Unoliving Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

VARNING!!! Detta företag har tagit betalt 3400 kr för en byrå som aldrig levererats! De meddelade att leveranstiden skulle bli 6 månader efter att jag betalt min vara, på websidan vid beställning s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toppennöjd med mitt köp. Beställde en soffa, efter 10 dagar fick jag leveransinformation att den var på väg till terminalen, efter ytterligare en vecka fick jag sms från Bring om att boka utkörning, s... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag gjorde en beställning 4e januari. De bekräftade beställning och tog betalt. Fick sedan ett mail att min vara skulle komma mellan 14e till 21a januari. Varan har inte kommit och de svarar inte på m... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Möbelgeschäft

Über Unoliving

Vom Unternehmen geschrieben

Unoliving grundades 2012 och arbetar utifrån 3 enkla principer: 1) Det ska vara lätt 2) Det ska vara bekvämt 3) Det ska vara ett stort och unikt sortiment.

Vad betyder det för dig?

- Du får ett stort utbud av möbler och heminredning att välja mellan.

- Du kan köpa produkter som du inte hittar i andra butiker.

- Du får alltid en trevlig kundservice medarbetare i telefon när du ringer till oss, som gör allt för att hjälpa dig.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fel sängram

Väntade i nästan två månader på vår sängram som när den väl kom fram var i fel storlek vilket vi såg först efter vi byggt den.
Detta på grund av bug på hemsidan.
Detta innebär att jag inväntat leverans, kånkat lådorna upp i lgh, packat upp, byggt ihop, monterat ned och packat ihop i väntan på att de skall hämta allt igen...
Under tiden har jag fått sova på soffan då den felaktiga ramen tagit upp all plats i sovrummet.

Supporten var bra och jag hoppas nu på att sängramen vi beställde kommer fortare denna gång.

15. März 2021

Hej Louise,

Tack för din anmälan.

Vi beklagar felet på vår hemsida och att du mottog fel vara från oss. Den nya varan har beställts och blir levererad till dig så snabbt som möjligt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej!Jag har inte fått mina varor som…

Hej!Jag har inte fått mina varor som jag beställde i december.Därför kan jag inte ge er mer i omdöme.

14. März 2021

Hej Laila,
Tack för din anmälan.

Vi beklagar att det har förekommit förseningar med leveranser hos oss i denna tid. Jag kan se att din beställning levererades till dig d. 19/3. Om det fortfarande är problem med din beställning är du välkommen till att kontakta vår kundservice.

Mvh. Sofia, Unoliving.se

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt att montera och fyllde…

Lätt att montera och fyllde förväntningarna! Syperfin möbel till våra LP skivor!

2. März 2021

Hej Anne,

Tack för din anmälan.

Perfekt att ditt möbel passade till det som du önskade.

Perfekt till slut

Strul med betalningsfunktionen löstes snabbt via telefonkontakt.

24. Februar 2021

Hej Bengt,

Tack för din anmälan.

Härligt att du fick snabb hjälp och att allt löste sig på bästa sätt.

Du är alltid välkommen till att kontakta oss.

Mvh Sofia, Unoliving.com

Leverera till dörren

Trodde att de skulle leverera till dörren.
Tycker att man alltid ska det, ta mer betalt för leveransen istället.
Annars snabbt och trevligt.

24. Februar 2021

Hej Yvonne,

Tack för din anmälan.
Vi tackar även för din feedback om leveransen, det är möjligt att vi kommer att införa flera möjligheter för leverans. Vi hoppas att du vill handla hos oss igen framöver.

Mvh Sofia, Unoliving.com

Jag köpte två barnstolar

Jag köpte två barnstolar. De hade bästa priset och även om det var långa leveranstider, de kom tidigare än de skulle.

23. Februar 2021

Hej Maryam,

Tack för dina 5 stjärnor.

Härligt att höra att du är nöjd med både pris, leverans och kvalitet på våra varor.

Varan motsvarade förväntan

Varan motsvarade förväntan. Snabbare leverans än vad som utlovades vid beställning.

11. Februar 2021

Hej Morgan,

Tack för din anmälan.

Vi är glada för att höra att du är nöjd med din vara och att du fick en snabbare leverans än förväntat.

Bra kommunikation

Snabbt svar vid fråga hos kundsvar. Varan precis som tänkt i tid.

7. Februar 2021

Hej Erik,

Tack för din fina anmälan.

Skönt att höra att du är nöjd med service och din leverans.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tv-bänken som jag fick hem hade två…

Tv-bänken som jag fick hem hade två skador på sig. Jätte tråkigt. För övrigt en fin möbel. Seriöst företag som tog skadan på allvar via mejlkontakt, har reklamerat varan. Vet dock inte än hur jag kommer kompenseras för skadan då jag inväntar svar.

3. Februar 2021

Hej Nora,

Tack för din anmälan.

Vad tråkigt att höra att där var en skada på din tv bänk, tyvärr händer det ibland vid frakten. Jag är säker på att vi hittar en lösning som känns bra för alla parter.

Bra leverans

Bra leverans
Lätt att montera

2. Februar 2021

Antwort von Unoliving

Tack för dina 5 stjärnor.

Vi hoppas att du kan tänka dig att beställa via vår hemsida igen framöver.

Vi är så nöjdaaaaa

2. Februar 2021

Hej Elisabet,

Tack för din fina anmälan.

Vi är väldigt glada för att höra att du är nöjd med din vara som du har beställt hos oss.

Vi hoppas att du kan tänka dig att återkomma i framtiden.

Jag önskar dig en en trevlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidig beställning och leverans inom förväntad tid

Beställde en spegel som kom med hemleverans i förväntat skick och inom aviserad tid. På detta baseras recensionen. Har inte behövt vända mig till kundsupporten i någon fråga och kan därför inte bedöma Unoliving i det avseendet.

27. Januar 2021

Hej Martin,

Tack för din fina anmälan.

Det låter fantasktiskt att allt fungerade smärtfritt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Superfina skåp och leveransen gick bra…

Superfina skåp och leveransen gick bra med bra info om när de skulle levereras. Det var lite svårt att få till dörrarna så de passar in. Lite besviken på extra innerväggen och hyllor jag beställde och som skulle passa till skåpet. Mellanväggen blev för hög ca 2 dm.

20. Januar 2021

Hej Carlsson,

Tack för din anmälan.

Härligt att du är nöjd med leverans och de skåp som du har beställt.

Du är alltid välkommen till att kontakta oss på kundservice@unoliving.se om där fortfarande är ett problem med skåpet, det kan hända att du har mottagit fel del eftersom att den inte passar.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bra produkt, lite lång leveranstid.

Bra produkt levererad - snygg och välgjord - men det tog lång tid (nästan två månader) att få den.

20. Januar 2021

Hej Krister,

Tack för din anmälan.

Vi är glada för att höra att du är nöjd med din produkt.

Varje vecka får vi uppdaterade leveranslistor från våra partners från hela Europa - och många av dem drabbas hårt av lokala och nationella begränsningar som påverkar både transport, logistik och produktion.

Därför finns det tyvärr ibland uppskjutna leveranser av varor från någon av våra leverantörer.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Stod 2v leveranstid vilket var viktigt…

Stod 2v leveranstid vilket var viktigt för mig. Och efter jag beställt bekräftar dom Leverans 6v senare

12. Januar 2021

Hej Fredrik,

Tack för din anmälan.

Och tyvärr finns det inget sätt vi kan påverka detta.

Men det kan också gå åt andra hållet, - att begränsningarna upphör eller upphävs i förtid, - och att artikeln inte kommer fram långt efter det ursprungliga leveransdatumet.

Vi kan bara göra annat än att hoppas på det.

Hoppas det är förståeligt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveransen skulle vara efter 6-9…

Leveransen skulle vara efter 6-9 arbetsdagar när jag la beställningen men i bekräftelsen jag sedan fick skulle det levereras efter 4-5 veckor. Vi får väl se vad som händer men kändes direkt ganska snopet.

21. Dezember 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Extremt lång leveranstid och trassel

Extremt lång leveranstid och inga uppdateringar under tiden, man får själv jaga leveranstid. Fraktbolaget som används är DSV, de är överlägset de sämsta jag råkat på hittills. Många problem med min leverans, paket som försvann, leverans som inte dök upp på avtalad dag, ingen information eller ursäkt. Plus dock för bordet som jag beställde, som är både snyggt och gediget.

18. Dezember 2020

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr