Umeter Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Mits Liander snel de standen doorgeeft, werkt het hiet perfect! Probleem is alleen dat de kosten niet juist berekend worden. Misschien heb ik dat niet goed ingevuld.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

U meter is voor mij al enige jaren een indicator voor mijn energie verbruik en sedert dit jaar voor de beoordeling of een thuisbatterij een voordeel kan opleveren i.v.m. de afschaffing salderingsregel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sinds onze warmtepomp eind februari in werking is zou je over maart een veel lager gasverbruik verwachten. Niets daarvan: Umeter produceert fantastische getallen ven vele m3 per dag terwijl het "echte... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umeter heeft nu een premium abonnement, met deze invoering hebben ze ook oude data van mij verwijderd, zonder mij de kans te geven dit nog van te voren te downloaden. Naast dit hebben bepaalde inz... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

58 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zoals zovelen… werkt niet

Zoals zovelen… ging gewoon niet werken. Ook na doorgeven alle gevraagde gegevens. Geen reacties op vragen en mails.
Wat mij betreft; stop er geen tijd en energie (😀) in!!

23. Februar 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Zolang je gebruikt maakt van deze…

Zolang je gebruikt maakt van deze dienst is alles top … besloten om zelf een p1 meter aan de slimme meter te hangen en deze service op te zeggen …

Maar hier zit het probleem op geen enkele mail wordt gereageerd heb er al 9 gestuurd ook via Facebook messenger wordt nergens op gereageerd en een optie om je zelf af te melden is er niet …

Contact met Liander gehad maar die geven aan niks te kunnen doen en adviseren klacht in te dienen bij een organisatie even de naam kwijt ..

Dus mensen realiseer je aanmelden is zo gedaan maar er vanaf komen is een ander verhaal …

30. Januar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

App overzichtelijk en veel data

App ziet er super uit. Overzichtelijk en veel gegevens. Umeter live al maanden uit of stock. Communicatie slecht geen reactie op vragen. Informatie op site wordt niet bijgewerkt.

13. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moet echt sneller en beter!

November j.l. registratie op Umeter gerealiseerd. 7-12-2022 krijg ik een mail met bericht dat er een validatiefout is. Mijn opgegeven nr. van slimme meter komt niet overeen met nr. van de netbeheerder. Verzoek foto van nr. aan te reiken; 8-12 gedaan. 19-12 weer bericht over validatiefout. Bij mijn check blijkt dat er gegevens worden opgehaald bij de buren. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is onduidelijk; mogelijk heb ik 't zelf foutief vermeld (maar kan het me amper voorstellen..). Advies Umeter een week later (!) : verwijder uw locatiegegevens en daarna opnieuw locatie invoeren. Dus verwijderd; verwerking van dit verwijderen kost wederom 2 werkdagen. Ben benieuwd of ik überhaupt bericht krijg van feitelijke verwijdering; wacht maar weer af.
Waardering nu is slechts 1 ster - mijn registratie als persoon is gelukt. Inhoudelijk heb ik nog verder niets te waarderen daar ik het nog steeds niet kan gebruiken. Maar waarom gaat alles zo extreem traag? Waarom duurt beantwoording mail zo lang? Al met al zijn we al meer dan een maand bezig zo en resultaat tot heden = zero.

27. Dezember 2022

Geduld is op

Na het installeren van de app, bericht gekregen dat het validatieproces 5 dagen zou duren. We zijn nu enkele weken verder en de app werkt nog steeds niet. Wel kreeg ik 3x een mail dat
het opgegeven meternummer niet klopte met dat van onze energieleverancier. Dat was niet waar, foto gestuurd, men antwoordde dat er een fout in het systeem zat, excuses voor het ongemak. Maar er gebeurde niets Wel nog nog 2x hetzelfde mailtje over nummers die niet kloppen. Ik mailde hierover waarna om geduld werd gevraagd. Dat is inmiddels bijna op.

3. November 2022

Prima app

Prima app. Goede overzichten en daardoor duidelijk inzicht in je verbruik.
Een paar dagen niet in kunnen loggen maar kreeg wel een week overzicht van mijn gebruik.
Prima service. Hopen dat alles nu goed blijft werken.

19. Oktober 2022

Vergane glorie

Ooit was dit handig, maar de laatste tijd hapert de website en de app heel veel. Marketing website is in 2 jaar niet meer bijgewerkt. Geen reactie op emails of twitter vragen. Zijn betere aanbieders beschikbaar

18. Oktober 2022

Prima app

Fijne onafhankelijke app. Geeft goed inzicht in het verbruik. Soms wat problemen met inloggen en het ophalen van data.

Prima app

Prima app. Goede overzichten en daardoor duidelijk analyse voor jet verbruik.
Nu helaas al een paar dagen niet in kunmen loggen. Op mail wordt niet gereageerd. Zo kan het werkt mooi maar slecht dat ze niet reageren.

Jammer

Ik probeer al een dag lang umeter te installeren met mijn raspberry. Account aangemaakt, helaas inloggen lukt niet. Als ik de reviews lees vrees ik dat er niets meer gedaan wordt aan umeter. Jammer, ziet er best wel veelbelovend uit.

Goede app

Na wat problemen medio okt. werkt alles weer prima. Inloggen OK, en overzichten kloppen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Umeter is een gratis Top app

Umeter is een gratis app. Je betaalt niets voor heel veel info. Gebruik deze app al langer en ben erg tevreden. Zeer overzichtelijk en de cijfers kloppen als een bus. Helaas is het sinds 2 dagen moeilijk om in te loggen, geen idee wat aan de hand is. Altijd tot volle tevredenheid gewerkt. Ik klaag dus ook niet want alles wat ik krijg is gratis en werkte perfect en geloof ook dat ze het snel weer zullen herstellen.

Umeter

Via de website en de app is het al dagen niet meer mogelijk om in te loggen.
Wanneer wel beschikbaar mooie overzichten, maar traag.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr