Ik kon op heel korte termijn (enkele dagen) een afspraak maken, ook in het hoogseizoen. De locatie lag niet ver van mijn huis. De afspraak startte precies op tijd. De medewerker nam alle tijd om alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
we konden snel een afspraak maken, fijn dat het 's avond kan, goede uitleg en documentatie ontvangen. ook prettig dat de lokatie dichtbij is.
Unternehmen hat geantwortet
Hele prettige ervaring, vriendelijke assistente die ons hielp. Geduldig, alles werd tot in de puntjes uitgezocht , met een arts ter plekke overlegd. Niet alleen over de vaccinaties, maar ook over moge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snel een afspraak kunnen maken. Rustig de tijd genomen voor uitleg. Tijdig een herinnering ontvangen en een uitstel ontvangen omdat er op het moment van afspraak de verpleegkundige was verhinderd en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vaccinatiesopreis.nl verstrekt reisadvies en reisvaccinaties. Dit doen wij vanaf 25 vaccinatielocaties verspreid over Nederland. Wij zijn aangesloten bij het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). Onze artsen en verpleegkundigen zijn BIG-geregistreerd en volgen richtlijnen van het LCR.
Vereinigte Staaten
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Vaccinatiesopreis
Prima verlopen, fijne locatie en op tijd volgens afspraak geholpen. Ook het afzeggen en nieuwe afspraak maken was erg fijn. Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Raad het iedereen aan om de vaccinatie daar te halen.

Heel goed en snel
Personeel is mee denkend en legt alles goed uit
Misschien wel prijzig maar daar in tegen krijg je wel wat terug

Antwort von Vaccinatiesopreis
Alles verliep van afspraak maken tot behandeling soepel

Antwort von Vaccinatiesopreis
Advies over welke vaccinaties was prima. Snel geholpen. Afspraak viel wel een keer uit en kon gelukkig 1 week later nog. Vooral voor vestigingen met beperkte dagen open dus wel ruim voor je vakantie inplannen.

Antwort von Vaccinatiesopreis
Diverse vaccinaties gehaald. Medewerkers allemaal deskundig en heel vriendelijk. Aanrader.

Antwort von Vaccinatiesopreis
Prima voorgelicht en snel geholpen. Afspraak boeken ging ook prima.

Antwort von Vaccinatiesopreis
De medewerker werkte met een malariakaart waarop amper iets zichtbaar was. De kaart die je op internet kan vinden is duidelijker.
We hebben geen informatie gekregen over de gebieden waar dengue heest.
Het recept kon alleen naar hun apotheek worden verstuurd.
Na meer dan een week bleek dat het recept helemaal niet verstuurd was. Dat is nu alsnog gedaan.
Ik ben benieuwd of dat nog echt is gelukt.
Geen aanrader

Antwort von Vaccinatiesopreis
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.