Fantastisk gode
Blev vaccineret af Sohrab og Amir. De kom hjem til mig, vaccinerede mig, og tog alt med igen. Kan kun anbefale dem!!

Antwort von Københavns Vaccinebud
Hos Københavns Vaccinebud er det vores mission at gøre vaccinationer så let og bekvemt som muligt. Vi ved, at du har en travl hverdag, og vi arbejder ud fra mottoet, at du skal ikke bruge mere end højst nødvendig energi på at blive vaccineret. Derfor har vi vendt konceptet på hovedet, og kommer til dig og vaccinerer dig, når det passer dig. Vores dedikerede team suser gennem Københavns gader på specialindrettede cykler, for at tilbyde dig en professionel oplevelse i trygge rammer du er vant til - nemlig dine egne. Uanset om du har brug for at vi kommer hjem til dig, eller som en effektiv sundhedsløsning på arbejdspladsen, ruller vi ud med alt det nødvendige udstyr og et smil på læben. Glem alt om transporttid, logistik, fyldte venteværelser. Vi vaccinerer dig, når du vil, hvor du vil. Vi er læger med flere års erfaring inden for vaccinationer. Vi bruger primært ladcykler til transport, og affaldssorterer så meget som muligt, for at gøre vaccinationer grønnere. Vi vil være Københavnernes foretrukne grønne valg, når det gælder vaccinationer.
Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Vores varmeste anbefalinger!
Vi har haft en rigtig god dialog med Sohrab og fået råd og vejledning i forhold til vacciner og malariaprofylakse.
I dag fik vi så hjemmebesøg og alle mand blev vaccineret - selvom børnene bestemt ikke var samarbejdsvillige. Sohrab havde en rolig og tålmodig tilgang til børnede så kæmpe tak for det!

Antwort von Københavns Vaccinebud
Personalet var meget venlige og vaccinationen var hurtig

Antwort von Københavns Vaccinebud
Super nemt og fleksibelt at blive vaccineret hos københavns vaccinebud. God vejledning. Søde og hjælpsomme kollegaer!! Klart en anbefaling!

Antwort von Københavns Vaccinebud
Jeg blev vaccineret hjemme af Københavns Vaccinebud, inden jeg skulle rejse til Saudi-Arabien. Forløbet var nemt og enkelt, og jeg blev kontaktet telefonisk inden for 24 timer efter, at jeg havde udfyldt formularen på deres hjemmeside.
Jeg blev informeret om, hvilke vaccinationer der var påkrævet, og hvilke der var anbefalet i forbindelse med rejsen. Selve vaccinationen foregik i eget hjem og blev tilpasset både mit eget og min families skema.
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, og jeg vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis jeg får behov for vaccination i fremtiden.

Antwort von Københavns Vaccinebud
4 i vores husstand blev vaccineret af Sohrap,kan klart anbefales,meget god service,og super god pris..vi boede på A&o hotel,og vaccineret på vores værelse,meget meget professionelt udført😀

Antwort von Københavns Vaccinebud
Vi er lige blevet vaccineret af Sohrap. Super god og kompetent service. Hurtig svar på mail. Vil helt klart anbefale til alle andre 🤩🤩🤩 Tjek prisen måske det godt kan betale sig for en jyde at tage turen til Kbh 😉

Antwort von Københavns Vaccinebud
Sohrab was very kind and very friendly. Calm and professional. Extremely good experience, overall very simple and very fast.

Antwort von Københavns Vaccinebud
Hurtigt, effektivt og billigt! De var ovenikøbet super venlige og hjælpsomme

Antwort von Københavns Vaccinebud
Jeg skulle ud at rejse med min søster på en længere tur til Asien. Jeg valgte at gøre brug af et nyt firma, Københavns Vaccinebud pga. deres gode priser, og det kan jeg kun anbefale!
Deres medarbejder Sohrab ankom på cykel, havde alt udstyret med, og var meget professionel.
Vi fik både en god snak om rejsen, gennemgik mine tidligere vaccinationer, og vi fik kun de nødvendige vacciner.

Antwort von Københavns Vaccinebud
Super fedt at kunne blive vaccineret derhjemme. Vi havde besøg af Sohrab (læge), som var super venlig og professionel. Kan anbefales!!

Antwort von Københavns Vaccinebud
Fantastisk sparring omkring vacciner ifht. Vores kommende rejse til Zambia.
Professionelt udført både vaccineret børn og voksne. Jeg vil helt sikker bruge dem igen næste gang.

Antwort von Københavns Vaccinebud
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.