Prachtige kwaliteit. Ik heb hier een handgemaakte urn voor mijn kat besteld en ben zeer tevreden over de service. De levering was erg netjes en respectvol. Dankzij deze urn heeft hij een heel mooie en... Mehr ansehen
Snelle levering Lieve kaart erbij Mooie blauw/ groene urn in druppelvorm voor ons overleden hondje
Goed werkende webshop, mooie urnen om uit te kiezen. Fijn dat de details en opties zoals afmetingen duidelijk vermeld staan en daardoor in 1x de juiste keuze gemaakt. Snelle, nette levering! Bedankt v... Mehr ansehen
Enkel lof voor de medewerkers, service, diensten en producten van Urnencenter. De prachtige urn werd door PostNL stuk afgeleverd (door een fout van Post NL). Urnencenter heeft dit (terwijl dit niet... Mehr ansehen
Über Urnencenter
Vom Unternehmen geschrieben
Gratis verzending
Wij rekenen geen verzendkosten.
Achteraf Betalen
Eerst je bestelling ontvangen, dan pas betalen.
Klantvriendelijk
Voor vragen en advies kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag!
Over Urnencenter
* Gratis verzending.
* Veilig winkelen met SSL verbinding.
* Achteraf betalen.
* 100% niet goed geld terug.
* Altijd 30 dagen bedenktijd.
Voor een gericht advies kun je altijd contact met ons opnemen via klantenservice@urnencenter.nl. Bekijk het gehele assortiment op Urnencenter.Kontaktinformationen
Europalaan 22, 3526KS, Utrecht, Niederlande
- klantenservice@urnencenter.nl
- urnencenter.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Prachtige glazen mini-urn besteld in de…
Prachtige glazen mini-urn besteld in de vorm van een vogeltje. Het had een klein gaatje dus het was wel uitdagend om de as er goed in te krijgen, maar uiteindelijk prima gelukt. Heb voor mijn moeder dezelfde gekocht. Prachtige kwaliteit. We zijn er heel blij mee. Is zo een mooie herinnering aan onze man/vader
Heel snelle levering en boven…
Heel snelle levering en boven verwachting mooie urnen
Prachtig product
Prachtig product, en supersnel geleverd
Onbereikbaar maar na bestelling alles…
Onbereikbaar maar na bestelling alles in orde. Meerdere keren gebeld, daarop volgend een email gestuurd maar nooit reactie gehad. Later nog een keer op de website gekeken en toen was het product waar ik naar wilde informeren weer beschikbaar. Plaatsen van bestelling en de bezorging was prima in orde.
Traan van gedeeld verdriet
Ik heb gekozen voor een mini urn van kristalglas in roze/blauw voor de man van een vriendin die na 3,5 week in het ziekenhuis aan corona is overleden. Aangezien wij als jeugdvriendinnen niet bij de crematie kunnen zijn hebben we deze traan van gedeeld verdriet bij haar laten bezorgen. Zij was er sterk door getroffen, blij en dankbaar voor dit geschenk.
Mooie asurn die voldeed aan onze verwachting
Mooie asurn, voldoet aan de verwachting. Werd optijd en goed verpakt geleverd.
Passende glazen urn voor onze hond Moira.
Ik was all heel lang op zoek naar een glazen urn voor onze hond Moira die vorig jaar is overleden.
En eindelijk heb ik die gevonden bij het urnencenter.
Keurig en snel geleverd.
Glas urnen
De glasurnen zijn echt heel mooi, ben er heel erg blij mee.
Ze werden goed vepakt verstuurd en waren er ook snel.
Prachtige glazen vogeltjes
Prachtige glazen vogeltjes. Subtiel en gracieus.
Alles perfect
Supersnelle levering, goede service & goede kwaliteit. Ben heel blij met de spullen en vind de manier waarop er gecommuniceerd wordt ook heel persoonlijk en passend bij het soort producten.
Super mooi ben er heel blij mee heel…
Super mooi ben er heel blij mee heel mooi afgewerkt 😍
OPGELOST Product niet als beloofd en totaal niet klantgericht
UPDATE
Een dag na mijn ervaring zoals hieronder beschreven kreeg ik al een reactie van Urnencenter. Zij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, boden hun excuses aan, vertelden dat de fout bij hen lag (met als uitleg de drukte ivm Corona) en hebben mijn verzendkosten teruggestort. Nu heb ik toch nog een prettig gevoel overgehouden aan het bedrijf.
EERDERE ERVARING
Ik heb een mini-urn besteld en deze was totaal niet zoals omgeschreven. Omdat alles handgemaakt is, zijn alle exemplaren uniek. Dit staat ook duidelijk op de website. Ik vind dat hier echter wel grenzen aan zitten. Als ik een tweekleurige urn bestel en hij is voor meer dan 95% één kleur, vind ik dit niet kloppen. Dat dit kan gebeuren, is tot daaraan toe, maar de afhandeling daarna vond ik heel onprettig verlopen. Ik heb namelijk opgebeld over wat het geval was en gezegd dat ik het niet vind horen dat ik in dit geval zelf de retourkosten moet betalen; per slot van rekening is er niet geleverd wat ik besteld heb. Hier werd onverschillig op gereageerd en moeilijk over gedaan en toen werd er nog een poging tot onderhandelen gedaan ook: als ik een andere urn zou bestellen, zou ik de retourkosten niet zelf hoeven te betalen. Dit gaf mij echt een vervelend gevoel, namelijk dat mijn klacht totaal niet serieus genomen werd. Ik heb ook nog een foto van de urn gestuurd. Hier werd helemaal niet op gereageerd. Uiteindelijk heb ik zelf de retourkosten betaald en heb ik een heel onprettig gevoel overgehouden aan dit bedrijf.
zeer goed
Een goede service... wij bevelen Urnencenter zeker aan.
Urnen bol met vlinder voor binnen en buiten buiten
Mooie urn voor de as van mijn moeder .Eenvoudig en mooi . Kan binnen en buiten .Heel snel geleverd en ziet er ook zo uit als op het plaatje .
Mooie tekst erbij van de maker van de urn zodat het nog persoonlijker is.
Dankbaar en blij .
Ziet er goed.
Ziet er goed uit netjes en snel verzonden. Kan wel veel meer as in dan ik had verwacht. Beschrijving voor het vullen van de mini urn is duidelijk omschreven.
Wat een goede ervaring in verdrietige tijden!
Snel, vriendelijk, behulpzaam en aangezien ik een bestelfout had gemaakt zeer vriendelijk door het uit zichzelf aan te bieden het op te lossen. Zulke service is goud waard in tijden van verdriet! Hartelijk dank.
Snelle bezorging goed verpakt.
Lange levertijd, toch zeer tevreden.
Ik heb wel een maand moeten wachten maar de communicatie daaromtrent, het achteraf kunnen betalen en het product zelf maken dat ik toch zeer tevreden ben.
Ik ben niet blij met de aanbieding die aanbieding
Ik ben niet blij met de aanbieding die jullie hebben gegeven. Volgens jullie was de urn van 150 euro verlaagd naar 69 euro, maar bij de crematorium zag ik de zelfde urn voor een normale prijs van 69 euro. Volgens de crematorium was dit altijd de zelfde prijs.
Service kan veel beter!
Na het betalen van mijn bestelling een betaalbevestiging ontvangen in mijn mailbox. Daarna geen enkele communicatie meer over wanneer de urn wordt verzonden of verzonden is. Bij zo'n product wil je graag op de hoogte worden gesteld van wanneer je het kan verwachten en ontvangt. Na een aantal weken het pakket ontvangen, mijn moeder daarentegen (ook zonder communicatie) na een aantal maanden.

Antwort von Urnencenter
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.