Ik heb vaak de offerte moeten wijzigen maar alles was altijd snel geregeld. De communicatie via de mail was duidelijk. Het personeel was heel erg vriendelijk. Harde werkers.Ik ben heel erg tevr... Mehr ansehen
Mijn buren en wijzelf uit Nieuwegein zijn zeer tevreden over de beton houten schuttingen die Van Beek Houtbouw geleverd en geplaatst heeft. Het personeel kwam zelfs iets vroeger als afgesproke... Mehr ansehen
Snelle communicatie qua offertes, ook wanneer er van onze kant een aanpassing moest gebeuren Denken graag mee in oplossingen Kwamen op tijd Werken netjes met 2 man als een geoliede machine... Mehr ansehen
Afspraken en overleg over de schutting, helemaal prima. De medewerkers waren er vroeg en in no time stonden de schuttingen al keurig geplaatst. Alles ziet er superstrak uit. Bedankt mannen, vriendel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Van Beek Houtbouw is uw specialist in hout beton schuttingen. Wij leveren en plaatsen schuttingen in heel Nederland. Het laten monteren en plaatsen van een schutting bij Van Beek Houtbouw heeft vele voordelen. U bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige tuinafscherming die jarenlang mee gaat.
Houtwijk 1, 8251GD, Dronten, Niederlande
- 0321-724100
- info@vanbeekhoutbouw.nl
- vanbeekhoutbouw.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Zeer tevreden over geleverd werk.
Snelle ontvangst van de offerte. Geen lange wachttijd uitvoering werk. Kantoorpersoneel had wel iets beter de opgegeven situatie kunnen doorgeven aan de werkmannen die het toch goed hebben opgepakt en uitgevoerd. Beleefde, vriendelijke en hardwerkende mannen die vlot en netjes hebben gewerkt. Al met al een aangename ervaring met van Beek Houtbouw en dus zeker aan te bevelen.

Offerte gevraagd
Offerte gevraagd, binnen een dag via mail binnen. Wilde nog een aantal zaken aangepast hebben, binnen paar uur offerte aangepast. Plannen verliep ook snel. Vandaag geplaatst door Mark en Luke. Mooi weer, maar nodige wortels en puin maakt t werk niet makkelijk. Maar supersnel zonder gemor alles superstrak geplaatst !! Compimenten !!

De mooiste schutting
Geweldig mannen die mijn schutting hebben geplaatst.
Vriendelijke mannen.
Naambordje van jullie erbij laten zetten
En veel mensen die er ook een willen.

Dik voor elkaar
Dik voor elkaar. Keurige schutting, vakkundig geplaatst. Snel geregeld en een hele nette prijs.
Dank jullie voor de super service

vakkundig gedaan
Oude schutting netjes afgebroken en meegenomen.
Nieuwe schutting is correct geplaatst, geen nawerk en alles volgens de afspraak gedaan.
Vakkundige mensen aan het werk.

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Snelle prijsopgave en alles keurig…
Snelle prijsopgave en alles keurig geplaatst.
Prima geregeld.

Uitstekende service
Na het plaatsen van een schutting in het voorjaar kwamen er in de loop van het jaar wat onrechtmatigheden naar voren en na deze gemeld te hebben zijn deze 'problemen' opgelost.
Voor deze aftersale service een dikke 10.

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Vriendelijke mensen correct in de…
Vriendelijke mensen correct in de omgang
De prijs is concurrerend en goede spullen.
De monteurs zijn de verkopers voor het volgende project.
Ze spreken gelukkig gewoon Nederlands .
Een aanrader.
Ook de mensen op kantoor zijn hulpvaardig.
Niets is hen teveel.
Dit was een lastig project, maar alles keurig geregeld.

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Gehele systeem oogt prachtig en we…
Gehele systeem oogt prachtig en we zullen er echt jaren lang van genieten.

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Wij zijn super tevreden de schutting en…
Wij zijn super tevreden de schutting en poort zijn perfect geplaatst aardige jongens en werken super snel heel erg bedankt

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Goede communicatie met het bedrijf
Goede communicatie met het bedrijf. Nette en vriendelijke bouwers die het hebben geplaatst.

Super service
Super service, klantvriendelijk en goed product!

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Top bedrijf met top werknemers!
Heel erg blij met onze nieuwe schutting. De jongens die langskwamen waren super vriendelijk, dachten mee en verzette zelfs wat extra werk (iets met een verborgen muurtje onder de grond). Ik zou jullie zeker bij anderen aanraden!

De Firma van Beek houtbouw dronten
De Firma van Beek houtbouw dronten
Hebben bij ons de heg eruitgehaald en schutting geplaatst
Dit naar volle tevreden heid
Vriendelijk personeel Toppers

Zeer tevreden.
Fijne en goede communicatie met de medewerkers die binnen alles regelen. Op de dag dat ze de schutting zijn komen plaatsen vragen ze eerst hoe je het in gedachten had. Na dit besproken te hebben zijn ze zeer netjes en vakkundig aan het werk gegaan. Zijn ook super snel. Mannen nogmaals hartelijk dank voor het goede werk dat jullie geleverd hebben.

Betrouwbaar bedrijf
Bedrijf reageert snel en adequaat op een vriendelijke wijze. ook voor kleine klanten.
Telefonisch goed bereikbaar. Helemaal top.

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Ik ben zeer kritisch omdat ik zelf in…
Ik ben zeer kritisch omdat ik zelf in het werk heb gezeten en denk dan ook dat ik zelf alles beter kan.
Communicatie was heel goed, we hebben foto's gemaakt van de situatie van de straat en brandgang en goed de voorwaarden opgevolgd. De mannen waren op tijd en hebben heel snel en netjes hun werk gedaan, na de vraag of we nog vragen of opmerkingen hadden waren ze weer weg. Top werk alles staat recht en ziet er mooi uit, Zeker een aanrader.
Bij de volgende klus staat hun nummer boven in me telefoonlijst.

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Goed overzicht van assortiment. Goede advisering.
Tijdens ons bezoek aan de winkel in Dronten goed advies gekregen. Daarna heeft op onze locatie schouw en meeting plaatsgevonden. Na de ontvangen offerte nog een wijziging aangebracht (zelf afbouw bestaande schutting). Daar werd niet moeilijk overgedaan maar direct nieuwe offerte ontvangen. Plaatsing op de afgesproken datum naar wens verlopen. No nonsens harde werkers!

Zeker een aanrader
Zeker een aanrader! Snel, proffesioneel, vriendelijk! Deze mensen weten wat ze doen.

Top Kwaliteit
Goede communicatie
Simple online design optie
Vriendelijk

Antwort von Van Beek Houtbouw B.V.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.