Vak Loodgieter B.V. Bewertungen 14

TrustScore 2.5 von 5

2,5

1. Klempner

Vom Unternehmen geschrieben

Vak Loodgieter is jouw expert voor alles wat met water en gas te maken heeft. We zijn er voor je met veel ervaring en staan klaar om elk probleem op te lossen. Of het nu gaat om een lekkage, een verstopping, of je hebt een nieuw sanitairsysteem nodig, ons team van professionals weet precies wat er moet gebeuren. We gebruiken de nieuwste technieken en denken ook aan het milieu. Voor elke klus, groot of klein, zorgen wij dat het snel en goed gebeurt. Bij Vak Loodgieter kun je rekenen op top service.

2,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op voor verborgen kosten!

Pas op voor verborgen kosten!Zeer teleurstellende ervaring. Ze vertellen je dat de kosten €44 voor voorrijden en €101 voor arbeid zijn, maar dat is alleen maar om binnen te komen. Eenmaal binnen beweren ze dat het eigenlijke werk nog eens €180+ extra kost, en honderden euro's meer voor een camera-inspectie. Uiteindelijk heb ik €150 betaald voor een man die alleen maar in mijn keuken stond en niets heeft gedaan. Totaal gebrek aan transparantie. Zoek ergens anders als je wilt dat je probleem daadwerkelijk wordt opgelost voor een eerlijke prijs.

13. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet op komen dagen, geen updates

Had vandaag spoedafspraak wegens waterlekkage in huis. Zijn niet op komen dagen, na bellen gezegd later alsnog te komen, maar weer niet op komen dagen. Wachten, wachten.... Onpersoonlijk call center. Website predikt goede service. Mijn ervaring: houden zich niet aan hun woord en geven geen tussentijdse updates bij vertraging. Blijf met gefrustreerd gevoel achter, jammer. Hebben wel mooie website ;)

15. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben zeer ontevreden over de…

Ik ben zeer ontevreden over de dienstverlening van Vakloodgieter.nl. Ik had een afspraak gepland, maar er kwam niemand opdagen. Vervolgens werd een nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende ochtend, waarbij mij werd beloofd dat ik als eerste geholpen zou worden.

Toen er om 9:25 nog niemand was verschenen, heb ik gebeld — toen kreeg ik te horen dat de monteur tussen 9:00 en 13:00 zou komen, wat niet was afgesproken. Even later, toen ik opnieuw belde om duidelijkheid te krijgen, werd er zelfs opgehangen.

Dit is geen professionele werkwijze. Afspraken worden niet nagekomen en communicatie ontbreekt volledig. Ik zal mijn werkzaamheden elders laten uitvoeren door een partij die wél betrouwbaar is.

7. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dishonest people, who don’t get the job done and also don’t repay your deposit

In conclusion as described further below:
1) We wasted €48 on a 30-second inspection
2) We spent 3.5 weeks waiting for an urgent problem (a leaking water pump) to be fixed, but the job was never completed
3) At the end, they stole €63 from our deposit

The sequence of events was:
- 2 Nov: We call the company and agree to a €48 price for checking a leak in our water pump
- 3 Nov: As per an invoice we got, we pay the €48 and a €363 deposit for a new water pump, after the plumber had done a 30-second inspection determining that it couldn’t be repaired. A leaking water pump is an urgent problem, so we went with this company, because they told us it would be fixed within one week
- 4 to 28 Nov: We keep getting told that they will install the water pump next day, so we are working from home to facilitate such installation for 3.5 weeks. Ultimately, they tell us they can’t get the pump, and that they will repay our deposit
- 30 Nov: €300 is repaid
- 1 to 24 Dec: The company refuses to pay back the remaining €63 (this amount corresponds to the BTW of the €363 deposit), and they are now making up a story that the €63 covers work that they forgot to charge on the invoice

Update 4 Jan:
- There was no thorough review conducted, but we have all along agreed to pay the €48 for the inspection
- All we are asking for is a refund of the remaining €63 from our water pump deposit

24. Dezember 2024
Vak Loodgieter B.V.-Logo

Antwort von Vak Loodgieter B.V.

Beste Morten,

Graag willen wij de situatie nogmaals toelichten. U heeft bij ons een afspraak gemaakt voor het inspecteren van uw waterpomp. Onze monteur is langsgekomen en heeft een grondige inspectie uitgevoerd, die in totaal 35 minuten duurde. Daarbij werd vastgesteld dat uw waterpomp defect is. Op basis van deze constatering hebben wij een nieuwe waterpomp voor u besteld, rechtstreeks bij de fabrikant. Hierbij hebben wij u duidelijk geïnformeerd dat er een levertijd aan verbonden is, iets wat helaas buiten onze controle ligt.

Ondanks deze uitleg heeft u ons herhaaldelijk gebeld met de vraag of de waterpomp al geleverd is. We hebben u daarop aangeboden de kosten voor de waterpomp terug te storten, indien gewenst. U bent hiermee akkoord gegaan. Echter, u heeft daarna ook geëist dat wij de kosten voor de inspectie zouden terugbetalen. Dit verzoek begrijpen wij niet, aangezien wij vooraf hebben aangegeven dat de levertijd door de fabrikant wordt bepaald en wij deze niet kunnen beïnvloeden.

Wij hebben onze diensten correct uitgevoerd en u duidelijk geïnformeerd over de situatie. Het in rekening brengen van ons bezoek is in lijn met de afgesproken dienstverlening.

We willen u nogmaals uitnodigen om telefonisch contact met ons op te nemen. We staan open voor een constructief gesprek om eventuele misverstanden op te lossen. Wat wij niet accepteren, is het plaatsen van onjuiste informatie online. Dit kan worden gezien als smaad en laster en schaadt ons bedrijf onterecht.

We hopen dat u dit zult begrijpen en samen met ons naar een oplossing wilt zoeken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service en enorm snel op…

Geweldige service en enorm snel op locatie. Ik had een vervelende lekkage vanuit mijn badkamer afvoer. Hierdoor ontstond er een lekkage bij de onderburen. Ik heb gebeld met Jesse en hij heeft mij enorm goed geholpen. Binnen 30 minuten stond er al een monteur voor de deur om de lekkage voor ons te verhelpen. Mocht u een lekkage hebben, dan raad ik dit bedrijf zeer zeker aan!

1. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hartstikke goede ervaring met…

Hartstikke goede ervaring met Vakloodgieter!

Helaas had mijn kleine een speeltje door de wc gegooid waardoor er een verstopping was veroorzaakt. Het was netjes binnen een paar uur opgelost door Nick! Hartstikke bedankt voor de service nogmaals.

1. Januar 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Website geeft aan dat ze alle badkamer…

Website geeft aan dat ze alle badkamer gerelateerde dingen doen incl. Renovatie. Heb ze gebeld voor het verhelpen van een lekkage en de daaropvolgende herstel.

Alleen lekkage verholpen met een mooi gapend gat in de badkamer als een souvenir. Wordt doodleuk vertelt dat renovatie niet onder hun werkzaamheden valt, ondanks dat het wel aangegeven is op hun site.

Natuurlijk ook bijzonder duur, mede doordat ze snel naar de winkel moeten rennen om spullen te halen wat ze al van te voren wisten wat ze nodig hadden. Hiernaar gevraagd is blijkbaar bedrijfsbeleid om extra uren te kunnen vragen.

2. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kwamen voor het repareren van…

Kwamen voor het repareren van douchekraan. Besproken of ik de kraan moest bestellen vtv maar gaven aan dat het niet nodig is. Vervolgens toch gekomen en konden ze niets doen omdat ze de kraan zouden moeten bestellen. Eindstand 225 euro gevraagd voor 3 minuten in het huis zijn. Ik voel mij opgelicht!

Beste Jesse,
Dank voor uw reactie. Zoals bekend ben ik niet tevreden over het resultaat en laat ik mij niet uit over de gang van zaken van het tweede bezoek.
Verder heb ik zelf de kraan besteld en ben ik achtergelaten na het tweede bezoek met een nog steeds lekkende kraan en is mij verteld dat er nog een loden leiding is die vervangen dient te worden. Wij zijn in zee gegaan met een nieuw bedrijf en de nieuwe loodgieter heeft al het werk opnieuw gedaan en vertelde mij dat er helemaal geen loden leiding is maar een kunststof leiding.
Na alles heeft Jesse van Vak loodgieters ons goed te woord gestaan en zijn we gecompenseerd in de prijs.

17. November 2024
Vak Loodgieter B.V.-Logo

Antwort von Vak Loodgieter B.V.

Beste Nathalie,

Bedankt voor uw feedback. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en willen graag een toelichting geven op de situatie.

De kosten die in rekening zijn gebracht, bestaan uit het starttarief en de voorrijkosten. Daarnaast zijn wij op uw verzoek in het weekend langsgekomen, wat een toeslag met zich meebrengt. Dit is een gebruikelijke werkwijze, en al onze tarieven worden transparant weergegeven op onze website.

Tijdens ons eerste bezoek hebben wij vastgesteld dat uw kraan vervangen moest worden. We hebben deze direct voor u besteld en bij een vervolgafspraak netjes geïnstalleerd. Hiermee is uw probleem volledig en snel opgelost, zoals wij dat altijd nastreven.

We begrijpen dat de kosten wellicht hoger uitvielen dan u had verwacht, maar wij proberen onze klanten altijd helder te informeren over onze tarieven en de stappen die we nemen om een probleem op te lossen. Ons doel is altijd om u een goede en complete service te bieden.

We hopen dat u tevreden bent met de nieuwe kraan en dat deze naar wens functioneert. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Wij staan altijd voor u klaar.

Jesse
Vakloodgieter.nl

uitstekende service en vakmanschap

Vakloodgieter heeft uitstekend werk geleverd bij de renovatie van ons dak. Hun team was professioneel, punctueel en zeer bekwaam. de communicatie verliep soepel en ze hielden ons op de hoogte van de voortgang. de dakbedekking is van hoge kwaliteit en werd met veel zorg aangebracht. ik zou Vakloodgieter zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige loodgieter

4. Juli 2024

Mijn ervaring Vak Loodgieter

Onlangs heb ik vakloodgieter ingeschakeld voor een probleem met mijn leidingen, en ik ben zeer tevreden met hun service. vanaf het eerste telefoontje tot aan de uitvoering was alles top. de loodgieter kwam optijd, werkte netjes en loste het probleem snel en vakkundig op. de kosten waren duidelijk en eerlijk, zonder verassingen.

ik waardeer hun professionaliteit en klantvriendelijkheid enorm. ik raad Vak Loodgieter zeker aan die een betrouwbare en deskundige loodgieter zoekt!

20. Juni 2024

Uitstekende service Lekdetectie

Afgelopen weekend contact opgenomen voor een hevige lekkage in mijn plafond. Er spoot water vanuit mijn plafond in de woonkamer, wat na nader onderzoek bleek te komen vanuit mijn badkamer. Joshua van Vakloodgieter is langs geweest om een lekdetectie uit te voeren. Los van de lekdetectie heeft hij ook direct de reparatie kunnen uitvoeren. En dit allemaal binnen 24 uur. Ik ben zeer tevreden met de service van Vakloodgieter, en vooral de service erna. Zij hebben mij geholpen met de verzekering wat betreft een lekdetectie rapportage. Daarin hebben zij ook vermeld over de zogeheten gevolgschade. zodat ik deze schade kan declareren bij mijn opstalverzekering.

Kortom, een tevreden klant erbij! Ik zal iedereen die opzoek is naar een transparante loodgietersbedrijf, Vakloodgieters zeker adviseren! Een dikke 5 sterren!!!

14. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service en vriendelijk en snel…

Goede service en vriendelijk en snel geholpen. We hadden een spoedklus en we konden verder niemand krijgen zij boden uitkomst. Degene die bij ons kwam heeft ons ook goed geholpen. De volgende keer ga ik direct naar vakloodgieter.nl.

4. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr