Vejle Amts Folkeblad Bewertungen 16

2,0

Unternehmensdetails

1. Pressedienst
  2. Zeitungsverlag

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nyheder fra Vejle og opland. På vafo.dk får du det nyeste om VB, kultur, politik, erhverv, byudvikling og mad og meget mere, samt nyheder og perspektiv fra Danmark og resten af verden.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne havde jeg givet 0…

Hvis jeg kunne havde jeg givet 0 stjerner.

En online betalingsavis, man kan nærmest ikke læse en eneste artikel uden at skulle betale 89 kr i måneden for at læse jeres clickbait artikler, hvor det i 9 ud af 10 tilfælde ikke er sandheden - men jeres forkvaklede syn i skriver om.

27. Januar 2026

Fuldstændig forfærdelig avis

Fuldstændig forfærdelig avis. Jeg har da aldrig oplevet lignende. De lyver i deres artikler for at få flere kliks, selvom tydeligvis alle der har haft med dem at gøre synes de er forfærdelige. Når man kontakter dem ang. noget som helst får man intet svar. Fuldstændig til grin den avis. Burde bandlyses.

27. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uværdig opsigelse efter mere end 30 års…

Uværdig opsigelse efter mere end 30 års abbonnement - svigerfar har været indlagt 4 uger på intensiv og er nu kommet i aflastning, og med høflig anmodning om opsigelse af hans abbonnement som mangeårig kunde, opkræves der så lige lb. Måned plus 1 mdr ….. virkelig dårlig stil - JFM må vist se sig slået og inden længe findes der ikke flere aviser….

27. Mai 2025

Magen til fup firma igen nu

Magen til fup firma igen nu
I har på klammeste vis fanget min gamle senile svigermor igen på et abonnement . På jeres latterlige avis som hun i øvrigt ikke modtager i sin postkasse på sit plejehjem.
Oktober 2023 havde vi også fat i jer for samme klamme usle måde at lave penge på hos min svigermor.
Føj hvor er i usle og klamme.

10. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opkræver dobbelt for samme e-abonnement til en e-mailadresse. Vil ikke refundere.

Enig i tidligere kommentar om nul stjerner. Har oplevet dobbelt opkrævning i deres e-avis i flere måneder til samme mailadresse. Ved første henvendelse til kundeservice ville medarbejderen undersøge og vende tilbage. Det skete dog aldrig. Efter henvendelse på mail den 1. Oktober fik vi aldrig svar. Ved telefonisk henvendelse i dag oplyser kundeservice, at det er en fejl i deres system. Og at der ikke kan gøres noget. Ligeledes faldt abonnement ud, nu for 2. Gang, selv om der er oprettet automatisk betaling. Så jeg vil skulle oprette et abonnement for 3. Gang. Meget arrogant kundebetjening. Siger systemfejl men vil ikke refundere på trods af, at det reelt er småpenge. Vi har været tålmodige og høflige😉, men føler os nu til nar.

14. Oktober 2024

Under al kritik

Jeg har givet en stjerne.Var det muligt at give O stjerner, havde jeg gjort det. Kort fortalt mødte jeg en af avisens fotografer på gågaden den 29. Juni. Jeg havde et meget enkelt spørgsmål til vedkommende og tilmed et godt råd, også. Jeg fik den overraskende udmelding, at vedkommende faktisk havde fri! Altså havde han end ikke højst 2 minutter til at lytte på en mulig kommende abonnent på avisen! Jeg var naturligvis høflig, hvad ellers! Jeg vil end ikke støtte avisen mere i løssalg efter hans fremtoning, og abonnent på VAF bliver jeg aldrig.
En flok uduelige journalister, som end ikke magter at skrive uden stavefejl og dårlige formuleringer.

Herfra skal lyde et stort godnat til VAF!

29. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg forstå så udmærket hvorfor ingen…

Jeg forstå så udmærket hvorfor ingen gider læse Skrevet medier længere
De udfaser sig selv stille og roligt og det er de selv skyld. Gammeldags ordentlig journalistik havde været på sin plads
Men disse kompetencer findes åbenbart ikke længere
Og er åbenbart en mangelvare
I forhold til at skrive nogle ordentlige artikler der giver læseren lyst til at læse mere mere

Spændt på at se hvad Samfundet Vil bruge alle de overflødige journalister på om få år

11. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har abonneret på avisen i mange år

Jeg har abonneret på avisen i mange år, og får også deres nyhedsbreve på mail. Forleden dag kom der en mail, hvor der stod jeg næste dag ville få en mail med en spændende gave.
Mailen kom, jeg blev tilbudt en måneds gratis avis plus en æske chokolade.....nå, men det kunne jeg så IKKE FÅ, det var kun for nye abonnenter.
Jeg chattede med en medarbejder, som skrev, det kun var for nye abonnenter, jeg spurgte så, hvad med os gamle, men jeg ville jo stadig få avisen til fordelagtig pris, sagde han. Efter lidt mere brok skrev han, at så måtte jeg ringe til dem, han kunne ikke gøre mere på chatten.
Og jeg har adskillige gange snakket med dem, for hvis min avis udebliver, kan jeg enten undvære eller få den 2 dage senere. Og videre kommer vi ikke med det, så det gider jeg ikke bruge tid på.
Et kvarter senere fik jeg en mail, hvor de undskyldte, jeg skulle slet ikke have haft de tidligere mails.
Jeg tror de nyder at holde folk for nar, nogen anbefaling får de i hvert fald ikke af mig

15. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Magen til mere fup firma skal man lede…

Magen til mere fup firma skal man lede længe efter. Opsagde min mors abm i februar da hun var på sygehuset og vi vidste ikke om hun overlevede, det gjorde hun gudskelov og kom derefter på plejehjem, hun er dement og aner ingenting. Juni ringer en sælger til hende og starter abm på ny. Avisen sendes til hendes gamle adr men regning til plejehjemmet hvor hun bor. Har nu fået en regning på næsten 2000 kr da der ikke er betalt fra juni til nu. Synes det er usmageligt at udnytte de gamle og sårbare . Føj for den støt aldrig denne avis

5. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man faktures for ting man ikke for leveret.

Hvor er det træls, at jeg må give min dejlige avis gennem mere end 20 år, kun en stjerne. Men når man sender forkerte fakturaer ud, på produkter man ikke har ønsket og tillige heller ikke har fået leveret. Så må jeg tilslutte mig de talrige kunder, som har oplevet en yderst kritisabel behandling fra avisens Kunde service, eller rettere sagt mangel på samme. Man lytter overhovedet ikke til kunden, og afviser totalt at de måske har lavet en fejl. Når man så spørger efter at de må have bevis for det de siger. For man det svar, at det må de ikke gemme!!! "SMART"

19. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den lokale sprøjte lukker en erhvervsdrivende efter ufaglig bedømmelse

Vejle Amts Folkeblad I er så selvretfærdige så det halve kan være nok.
Det siger sig selv at Restaurant Ålbækken som ligger langt ude på bøhlandet er afsindigt følsom over for selvforherligende journalisters urealistisk dårlige anmeldelser.
Hvor er jeres faglige stolthed?
Hvordan kan I tillade at en mæhæ af en ufaglært madanmelder skriver sådan noget giftigt pladder.
Her er tale om en enmands-virksomhed som har eksisteret i godt ti år.....
Kunne man forestille sig at der er kunder når den eksisterer endnu efter mere end ti år?
Ja, det kan man faktisk godt.
Så derfor kan man absolut også forestille sig at den "madanmelder" (ih hvor har jeg svært ved at tage den titel i min mund i forbindelse med Flemming) tager grusomt fejl
HAR ANMELDELSEN OVERHOVEDET VÆRET OVER REDAKTØRENS BORD FØR UDGIVELSEN?
Jeg kan kun sige at hvis jeg var abonnent så havde jeg opsagt avisen med ØJEBLIKKELIG VIRKNING.
Godt at Jim Hoff ikke repræsenterer jer mere. Så går denne historie dog ikke udover ham og hans mulighed for læsere.
Desværre bliver jeg nødt til at give jer en stjerne for at jeg kan skrive en anmeldelse, men tro mig I fortjener minus 4 stjerner.

17. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

pengegrisk

Efter at have holdt avisen i vel omkring 25 år eller mere har lige fundet ud af idag at jeg har betalt for meget for avisen 1500 kr om året
Betaler kvartalet vis men betaler jeg hver mdr kan jeg spare de 1500 kr om året
Flot man selv skal finde ud af det efter alle de år bare fordi man snakker med en nabo som betalet de 1500 kr mindre om året
og nej ikke et ord om at få lidt godtgørelse eller andet det er sgu en dårlig måde at behandle en trofast kunde på
Får de 2 stjerne fordi den dækker mit behov for nyheder om dagen

24. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er godt nok den ringeste…

Det er godt nok den ringeste kundeservice længe. I har bekræftet opsigelse af E-avis pr. telefon, men vælger at trække penge alligevel. Jeg har sendt jer flere beskeder, som I så bare vælger at ignorere. Hvem skal man da tage fat i for at komme ud af denne abonnementsfælde?

28. November 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr