Super godt koncept og lækker frisklavet sushi. Har nu været forbi 2 gange og besøgt UMI og er ikke blevet skuffet. Konceptet med all you can eat fungerer perfekt. Fik begge gange super lækker fris... Mehr ansehen
Dejligt indbydende sted, hvor servicen er fin. Fantastisk lækker frisk sushi, sød og venlig betjening og rimelig ventetid imellem bestillingerne. Rart med et sted der har godt med varianter at vælge... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig skøn sushi
Jeg skulle købe sushi med hjem og var forbi restauranten. Har spist hos Umi før og det har altid været hyggeligt og lækkert. Bestilte til 3 og alt var klar til aftalt tidspunkt. Sushien var meget lækker både i smag og udseende. Der var rigeligt. Prisen synes jeg er rimelig ift mængden og kvaliteten er i top. Kan kun anbefale både takeaway og sushi all you can eat. Hyggelig og smuk restaurant.
Madforgiftning ✅
Var dernede med min kæreste, og det smagte umiddelbart okay, men havde en mærkelig eftersmag især det rå laks, da jeg kom hjem og om natten og fik det utroligt dårligt, så tog jeg til en læge dagen efter og fik afvide jeg havde fået en madforgiftning og det sidste jeg havde spist der var sushi fra umi af.
Så hvis du vil have madforgiftning så tag til umi sushi
“Uni sushi Valby”
Maden vildt dårlig og med eftersmag af gammel fisk og ikke indbydende at se på.
Jeg købte igår en Party Box Plus ( Take Away) til en pris af 329,-kr..40 stykker..Jeg havde glædet mig men for det første var maden ikke særlig indbydende pakket ( en rodet omgang)med dressing udover en del af sushien så det ikke fremstod lækkert. Sushien smagte heller ikke friskt og havde en dårlig eftersmag af gammel fisk og nogle af stykkerne var lidt klistret at få i munden.Idag har jeg så skrevet en venlig mail til Umi ang min dårlig oplevelse, men har blot fået et svar som lyder, at de ikke ellers har haft nogle klager igår og åbenbart en masse kunder så de kan kun beklage min oplevelse. Jeg tænker en eller anden form for kompensation havde været på sin plads..Hvis det var et ordentligt sted..Men jeg vælger så ihvertfald ALDRIG UMI Vanløse igen!
Dårlig service, lange ventetider
Sushien var fin, men elendig service.
Vi ventede 40-50 min mellem hver bestilling på at få vores mad - og vi havde kun bordet i 2 timer.
Tjenerne var stressede, ikke til at få øjenkontakt med og restauranten propfyldt.
Det virker som om de har gabt over alt for meget, da der virkelig er mange borde og disse står tæt, samtidig med take away.
Det bliver sidste gang at jeg vil komme der.
Maden var okay men vildt dårlig service
Maden var okay dog var servicen det absolut modsatte.
Vi havde bestilt bord til kl.20.30 på en lørdag aften til en omgang all you can eat sushi i 2 timer. Vi fik intet at vide, hverken ved bestilling eller ved ankomst, at de lukker kl. 22 og køkkenet kl.21.30. Dvs. at vi reelt kun havde 1 time (lidt mindre da vi ikke kom til med det samme) til at spise. Vi finder selv ud af, at de skulle lukke, da alle gæsterne går og de begynder at rydde af. De kommer ikke med info om, at køkkenet også er lukket imens (vi sidder og venter på en bestilling). Jeg spørger hvordan vi lige kan klare situationen, da jeg ikke synes vi så bør betale fuld pris. Her bliver vi mødt med en ekstremt dårlig attitude fra manageren. Han siger det er vores problem og der er intet han kan gøre. Han nægter at give rabat eller tilgodebevis eller en tredje løsning. For ham er sagen afsluttet og vi skal gå så de kan lukke.
Det nægter jeg og han kommer efter et par minutter med diskussion frem og tilbage med et tilbud om, at køkkenet kan lave den sidste bestilling (den fra før som de ikke havde lavet). Det hjælper ikke det store i mine øjne, da de jo stadig lukker og vi ikke kan benytte resten af tiden. Jeg er heldigvis stædig og vil ikke finde mig, at man slet ikke bliver mødt med service i tankerne. Efter et godt stykke tid med at nægte at forlade stedet uden en anden løsning, ender de med at give drikkevarerne gratis. Synes jeg det er den bedste løsning nej, men det er trods alt lidt. Men han ødelagde en ellers udmærket spiseoplevelse. Der kommer vi ikke igen lige foreløbigt i hver fald. Et lille tip herfra er, at have et langt større fokus på god service, når man arbejder i servicebranchen.
Nej tak
Var forbi Umi Sushi lørdag d. 29 april i Vanløse for første gang og jeg har aldrig i mit liv, fået så dårlig en service før. Jeg ville egentlig ikke skrive en anmeldelse men kan simpelthen ikke lade vær. Jeg kommer aldrig nogensinde derind igen og kommer ikke til at anbefale folk det. Vores tjener stressede os virkelig meget for at blive færdig fordi i vælger at overbooke borde + i nævner som det første, at køkkenet at langsomt pga. færre medarbejdere. Ikke nok med at han stod og pegede på sit ur flere gange og sagde, at vi skulle til at blive færdig - så kommer der en anden medarbejder 2 sek efter og spørger om vi vil have regningen ??? Mens min bror stadig er igang med at spise ??? Det er fint man har et bord i 2 timer og det respektere jeg også men i den her situation så kan i godt glemme det. Utroligt, at sådan en restaurant har vundet prisen for byens bedste sushi når det ikke engang var særligt specielt og så med sådan en f****** dårlig service. Føj, ellers tak.
Super madoplevelse :-)
Hvis du vil have en madforgiftning så…
Hvis du vil have en madforgiftning så er dette stedet at besøge
Flot restaurant, sløj sushi og elendig service
Uni sushi er en flot restaurant, som i min optik lover meget mere end den kan holde. Det ser simpelthen finerer ud end det er. Allerhøjst en jævn kvalitet på fisken og udvalget er meget lidt varierende. Billederne på menukortet lever heller ikke op til virkeligheden. Jeg bestilte nogle makistykker som var toppet med en hel teskefuld ørredrogn, eller sådan så det i hvert fald ud på billedet. I realiteten kunne jeg tælle de små rogn. 8 på den ene og 9 på den anden.
Ventetiden var også kritisabel, og det var ikke en særligt travl aften og der var mange på arbejde.
Hvad angår servicen, kan jeg sige at dette også var en lidt sløj omgang. Tjeneren kommer ned uden at tage tomme tallerkener med tilbage.
jeg bad om en ekstra serviet, og i stedet for at få en ekstra af de lidt kraftigere papirsavietter som lå på bordet fik jeg to halvkrøllede papirservietter trukket loge ud af en dispenser.
Og vært var det da vi skulle gå.
Vi har rejst os, været i garderoben for at hente vores jakker og er på vej ud af restauranten da en tjener (der IKKE har serviceret os den aften) råber efter os på vej ud af døren “om vi overhovedet har betalt for vores mad” foran de andre gæster.
Jeg var måske lidt flink da jeg skrev at serviceniveauet var sløjt, jeg mener ved nærmere eftertanke at var ubeskriveligt sølle.
Halvanden times doven og uvarieret sushi + 2 øl 700kr
Den samme kvalitet kan fåes markant billigere, og det kan en højere kvalitet i øvrigt også.
Havde det ikke været for den uduelige service, så kunne jeg godt have svunget mig op på to stjerner.
Dårligste sushi sted ventetid 60 min…
Dårligste sushi sted ventetid 60 min når du sidder en lørdag. Man har to timer. Fik kastet en iPad i hovedet uden nogen former for info om hvad man skulle. Folk rundt om os blev løbende bedt om at rejse sig og betale for derefter at blive smidt ud fordi de tager for mange mennesker ind. Ren og skær pengemaskine.
Hvad sushien angår var den varm og kedelig. Eneste gode ting var min fadøl som jeg dog også skulle vente med at få efter jeg havde fået min mad først
Et mareridt af en spiseoplevelse som mest af alt minder om skjult kamera
Vi var i går d. 23 / 9 - 22 på UMI i Vanløse 3 personer. Vi havde set frem til en god middag. Da vi ankommer kl 18. 50 bliver vi efter lidt venten anvist et bord til 5 personer vi får iPad og bestiller lidt mad og drikkevare.
Efter får minutter opstår der virvar da en kvinde og hendes 2 børn bliver anvist et bord til 2 personer ( de er også 3 gæster ) kvinden er ikke tilfreds og får anvist andet bord. Men nu opdager “ overtjeneren “ at vi også sidder forkert, hun vil have vi flytter til det 2 personers bord som den anden familie sad ved - vi frabeder os at side ved et 2 personers bord. Flere gæster bliver nu rykket rundt på og hele situationen virker pinagtig akavet. Vi får lov at blive ved bordet og umiddelbart tænker vi pyt….
MEN nu starter det der ligner en komedie. Vi VENTER nu ca 30 min på at få en lille tallerken med sushi 3 dybstegte rejer og lidt tangsalat, da det kommer får vi ikke den dressing vi har bestilt med maden efter yderligere 30 min og 3 gang rykken for 2 * chili mayo kommer den endelig. Der er nu gået 1 time . Vi får ikke halvdelen af den mad vi bestiller og efter yderligere 40 min får vi et fad med sushi hvor noget af det ikke er vores bestilling ( fx krabbe som vi ikke kan li ) vi orker på nuværende tidspunkt næsten ikke bestille yderligere mad da vi hvergang skal vente 40 min på det kommer. Mens vi sidder og venter bliver de ved med at lukke flere hold af gæster ind, dette sker op til 5 gange på de ca 2 timer vi er i restauranten.
Regningen lyder på knap 1300 kr som de då giver en 10 % afslag på pga ventetid mm.
MEN trods dette fik vi fuldstændig ødelagt en fredag aften. Da vi flere gange oplever ubehagelige episoder og LANG ventetid.
UMI Vanløse er desværre blevet en restaurant der tænker mere på at få kunder ind af døren end at servicere de kunder der er i restauranten
Rigtig ærgerligt for maden smager godt når den endelig kommer .
Sorry men 10 % på en regning gør det ikke op for en forfærdelig spise oplevelse hvor vi må betale 1100 kr uden at blive mæt eller have en hyggelig aften
Det var et mareridt !
Fisk med mening
Kan kun på det varmeste anbefale Umi sushi, jeg har haft flere kollegaer og venner med, de som slet ikke spiste sushi, men efter at have prøvet Umi, ja nu er de lige som jeg, blevet afhængig af Umi sushi - dejligt sted og snart åbner de en mere i valby
bedste spise sted elsker deres menu…
bedste spise sted elsker deres menu kommer igen og igen
God sushi til en fin pris
Vi har kun haft gode oplevelser hos Umi i Vanløse.
Dog vil jeg sige, at servicen nogle gange kan halte lidt, men maden er altid rigtig god og frisk, også derfor vi kommer igen. De laver god sushi til en fin pris!
Servicen bliver værre og værre.
Servicen bliver værre og værre.
Maden er god men ofte er der lang ventetid og de glemmer ofte at komme med noget af det man har bestilt. Da de åbnede i staten var de meget mere serviceminded og ventetiden var kort, men nu virker det som om de klemmer flere og flere kunder ind, flere end de kan klare, så det går på kompromis med servicen.
Maden er virkelig god service er noget…
Maden er virkelig god service er noget man må kigge lagt efter det ikke rart og være der inde kommer jeg tilbage ?? Nej... Det er oplevelsen som helhed ikke værd
Indelukket lokale
Maden var god og personalet venligt.
Desværre blev vi placeret i det lille “ekstra” rum med et andet selskab,- en virkelig dårlig, tætpakket og indeklemt oplevelse. Vil klart foretrække at spise hjemme, ikkeen god restaurant oplevelse
Findes ikke bedre !!!
Findes ikke bedre, har spist der mange gange. Aldrig er jeg blevet skuffet. Altid frisk og lækkert. God service.
Husk at bestille bord :-)
Har nu været der adskillige gange
Har nu været der adskillige gange. Maden er superfrisk hver gang. Prisen rimelig. Ventetid ok. Måske kunne akustikken i rummene gøres bedre.
nok den værste betjening til dato.
nok den værste betjening til dato.. uendelig ventetid på maden og alle bestillinger var forkerte. der udover måtter jeg gennem en længere diskution med deres maneger som havde erkendt deres fejl men stadig holdte fast i fuld pris for mad og drikke.
mangel på service og forståelse for kunderne. kan ikke anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.