Virkeligt nogle dejlige produkter, som er pæne at have liggende fremme. Alene indpakningen er imponerende. Jeg købte den store udgave i sandfarve. Farven er præcist, som jeg forestillede mig (det kan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt igennem et gennemført produkt. Er super glad for min nye trådløse oplader fra Upström, som kombinerer lækkert design, kvalitet og bæredygtighed. Dejligt at også folk indenfor elektronik branchen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God service også i weekenden. Jeg bestilte 3 kabler, hjemmesiden drillede lidt, så jeg skrev til deres info mail, kort tid efter kom mail retur med link så jeg kunne købe de 3 kabler. Alt godt og kabl... Mehr ansehen
Østergade 24, 8883, Gjern, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Super lækkert produkt.
Har købt en Hämp oplader. Det er nok en af de pæneste og lækreste trådløse opladere der er på markedet. Der er kælet for detaljerne, og nå ja..... så lader den super godt :)

Antwort von UPSTRÖM
Fantastisk produkt der virkelig virker gennemarbejdet! Super lækre materialer og meget hurtig ekspedition af ordren. Well done!!!! :-)

Antwort von UPSTRÖM
Fin levering og god kundeservice. Opladeren virker desværre meget dårlig til en iPhone 12 Mini. Den skal lægges meget nøjagtigt på laderen for at virke. Så nemmere at bruge en normal ledning på gammeldags manér. Desværre!

Antwort von UPSTRÖM
Super lækkert produkt. Super nemt at placere sin telefon på opladeren pga. designet. Mange andre producenter placere du den op opdager efter en halv time at den slet ikke oplader, da den ligge lidt forskudt

Antwort von UPSTRÖM
Virkeligt fedt produkt! Super lækkert design, bæredygtig og mega holdbart - det kunne ikke blive bedre

Antwort von UPSTRÖM
Lækkert produkt og dejligt nemt at installere og bruge. Denne ønsker ville være at den var meget mindre og at man ikke behøvede så stor opladningsplade.

Antwort von UPSTRÖM
Nem og handy - pænt design.
Der bør gøres mere opmærksom på, at det kræver noget af tlf, før den kan fungere med denne lader.
Og vil lige tilføje, at der er top service, hvis man har spørgsmål til noget.
Et godt sted at handle!

Antwort von UPSTRÖM
Rigtig god service og hurtig levering.
Lækker trådløs oplader i lækre materiler.

Antwort von UPSTRÖM
Lækkert produkt. Lækker indpakning. Fungerer rigtig godt, men husk at for at få den høje opladningshastighed så er det nødvendigt at købe en QC 3.0 lader. Almindelig Apple lader er ikke nok.

Antwort von UPSTRÖM
Bestilte og modtog inden der var gået et døgn. Super device!

Antwort von UPSTRÖM
Lynhurtig levering af et virkeligt lækkert og funktionelt produkt. Bestilte trådløse opladere til hele familien for nogle uger siden og de har gjort vores hverdag meget lettere. De trådløse opladere kan også let betjenes af børn da der ikke skal sættes et stik i det du skal have ladet op men blot placere dit device direkte ovenpå laderen. Fem stjerner herfra!

Antwort von UPSTRÖM
Hurtig levering, og fantastisk produkt i lækre materialer! :)

Antwort von UPSTRÖM
Fra jeg bestilte, gik der ikke mange timer, før Upström sendte en besked, hvor der stod at ordren allerede var pakket. Udover at være særdeles effektive er det en fantastisk kundeservice, man bliver mødt med. Jeg har nu brugt min oplader i en uge, og jeg kan kun sige, at det er et helt igennem fantastisk produkt!
Jeg kan afsløre, at der også ligger et par opladere under juletræet i år!

Antwort von UPSTRÖM
Jeg har købt en mere til gave da den første jeg købte var helt som ønsket. Flot designet produkt som virker rigtig godt.

Antwort von UPSTRÖM
Smukt design, der passer direkte ind i kontoret.
Kunderne spørger altid ind til min trådløse oplader!
Kan klart anbefales!

Antwort von UPSTRÖM
Virkelig god service, det virker bare

Antwort von UPSTRÖM
Hurtig levering super god service kan klart anbefaling herfra!

Antwort von UPSTRÖM
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.