Unuro Bewertungen 10

2,0

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

ES UN ROBO CHICOS

ES UN ROBO CHICOS, NO COMPREIS. NOS ROBARON 6 MIL EUROS, POR UN TRAFICO QUE SE SUPONE QUE ERA EL MEJOR Y ETC. JAMAS NOS REGRESARON EL DINERO, DICEN QUE TIENE GARANTIA TU DINERO PERO ES MENTIRA CHICOS !! NO CAIGAS
XAVIER ES EL NOMBRE DE USUARIO
YA NO CONTESTAN SUS CORREOS NI NADA
TENGO TODOS LOS CORREOS Y CAPTURES, JUNTO CON DENUNCIA A LA POLICIA
dicen q tiene una oferta especial por no se cuanto tiempo y por eso SE DEJA ENGAÑAR LA GENTE

5. Dezember 2021

CHICOS NO COMPRÉIS NADA

CHICOS NO COMPRÉIS NADA
NOS ESTAFARON 6 MIL EUROS, EL TAL PROGRAMA NO FUNCIONA, PERIODO DE DEVOLUCIÓN TAMPOCO .
COLOCAMOS YA LA DENUNCIA
ELLOS SABEN QUIEN ES JAVIER
POR FAVOR NO CAIGAS EN ESTA ESTAFA

5. Oktober 2021

Chaturbate will ban u!

I used it for a few days, adding only 10-20 anonymous users and chaturbate warned me twice that i have bots in my room and they will ban my account if i dont stop using it. I even took a prinscreen saying it. Later found out that Chaturbate has some software that detects same ip users, those bots come from 1single IP. Save ur money n beware, Chaturbate banned many models bcs of this cheating.

22. Dezember 2020

Unuro Chaturbate bot Scam

This is a big scam, at the beggining they sent you a link under the promise it will rate you in chaturbate, lies,it only sent anonymous users, then they closed the site, opened again under the promise they will give six extra months to users, only to keep them happy while they keep the scam. Save Money DO NOT BUY there. Its a scam

4. August 2020

Chaturbate bot won’t work, nor will they email you when you need help

I bought a basic package, which is 1000 views. For the first 2 months of using it it worked amazing. Now after that, it stopped working. When you try emailing them they won’t even respond, trust me I sent over 20 emails asking for a new license or help making it work. Like one of the reviews down below, you get views then automatically come & in a couple seconds will go allll the way to 0, well for me it did. Some days it wouldn’t even work. They claim fast customer service 24/7 yet can’t nor will they even respond to a email. I felt like I wasted $450 on this when it’s suppose to work for a year. I feel for many others as well..to get organic views actual people coming in your room is quite hard especially when Chaturbate is very competitive....however you gotta do your part to gain people’s attention though. I’m just very disappointed in this bot, it did work but not anymore...I thought it was only me but as I see here it isn’t. Don’t even bother wasting your time to get a freelancer to create one for you, I’ve been scammed 3 times with that :( so,..I guess my opinion and honest advice, be more entertaining & social online.

12. Juli 2020

SCAM!!

SCAM!!! their reviews on site are moderated. BEWARE... THEY WONT SEND BOT OR REFUND MONEY.

2. Juli 2020

I bought base package

I bought base package. Took then 2 weeks to give me access. This bot is virtually useless. It doesn’t send any registered viewers so you can have like 1100 viewers and still be on the 2nd page. Not to mention the program will randomly quit and I’ll go from like 1500 down to 500 in 2 seconds until it fills back up again. Waste of money!!! Do not buy Unuro!

4. März 2020

Guys dont buy with them they are…

Guys dont buy with them they are scamers, your bot will not work as promised and will always have problem till the software stop working, Dont spend your money with those scams. ( if my comments don’t be posted i’ll repost at every where. and i’ll call the police to caught you guys. Dont thing you will be stealing money of people for long )

13. November 2019

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen