Korzystamy z rezerwacji za pośrednictwem Vacansoleil od wielu lat. Opisy i warunki kempingów są zawsze rzetelne, tak więc na wakacje jedziemy spokojni i pewni co zastaniemy na miejscu. Ważne jest że V... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Camping Isamar rewelacyjny. Dzieci bawiły się świetnie, dorośli również. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposażone. Animacje... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Od 15 lat korzystamy z usług firmy Vacansoleil i z przykrością przyjęliśmy wczorajszą informację o upadłości firmy. Mamy wiele wspaniałych wspomnień z pobytu na Waszych kempingach i trzymamy kciuki, a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
W Vacansoleil zajmujemy się wakacjami na kempingu od ponad 50 lat i wiemy, że ta forma wypoczynku nie ma sobie równych.Vacansoleil oferuje komfortowe zakwaterowania na najwyższej klasy kempingach w 22 krajach Europy. Vacansoleil Camping Holidays od wielu lat jest liderem na europejskim rynku turystyki kempingowej. Luksusowe, w pełni wyposażone domki i przestronne namioty typu bungalow. Raj dla dzieci - mnóstwo atrakcji jak baseny, zjeżdżalnie, place zabaw, boiska, programy animacyjne. Poza tym restauracje, bary, sklepy, siłownie i inne udogodnienia. W ofercie znajduje się kilka rodzajów zakwaterowań: domki kempingowe, namioty willowe, parcele pod własne zakwaterowanie oraz domki i namioty w wersji VIP czyli tzw. Glamping. Vacansoleil Sp. z o.o. działa w Polsce od 2002 roku. Od pierwszego dnia działalności przyświeca nam jeden cel: zapewnić naszym Klientom najlepsze rodzinne wakacje na kempingu.
Tomasza Zana 1, 20-601, Lublin, Polen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Vacansoleil Polska
Brak możliwości zarejestrowania konta i opłaty za rezerwację. System sprzedażowy nie mógł ukończyć procesu zakupu

Antwort von Vacansoleil Polska
Sposób wybierania okresu czasu nie działa poprawnie, szczególnie na telefonie aby zmienić okres czasu trzeba zamknąć i otworzyć stronę na nowo. Poza tym wszystko działa jak powinno :)

Antwort von Vacansoleil Polska
Zdecydowanie preferuję kontakt telefoniczny, który niestety jest bardzo utrudniony lub wręcz niemożliwy. Zanim otrzymałam odpowiedź oferta, która mnie interesowała była już nieaktualna 😔

Antwort von Vacansoleil Polska
Moj problem został rozwiązany błyskawicznie i skutecznie w kilka godzin.

Antwort von Vacansoleil Polska
Na wszystkie moje pytania odpowiedz właściwa,chętnie pan odpowiadał nie był zmęczony moimi pytaniami, cierpliwy,pozytywnie nastawiony do życia.☺️

Antwort von Vacansoleil Polska
Samo założenie rezerwacji jest intuicyjne. Natomiast brakuje więcej szczegółów odnośnie tego co dokładnie jest w cenie a co nie oraz kosztów dodatkowych, które należy uiścić na miejscu. W szczególności odnośnie „opaski”. Nie do końca wciąż wiem czym ta opaska jest, czy jest to kwota od osoby czy już całkowita, czy w cenie mam dostęp do basenów.

Camping Isamar rewelacyjny.
Dzieci bawiły się świetnie, dorośli również. Bardzo czysto, mega miła obsługa, piękne baseny, smaczne jedzenie. Domki bardzo czyste, piękne i super wyposażone. Animacje rewelacja.....Jesteśmy zachwyceni tym miejscem. Wielkie podziękowania dla animatorów, ratowników i reszty obsługi. Pan Carlos zabawiał nas non stop. Wieczorem nie było nudy, cały czas coś się działo.
DZIĘKI WIELKIE

Antwort von Vacansoleil Polska
Proces rezerwacji ok.Kontakt z biurem bardzo dobry.Szybka odpowiedź na maila i telefonicznie też ok.

Antwort von Vacansoleil Polska
Jeszcze nigdy nie miałem problemów z internetową rezerwacją. Wszystkie dane i ustalenia się zgadzają. W przypadku wątpliwości szybka porada internetowa lub telefoniczna. Jak narazie ok.

Antwort von Vacansoleil Polska
Szybka i konkretna odpowiedz na moje pytania oraz sprawce załatwienie zmiany w rezerwacji

Antwort von Vacansoleil Polska
Państwa ekspert potraktował mnie jak kłamcę. Kiedy zgłosiłem chemiczny smród w mobil home, który był uporczywy przez 3 dni naszego pobytu. Pani z Vacansolei, która wydawała nam klucze też była razem z nami w tym mobil homie, i ona też zwróciła uwagę na ten "zapach". Mimo to kiedy zwróciłem wam uwagę, to uznaliście, że zmyślam. Zawsze można zweryfikować i wysłać tam kogoś z niezależnej firmy i sprawdzić. Następnym turystom też będzie to śmierdziało. Coś w tym domku nie gra...

Antwort von Vacansoleil Polska
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.