Behövde akut en SRAM e batteriladdare och ingen i bekantsskapskretsen på Gotland hade en, men Andreas på Vai Vai räckte upp handen direkt🙏 Bara att åka dit och ladda (och hittade några bra saker... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jag fick fel vara levererad men är jag mejlade och meddelade det fick jag snabbt svar och blev sen erbjuden en dyrare modell en den jag beställt eftersom den var slut. Snabbt agerat och jag fick mi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I min order stod leveransadress, min bostadsadress, men paketet levererades av Bring till ett utlämningsställe i en annan kommun! Varför?? Hälsningar Annika Gustafsson
Unternehmen hat geantwortet
Välkommen till Gotlands nya cykelbutik. Vi har öppnat butiken på Gotland som vi själva saknade. En naturlig mötespunkt i Visby där du kan ta en kaffe före eller efter cykelturen. Träffa andra att hoja med och köpa cyklar och prylarna du behöver för att njuta av cyklingen som vi alla älskar. Vi har ett välkurerat sortiment från våra absoluta favoritvarumärken såsom 7mesh, Cannondale, Cinelli, Julbo med flera.
St. Hansgatan 28, 62156, Visby, Schweden
Bittet Kunden um Bewertungen
Snabb leverans och väl på plats världens bästa service! Rekommenderar denna butik till alla cykel älskare!

Antwort von Vai Vai Visby
De erbjuder högsta kvalitet och service! Så lyxigt att Visby har en sådan här nischad och kunnig cykelbutik.
Fick ett demoex med en reklamflaska som kompensation. Ringde och de skulle höra av sig dagen efter (i dag) men inte gjorde dom det.

Hälsningar Annika Gustafsson

Antwort von Vai Vai Visby
Supertrevligt bemötande, bra cyklar och gjorde sitt yttersta att se till att vår upplevelse skulle bli bra. Rekommenderas starkt att hyra cyklar av Vai Vai👍

Antwort von Vai Vai Visby
Tack så mycket för fantastisk hjälp i år igen med cykel. Väldigt hjälpsamma med att få det att fungera trots sen ankomst med färja osv. Cykeln var perfekt i ordning och jag kunde njuta av loppet! Kan även rekommendera god Cappuccino och glass. Stort tack! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Vai Vai Visby
Bra service och snabb leverans. Kvalitetsprodukter till rimliga priser.

Antwort von Vai Vai Visby
Snabb leverans och riktigt bra rygga.
Har inte provat i regn än, men är övertygad att den håller vad den lovar.

Antwort von Vai Vai Visby
These guys are awesome. Great knowledge of Cinelli and cycling on Gotland. I needed a helmet and gloves outside of operating hours and the guys delivered, really top level service!

Antwort von Vai Vai Visby
Snabb service bra grejer bra unwrapping experience rekommenderas varje dag i veckan
Kanonfin service, spännande varumärken, snygg hemsida och snabb leverans. Till och med förpackningen på försändelsen var snygg. 5 av 5 och kommer snart tillbaka för nya beställningar.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.