd hadden. Dat terwijl zij op de dag van plaatsing vergeten waren betonmortel mee te nemen en ons ervan overtuigden dat dit eigenlijk weinig zou bijdragen tot de stevigheid van de schutting. Dat was leugen nummer 1. Daarna hebben wij geen verdere informatie gekregen over dat wij zelf verantwoordelijk waren voor het verder verstevigen van de schutting. Leugen nummer 2.
Wij liggen nu al maanden met ze in conflict zonder dat er een oplossing komt. Als we dan zeggen dat we ons verhaal in een review willen delen, dan beschuldigen ze ons van "bedreigen".
Zelden een bedrijf meegemaakt dat tegelijk zo'n slechte kwaliteit en zo'n slechte klantvriendelijkheid biedt. Met deze houding is het bewonderenswaardig dat ze niet zo snel omvallen als hun eigen schuttingen...

11. Januar 2024

Prachtige strakke schutting

Nadat we op internet van Beek gevonden hadden was het heel erg makkelijk om onze schutting samen te stellen zoals wij het graag hebben wilde. Nadat we deze opgestuurd hadden kregen we de dag erop al de offerte. Hierna kwamen we twee keer erachter dat we verkeerd gerekend hadden. Geen probleem offerte werd iedere keer aangepast. Nadat we okay gaven werd de schutting ongeveer twee weken erna geplaatst. De mannen waren hier om 08.00 uur en vertrokken om 13.00 uur. Dit duurde volgens hun erg lang omdat er toch nog veel wortels in de grond zaten en er was een probleempje bij de poort wat ze ter plekke mooi hebben opgelost.

1. März 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw compliment. wij wensen u veel plezier van de schutting

Goed, snel en nauwkeurig

Van Beek komt afspraken na, is flexibel en leveren een geweldig stuk werk. 36m schutting in 3 uur tijd en super strak en netjes. En last but not least, een goede prijs.
Ik zal ze te allen tijde aanbevelen.

5. März 2024

bedankt voor uw compliment

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima offerte en de schutting is vakkundig geplaatst

Prima offerte en de schutting is snel en vakkundig geplaatst zonder de planten te vernielen. Oude schutting volgens afspraak verwijderd. Betalingsafspraak was mij niet duidelijk, ook niet na telefonisch contact. Datum was doorgegeven maar tijd niet aangegeven, dit bleek pas om 2 uur te zijn, jammer dat dit niet wordt gecommuniceerd.
Ben tevreden met het resultaat, dank aan de harde werkers.

26. Februar 2024

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.

bedankt voor uw compliment over de schutting. Wij hebben gekeken of wij de betalingsafspraken duidelijker naar de klanten kunnen communiceren. Helaas is het niet altijd mogelijk om een tijdsindicatie aan te geven, omdat wij soms meerdere plaatsingen op een dag doen. Het is dan afhankelijk van hoe de voorgaande plaatsingen lopen.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr