Igen er jeg bare så glad for min ordre, koppen uden hank er super flot og let at drikke af. Mælkekanden med de blå striber gør mig glad, fyrfadsstagerne glæder jeg mig til give i gave 🎁 Ker... Mehr ansehen
De skønneste varer og en udsøgt betjening. Har handlet hos Unika-k i mange år, og Tine bliver ved med at håndplukke super flotte ting. Jeg kommer snart tilbage.
Unternehmen hat geantwortet
Jeg er så glade for mine fine kaffekopper fra Unika:k. Jeg oplevede efter nogen tid bittesmå huller i glasuren. Efter meget venlig og behagelig korspondance fik jeg tilbudt, at få mine penge til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos unika:k finder du udelukkende keramik, der er håndlavet med omtanke og sjæl af de dygtigste keramikere - både danske og udenlandske. De er drevet af selve håndværket. Nytænkning, høj kvalitet og smukt design har højeste prioritet i deres arbejde. Det er vi vilde med. Faktisk er det rendyrket kærlighed. Og det har det været lige siden første håndlavede kop blev indkøbt hos en keramiker i Rønne. Siden er der kommet flere til. Ret mange faktisk... Men ægte kærlighed holder, og gennem årene er vi (unika:k) kun blevet bekræftet i, at det altså også gælder for vores kærlighed til originalitet, omtanke, bæredygtighed og personlighed hos det keramik, vi har.
Dänemark
- info@unika-k.dk
- unika-k.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
De skønneste varer og en udsøgt…
Af hjertet tak for Ordrenr 4940
Keramikfuglen er kommet op og hænge, den er bare så graciøs at se på.
Hav en god sommer og endnu en gang tak for ordren
Kh Inga Rosqvist
PS
Selvfølgelig anbefaler jeg jer med den største fornøjelse ♥️
Jeg bestilte en personlig kop med meget…
Jeg bestilte en personlig kop med meget sen varsel. Jeg havde ingen forventninger til at koppen kunne nå frem, men jeg fik en mail om, at de vil forsøge deres bedste. Min kop kom ufatteligt hurtigt og det passede med at den kunne gives på dagen! Den var vanvittig flot! Tusinde tak for den hurtig ekspedition og den flotte kop!

Antwort von unika-k.dk
Unikke og eksklusive keramikkopper med historie og sjæl❤️
Jeg har købt de skønneste keramikkopper i denne fine webshop❤️ Jeg er så glad for kopperne, og vil helt sikkert købe hos Unika:K igen snart. Jeg er vild med de keramikere, der er udvalgt til webshoppen. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von unika-k.dk
Virkelig smuk keramik og hurtig…
Virkelig smuk keramik og hurtig levering. Jeg købte en kaffekop og en skål, som jeg siden har brugt hver dag, de er både flotte og af rigtig god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale Unika-K!

Fantastisk kundeservice.
Jeg er så glade for mine fine kaffekopper fra Unika:k.
Jeg oplevede efter nogen tid bittesmå huller i glasuren.
Efter meget venlig og behagelig korspondance fik jeg tilbudt, at få mine penge tilbage eller byttet til nye kopper.
Jeg valgte selvfølgelig nogle nye, som kom hurtigt. Dagen efter.
De var meget flot og forsvarligt pakket ind.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Unika:k.

Smukke, smukke ting
Virkelig nogle smukke håndlavede ting. Super god service! Jeg har købt flere ting i butikken, og de er SÅ flotte! Kan ikke anbefale dem nok! Det er tydeligt at de har hjertet med i alt hvad de laver, så 5 stjerner (hvis man kunne give 100, så havde jeg gjort det) fra mig.

Super flotte krus og god service
Super flotte krus og god service
Jeg har købt nogen super flotte kopper og de var pakket rigtig godt ind og kom sikkert frem. Vil helt sikker handle her igen

Super god oplevelse
Super god oplevelse.
Jeg bestille en af Helle Gram kopperne, som skulle bruges i gave. Tine var meget hjælpsom til at sikre at koppen blev leveret hurtigst muligt så jeg kunne give gaven til tiden.

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse!
Jeg bestilte 6 kopper i forbindelse med en fødselsdagsgave. Modtog kopperne super hurtigt, og i flot indpakning. 5 stjerner.

Antwort von unika-k.dk
Fineste udvalg af smuk og unik keramik
Fineste udvalg af smuk og unik keramik! Perfekt til hjemmet og fungerer super som gaver der altid kommer omhyggeligt indpakket.
Jeg har købt fra Unika-k mange gange og har altid fået fantastisk service og smuk keramik - kan kun give den varmeste anbefaling. ❤️✨

De fineste ting & skøn service 🌟
Har købt hos Unika-k i mange år efterhånden til os selv og som gaver - alt fra kopper med børnenes kalde & kælenavne i skønne farver til vaser og små skåle, senest 2 flotte vaser her til påsken. Som altid er betjening og service i top - varerne er pakket omhyggeligt ind så de ikke beskadiges og indpakning er altid smuk og lige til at tage med som gave. Kan virkelig anbefale - hvis du leder efter noget særligt både i produkter og i service 🤩

Antwort von unika-k.dk
Super god service og lækre kopper

Virkelig god service
Virkelig god service i forbindelse med ombytning af en kop.
Og virkelig smukke ting.

Fint kurateret keramik
Elsker det fint kuraterede udvalg af smukkeste keramik. Er mit “Go-to” for gaver … både til andre og til mig selv ☺️ og service er altid personlig og hurtig. Meget varm anbefaling.

Antwort von unika-k.dk
God service. Fik byttet kop uden problemer til en der passede bedre i størrelsen☺️

Det er en fornøjelse
Mega fin keramik af høj kvalitet. Min yndlingskop er købt her og gaver fra Unika:K falder altid i god jord. Sidst fik jeg selv en gave fra min mor fra Unika:K - en smuk skål pakket fint ind. Og min mor fik super sød hjælp fra Tine med køb og levering.

Super god og hurtig service.🫶🏻
Super god og hurtig service.🫶🏻
Jeg har handlet hos Unika-K igennem mange år og jeg har kun haft gode og meget positive oplevelser.😀
Stort udvalg af lækre brands og smukt indpakket. Varm anbefaling herfra.🩷

God oplevelse
Fik hurtigt og effektivt leveret det bestilte produkt. Det var smukt og som beskrevet. Var dog en gave, som måtte returneres, og det fungerede også godt og effektivt.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.