Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. Ważne jest że V... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli również. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposażone. Animacje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Samo założenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które należy uiścić na miejscu. W szczególnośc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, że ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyższej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposażone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeżdżalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.
Tomasza Zana 1, 20-601, Lublin, Polen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Nie pierwszy raz już jadę na wakacje z Vacansoleil i zawsze było wszystko zgodnie z rezerwacją i z opisem. Rekomenduje ten portal.

Antwort von Vacansoleil Polska
Z małymi trudami....jednak udało się z rezerwacja w miejscu wcześniej upatrzonym. Próbując dokonać rezerwację wyrzucało nam błąd....wróciliśmy na drugi dzień j się udało.

Antwort von Vacansoleil Polska
Proces rezerwacji przebiegł bez problemów. Wszystko proste i czytelne. Szybka informacja zwrotna przesłana na e-mail. W tej informacji w zasadzie wszystko, co potrzebne zostało opisane. Nie mam zastrzeżeń.

Antwort von Vacansoleil Polska
Sprawnie, w prasy sposób. Dodatkową bardzo pomocna i uprzejma obsługa w infolinii.

Antwort von Vacansoleil Polska
Samo zrobienie rezerwacji nie sprawia większych problemów, jednak brakuje informacji w ostatnim kroku co tak naprawdę wybraliśmy zanim klikniemy „ Potwierdź ostatecznie rezerwację”. Niestety czasem wyskakuje błąd na stronie co powoduje, że wracamy do punktu wyjścia i niestety czasem wskakują inne daty niż początkowo wybraliśmy. Dlatego uważam, że w ostatnim kroku powinien być podglad całej rezerwacji- myślę, że obsługa z call centre by się ze mną zgodziła:)

Antwort von Vacansoleil Polska
Bardzo dobra komunikacja, mimo że były problemy z potwierdzeniem rezerwacji ze strony campingu. Wszystko rozwiązane błyskawicznie i na plus dla mnie

Antwort von Vacansoleil Polska
Fajny i szybki proces wyszukiwania terminu i rodzaju zakwaterowania (tu jedna mała uwaga tzn. rodzaje zakwaterowania namioty, parcele i domki mogłyby być widoczne na raz, bez przewijania każdgo z osobna

Antwort von Vacansoleil Polska
proces rezerwacji przebiegał bezproblemowo. Wszystkie szczegóły i kroki były jasno opisane. Dobry kontakt z konsultantem

Antwort von Vacansoleil Polska
Maile z potwierdzeniem przyszły ze sporym opóźnieniem. Zdjęcia wnętrza domku tego samego typu różniły się w zależności od tego, z którego campingu (w okolicach tego samego miasta) były.
System wyboru dni rezerwacji działał dziwnie.
Gdyby nie to, byłoby 5 gwiazdek.

Antwort von Vacansoleil Polska
Jestem zadowolony z całego procesu rezerwacyjnego. I poszukiwania miejsca i opis kempingu oraz okolic jest bardzo pomocny.
Problemem jest przy rezerwacji niezapamiętywanie preferencji i ciągła konieczność czuwania nad nimi. Czasami mylne są opisy ilości miejsc noclegowych. Ale nie wpływa to na ogólną dobrą ocenę 👏

Rezerwacja się zawieszała
Musiałem kolejnego dnia do niej wracać i dopiero przeszla

Antwort von Vacansoleil Polska
Proste i intuicyjne. Vacansoleil super firma, obsluga bardzo mila i pomocna

Antwort von Vacansoleil Polska
Oferty są przejrzyste, atrakcyjne, rezerwacja przebiega bezproblemowo

Antwort von Vacansoleil Polska
Wpłaciłam dają kwotę i do tej pory status pokazuje niezapłacone.

Antwort von Vacansoleil Polska
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.