Unwrapped Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,8

Alla produkterna jag beställde funkar och funkar bra. Tex schampo och balsam, tandkrämstabletter men också musli, plåster mm Bodde jag närmare Sundsvall så skulle det optimala vara att jag besökte but... Mehr ansehen

Älskar att de flesta varorna kommer från Sverige, ekologiska, och att det är så lätt att göra rätt, man får antingen varorna i papperspåse eller låna burkar - lättare än så blir det inte?! Priserna är... Mehr ansehen

Great products! I am overall super satisfied with my purchase and will shop from Unwrapped again. I would however have liked if it was display approximetly how much volume each product would require a... Mehr ansehen

Hej. Mkt god och trevlig servise, packat låda och papperspåsar fritt från plast. Snabbt ut på lastkaj och några steg ned och åter till SL som är över Lineavägen snett ned sidogata till SL, en kort... Mehr ansehen

1. Lebensmittelhändler
  2. auch in
  3. Lebensmittel-Lieferservice

Säg hejdå till onödiga förpackningar! Säg istället hej till Unwrapped! Sveriges första cirkulära butik på nätet. Hos oss hittar du ekologiska produkter packade i återanvändningsbara förpackningar. Som du returnerar vid din nästa leverans. Vi rengör och återanvänder!

Hervorragend

Bewertung abgeben

Skickade fel vara

29. Oktober 2021

Antwort von Unwrapped

Vi är bara människor, tyvärr blir det fel ibland. Njut av grå ärtorna så länge så är dina gröna ärtor på väg. Vi är hemskt ledsna att vi råkade skicka fel.

Hej.

Hej.
Mkt god och trevlig servise, packat låda och papperspåsar fritt från plast. Snabbt ut på lastkaj och några steg ned och åter till SL som är över Lineavägen snett ned sidogata till SL, en kort orka bit. Med tak och regnskydd.

Åse Markenlind

28. Oktober 2021

Tack Åse!

Great

Great products, great service

19. Oktober 2021

Thank you so much!

Outstanding Concept!

Unwrapped has been a wonderful discovery! For many years, I have dreaded buying individual items because of the packaging. A bag of nuts, a bag of rice or oats, a plastic jar of vitamins; they all add up to more waste! Even paper packaging carries a waste footprint driving further resource extraction. It is a brilliant concept to reuse packaging! The variety of products are well thought out pantry essentials with consideration of the environmental impact through organic, fair trade selection. Even better, the human powered delivery and pickup are seamless!
Thank you for bringing this mindful concept to fruition!

7. Oktober 2021

Antwort von Unwrapped

Wow Cindy - thank you so much for your amazing feedback above, it really inspires us to keep doing what we are doing!

Great service

Smooth transaction, easy to use website, return of package is also very easy and great products!

5. Oktober 2021

Antwort von Unwrapped

Wonderful to hear - thank you!

Great service and products.

Ordered the shampoo, conditioner and shower cream and they are all great to use. Initial delivery ran into problems but one of the founders actually took the time to personally text me an update and the delivery happened right the next day!

2. Oktober 2021

Antwort von Unwrapped

We really value honest feedback - thank you for taking the time to review us!

Big hugs, Sarah & Hanna

Works well and is easy to use

Works well and is easy to use. Some changes in our habits but a really seamless set up. Quality in products as well.

14. September 2021

Antwort von Unwrapped

Thank you Martin, we keep trying to make our cycle even smoother.