Understory Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste platform ever ! Understory har gjort det så meget lettere at udbyde Fruentimmerture byvandringer end hvad jeg tidligere har erfaret. Platformen fungerer nemt, ser godt ud og sælger billett... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Intressant, och ska inte kosta något! Provade att skriva in websida, och "min" sida genererades, men för att kunna se den var jag tvungen att godkänna ett avtal... som de flesta säkert inte läser... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Funktionerne i "Understory" fungere bare rigtig godt. Super overskueligt, super nemt, at få indblik over sine bookingerne. til de dage hvor man vil nørde i tallene og bookingerne er det nemt sat op... Mehr ansehen

1. Softwareunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Powering experience makers. With Understory you can create, manage and grow your experience booking. All in one tool. Simple yet powerful – your ultimate co-pilot for running your experience business. Manage all your admin in one place and access marketing tools to boost bookings, so you can focus on what you love.

4,3

1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Incredible people and an absolute game-changer for our events!

I have the pleasure of working with Understory for the events section of our website, and I honestly couldn’t be happier. The three Danish guys I’ve spoken to individually — Emil, Abdel and Marc — are all incredibly kind, helpful, professional and extremely knowledgeable.
And just as important as the people behind it: the tool itself is amazing. It genuinely feels like everything has been thought of. It’s intuitive, easy to understand, and a joy to work with, while still offering everything you could possibly need to create incredible events. The events look beautiful on the website and are super easy to navigate, both for guests/clients and for us as a company behind the scenes.
I can highly recommend both working with the Understory team and using their platform if you want to truly level up your business.

4. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Receiving what I can deduct are…

Receiving what I can deduct are automated AI written spam marketing emails (Yes, plural) from Understory is not only unwanted and completely unprofessional. It's also illegal under current marketing regulations to send marketing emails without express consent.

Shameful display.

And before you claim "Oh it wasn't us" - Just clean up your mess. No one sets up fake marketing emails for companies they aren't associated with.

17. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Did what they said, but got something worthless

Did what they said, and put in my page: norgesvenn.no in it, and just shit came out, all useless like made of a child

21. Mai 2025

Hi Kurt,
Thanks for your feedback.
Our automated booking page builder delivers a solid starting point 9 out of 10 times. But we know it doesn’t always hit the mark, and we’re working to make it even better.

You can always create a free profile and build your page manually if you’d prefer full control. It’s quick to set up and gives you the freedom to tweak every detail: https://backoffice.understory.io/login

If you need a hand or have questions, just reach out. We’re here to help.

Best regards,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skift fra gammelt bookingsystem til Understory

Vi var nogle af de første der hoppede med på Holdbar/understory booking systemet og vi kan bare sige - Det fungerer! Vi er super tilfredse med brugerfladen både som admin og som gæst, det er nemt og overskueligt. Afrapportering er også blevet meget nemmere, så vi let kan følge med i salg, gæsteantal og gavekort. Vi har ikke fortrudt vores skift af system.
Frellsen Kaffe & Chokolade

2. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Intressant, men rena lurendrejeriet

Intressant, och ska inte kosta något!
Provade att skriva in websida, och "min" sida genererades, men för att kunna se den var jag tvungen att godkänna ett avtal... som de flesta säkert inte läser!
Jag läste det och förstod att OM jag godkände avtalet så skulle jag binda mig att betala 3 månaders licens fee, efter den först gratis provmånaden.
Alltså rena LURENDREJERIET!
Tog upp frågan via kundtjänst chat och fick svaret att tyvärr var inte den delen av hemsidan uppdaterad med nya prispolicyn... och ombads godkänna villkoren ändå.
Jag sa bestämt NEJ till det, och uppmanade dem att uppdatera sin hemsida, i harmoni med de villkor de erbjuder.

14. März 2025

Hi Mats

I'm sorry to hear that your experience with our system didn’t meet your expectations.

To clarify, when signing up for our product there are no upfront costs—you only pay when you receive bookings. There are no fees for simply using our system. :)

We've also recently updated our terms to ensure even more transparency. If you have any questions or need further assistance, we’re happy to help.

Please let us know if you need anything from us.

Have a nice day.

Fabelagtig kundeservice!

Ifm. afholdelse af en række events søgte jeg efter en billetplatform, og fik anbefalet Understory. Det har været en rigtig god oplevelse. For en lille forretning som min, betyder en god pris meget, og derudover så er det dansk.
Oprettelsen af events var ret intuitiv, og de spørgsmål jeg har haft, er imødeset hurtigt og effektivt.

27. Februar 2025

Hej Emelye

Tak for din flotte anmeldelse.
Skulle du få brug for os en anden gang, skal du ikke tøve med at kontakte os :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Understory har inte bara en fantastiskt…

Understory har inte bara en fantastiskt snygg hemsida, den är även lätt att navigera i, enkelt att köpa upplevelser och att hitta information i.
Vackert, tydligt och med unika upplevelser!

12. Februar 2025

Hi Maria

Thank you for your great review.
Should you need us again, please don't hesitate to contact us :-)

Good day.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Really cut down on my admin time...

I've had understory (previously holdbar) for a while now and I'm very happy with how smooth it works. I also like that it's our branded booking portal, the customer experience is very clean and easy and they can handle/change their bookings by themselves. Compared to how we used to manage participant bookings before this has really cut down on my admin time. Thank you!

10. Februar 2025

Hi Aldrin

Thank you for your great review.

We are glad you are experience that your admin time has been cut down :-)

Should you need us, please don't hesitate to contact us :-)

Good day.

Perfekt brugervenlighed og kundekontakt

Avernakø Landhotel har benyttet Understory (tidl. Holdbar) siden juni 2024 hvilket har været medvirkende til en stigning på 20 % af vores overnatninger i 3 + 4 kvart.

Det er helt tydeligt at Understory har lavet et produkt som fungerer og den helt store ressource er at brugervenligheden (UX + UI) både hos virksomhed og kunde fungerer rigtigt godt. Der er en løbende og god kontakt med Understory hvor man er på fornavn med folk og det spiller bare! Understory er lydhør overfor vores behov og tager hånd om tingene, når der er udfordringer.

Vi anbefaler Understory til alle virksomheder som sælger oplevelser og leder efter et godt eksternt bookingsystem!

6. Februar 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldese og for at uddybe den effekt det har haft for jer :)
Skulle I få brug for os, skal I ikke tøve med at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det virker bare - og kundeservice i topklasse!

Her hos Maxitours har vi brugt Understory til at håndtere vores bookinger af knallertoplevelser siden slutningen af 2023. I begyndelsen var platformen simpel og meget basal – og vel egentlig kun en 2 stjernet oplevelse – men tingene har ændret sig meget siden og her i starten 2025 får selve brugerfladen 4,5 stjerne.
Alligevel skal Understory have 5 store stjerne herfra – og den sidste ½ stjerne går til deres kundeservice der altid svare hurtigt og er meget hjælpsomt.
Med den fart Understorry hele tiden udvikler, forbedre og udbygger platformen er vi på vej ud af skalaen!.
- fedt at der nu endelig findes en platform dedikeret til salg af oplevelser og KUN oplevelser. Understory kenderne kundernes verden og det kan mærkes!
- Jens Hedevang, indehaver af Maxitours

5. Februar 2025

Hej Jens

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til skrive den.
Vi er glade for at du har mærket effekten af udviklingen i vores system.

Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for noget fra vores side :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Understory have been giving more

Understory have been giving more than I expected. The team behind are helpfull, friendly and they are making a afford to make my business grow.
Understory shows how to be a good host. 👌
I find Understory and KUNSTNÆR as a perfect match, and i'm looking forward to many more host-experiences with Understory by my side 🕺🥳

2. Februar 2025

Hi Louise,

Thank you for taking the time to share your review! :)
It's been a pleasure being part of your journey, and we’re excited to see what’s next for you.

Looking forward to following your progress!

Have a nice day.

Best regards.
Understory.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk platform og super kundeservice..

En fantastisk booking platform som er nem og tilgængelig både for kunderne og indehaver. En side som er nem at navigere i selvom man ikke har de store It kundskaber ( som jeg )
Hele teamet bag understory levere en hurtig og god service hvis der er behov for hjælp - En service som jeg sætter stor pris på og vægter højt.
Vi har benyttet Understory i et år nu og kan kun give dem de bedste anbefalinger..
Det er jo sjovere at bruge tiden på, at give gæsterne en fantastisk oplevelse end at bruge tiden bag computerskærmen :-)
Tak for samarbejdet frem til nu - Glæder mig til de mange nye tiltag i fremtiden.
/ Jacob - Knallertoplevelser.dk

24. Januar 2025

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse, og for at tage dig tid til det :-)

Det er en fornøjelse at samarbejde med dig, og udvikle på diverse projekter for at optimere endnu mere.

Hvis du har brug for noget, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brugervenligt og flot design.

Brugervenligt og flot design.
Meget nemt og hurtigt at komme i gang.
Venlig, personlig og hurtig service.

Det er alle ultra vigtige parametere for en iværksætter.

Tak. Jeg er fan!

22. November 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er glad for at du har fået så meget ud af systemet.

Vi står til rådighed, hvis du har brug for hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste platform ever , med kundeservice i top !

Den bedste platform ever ! Understory har gjort det så meget lettere at udbyde Fruentimmerture byvandringer end hvad jeg tidligere har erfaret. Platformen fungerer nemt, ser godt ud og sælger billetter. Bravo!
Men vigtigst af alt: der er mennesker bag Understory - i øjenhøjde og med en kundeservice i top. Jeg får altid svar hurtigt , personligt og professionelt - selv på de mindste forespørgsler. Som selvstændig gør den indstilling en kæmpe forskel. Så tak for jer og samarbejdet med Fruentimmerture, det kan mærkes .

23. Januar 2025

Hej Dorte

Tusind tak for din anmeldelse! :-)
Det betyder meget for os at høre, at Understory gør en forskel for dig og Fruentimmerture.

Det er en fornøjelse at samarbejde med dig, og vi sætter stor pris på din tillid. Hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Understory leverer et fantastisk…

Understory leverer et fantastisk produkt og en super service. Vi har samarbejdet siden jeg startede min nye Breathwork virksomhed jan 24. Og har siden anbefalet dem alle jeg kender som skal bruge et nemt bookingsystem.

23. Januar 2025

Hej Pernille

Tusind tak for din anmeldelse og for din anbefaling! 😊 Vi er glade for at være en del af din rejse, og vi glæder os til at følge din virksomhed fremover.

Hvis du får brug for noget, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Funktionerne i "Understory" fungere bare…

Funktionerne i "Understory" fungere bare rigtig godt. Super overskueligt, super nemt, at få indblik over sine bookingerne. til de dage hvor man vil nørde i tallene og bookingerne er det nemt sat op til dette.
har af flere omgange været nød til at flytte nogle bookinger og dette gøres super nemt via "understory"
så alt i alt en god oplevelse til en meget god pris.

22. Januar 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse! :)
Det er skønt at høre, at du finder Understory nemt og overskueligt at arbejde med. Vi er glade for, at det gør en forskel for dig i hverdagen!

Hvis du får brug for noget, er du altid velkommen til at tage fat i os.

Real people

I am totally new on the market. And Understory have been the best support. Always quick ansewering no matter how big or small questions I have. I will recomend them anytime. You can feel that it is real persons you work with....no "bot" answers. Love it

21. Januar 2025

Hi Gro

Thank you so much for your kind review! 😊
We're thrilled to hear that Understory has been a great support for you as you start out. Helping our customers succeed is what drives us, and we always strive to provide personal and responsive support.

If you ever need anything, don’t hesitate to reach out.

Have a great day

Understory

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr