Restaurant Under Lindetræet Bewertungen 50

TrustScore 4 von 5

3,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selv om vi kun ankom tre personer så fik vi (over 2-3 timer) en oplevelse for livet. Maden var ganske enkelt fantastisk. Stemningen, atmosfæren kombineret med en vært som var super opmærksom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En virkelig eventyrlig oplevelse med historisk vingesus. Fik en 3 retters menu m. en tilvalgt ret, hver ret var en smagsoplevelse i sig selv, komponeret med vin der supplerede retterne perfekt. Tj... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre en aften som ikke blev som håbet. Maden var rimelig kvalitet men ofte ikke tilsmagt korrekt. Brød og kryddersmør var decideret ringe. Portionerne var meget små og efter 3 retter var vi på ing... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og charmerende kompetent servering, fantastisk mad og skønne omgivelser i centrum af Odense. Fik årstidens menu og dertil en vinmenu som i alt blev til 1008 kr pr. person, hvilket er en absolut... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Kontaktinformationen

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

50 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god mad oplevelse

En rigtig god oplevelse, hvor jeg må sige at maden var fremragende - og med en tjener som formåede at få hele aftenen til at hænge sammen på den gode måde, med fortælling/inspiration af HCA og med menuen der passede til hans fortælling. Helt sikkert et besøg værd.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ærgerlig oplevelse på vores…

Ærgerlig oplevelse på vores bryllupsdag. Maden levede slet ikke op til forventninger og prisniveau. Tjeneren var flink men havde slet ikke nogen fornemmelse for tjenerfaget eller service i det hele taget. Det er i hvert fald ikke en gourmetoplevelse.

17. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En oplevelse du ikke må gå glip af

Fik årstidens menu og dertil en vinmenu som i alt blev til 1008 kr pr. person, hvilket er en absolut fair pris for så god mad, betjening og ikke mindst omgivelser.
Jeg kommer helt sikkert igen.

7. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Urimelig ventetid og alt for små portioner

Jeg havde booket bord til 19.30 og vi blev anvist et bord. Der gik 20 minutter til tjeneren kom og modtog en bestilling. Vi fik anbefalet en god vin til en meget fornuftig pris, hvorefter vi afgav en bestilling på 2x peberbøf til 295 kr pr. styk, hvilket er ok, men - størrelsen var som en en del af en menu, det vil sige tre små skiver kød, ca 70-80 gram. Det tog til gengæld 40 minutter at få det serveret. Vi bestilte dessert med spørgsmålet om tidsrammen, da vi og gæsterne omkring os ventede ca. 40-50 minutter på deres mad. Her fik vi dog speedet tempoet op og en ok dessert sluttede vi med. Med en forventning til restauranten om en god oplevelse, faldt den ringe service og portionsstørrelsen fuldstændig i gennem til dumpekarakter. Vi undrede os over der kun var ca. 12-14 gæster en fredag midt i sommerferien. Tror svaret gav sig selv. Madkvaliteten var god, men så var det også det. Det er sidste gang vi besøger restauranten, selvom det er i super hyggelige rammer, men alt for ringe oplevelse. Kan ikke anbefales til andre.

1. August 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overtjeneren/ejeren havde åbenbart haft…

Overtjeneren/ejeren havde åbenbart haft mange eftermiddagskunder så han huskede ikke rigtigt vi var der.

Menuen var samme dag ændret, så da vi ikke ønskede de 2 forretter valgte vi 2 hoved retter i stedet.

- Vi fik en dampet fisk til 5 stjerner men fordi vi havde bestilt 2 hovedretter havde de valgt at lave en reducering af retten dog til samme pris.....det fortalte overtjeneren da han kom med fisken.

- Bøf bearnaise bestilt til welldone men var overstegt , tør og sej. Overtjeneren gav os skylden fordi vi ønskede welldone.

-Overtjeneren glemte at komme med vand
-Overtjeneren gav os servietter efter 1,5 time
-Overtjeneren havde ikke styr på vin så da vi ønskede en der ikke var for tør så fik vi åbenbart en flaske dessertvin ( den var meget meget sød )

Vi spurgte til den rabarber dessert som var på menuen dagen før og grunden til vi bestilte bord men overtjeneren vendte aldrig tilbage med svar om de kunne lave den.

kr. 1.600,- for 2 personer, så vil man gerne være lidt mere set og hørt af tjeneren.

kommer ikke igen.

Fisken trækker fra 1 til 2 stjerner.

8. Juli 2025

En af Odenses bedste!

Hele oplevelsen fra start til slut var til 5 stjerner! Maden smagte fantastisk, servicen var i top og maden var i top! Lokationen, lokalerne og alt var perfekt! Vi fik deres eventyrmenu og det fortrød vi ikke!

12. April 2025

Frokost

Vi valgte at spise frokost. Rigtig god betjening og fantastisk lokation. Men et stjerneskud til kr 255,- som består af et smørstegt stykke franskbrød med en friture stegt paneret rødspætte pyntet med lidt rejer og få røget laksetern. Det er yderst skuffende og urimeligt i pris.

26. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En helt ubeskrivelig eventyrlig…

En helt ubeskrivelig eventyrlig oplevelse. Vi fik eventyrmenuen i februar måned og blev udfordret og imponeret smagsmæssigt. Alt sammen på den helt rigtige måde. Vi fik en øl - “menu” til fra Svendborgsund bryghus, som var lige så uovertruffen, som tjener Niels med sin store indlevelse og gode historier og køkkenet, som leverede velkomponeret og velsmagende oplevelser, som vil blive husket i mange år frem. Tusinde tak.

20. Februar 2025

Frokostbesøg

Frokostbesøg. Fik et stk surdejsbrød med pulled spoleben.
Til prisen, et meget lille stykke set sammenlignet med de andres stykker som var dobbelt så store til samme pris. De fik hønsesalat og svampe.
Blev ikke mæt. Det smagte da ok men var ikke den store kulinariske oplevelse. Der var ikke så meget smag i.
Hyggelige omgivelser og fint personale.

14. Januar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig dejlig mad og betjening

Rigtig dejlig mad og betjening. Oplevelsen blev dog ødelagt af at der var meget koldt. Selv om vi sad med tæpper var vi gennem frosne da vi gik hjem.

3. Januar 2025

Intet at sætte på maden.

Intet at sætte på maden.
Men overtjeneren var arrogant og havde en rigtig dårlig dag. Vi var selskab på 8 og fik præsenteret eventyrmenu. Hovedretten var lød virkelig lækker og 6 valgte den. Da vi efter lang ventetid (1 time+) efter forretten fik den serveret,var det noget helt andet. Vi havde intet fået at vide og da tallerkenerne var sat, blev der blot sagt at kødet nu var kæbe i stedet for spoleben. Men det var en helt anden ret, end vi havde bestilt. Da vi påtaler det, bliver tjeneren sur og siger "hvis det er et issue, så fik I lige talt os til en gratis omgang mad".
Enestående forventninger vi havde, var at være informeret om ændringer i menu i forhold til hvad vi bestiller. Gerne så hurtigt som muligt, ikke når det bliver serveret. Der var andre små uheld under aftenen, som glemt vin, for lang ventetid på mad og for lidt opmærksomhed på om vi havde drikkelse på bordet.
Maden var god, men grundet tjenerens opførelse gik vi uden dessert og en rigtig dårlig oplevelse rigere.
Træls

20. April 2024

Fantastisk

Maden var ganske enkelt fantastisk.
Stemningen, atmosfæren kombineret med en vært som var super opmærksom og tilstede for hver enkelt gæst.
Uden tvivl det bedste restaurant besøg vi nogensinde har haft.
Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse Nils.
Mvh familien Madsen

9. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En fantastisk oplevelse med 3 retters…

En fantastisk oplevelse med 3 retters lækker menu.
En helt igennem hyggelig aften med en dejlig følelse af forkælelse - tak til kokken for dejlig mad og ikke mindst vores tjener :) for at gøre vores "fødselsdagsaften" til en rigtig god oplevelse.

21. März 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr