Mits Liander snel de standen doorgeeft, werkt het hiet perfect! Probleem is alleen dat de kosten niet juist berekend worden. Misschien heb ik dat niet goed ingevuld.
U meter is voor mij al enige jaren een indicator voor mijn energie verbruik en sedert dit jaar voor de beoordeling of een thuisbatterij een voordeel kan opleveren i.v.m. de afschaffing salderingsregel... Mehr ansehen
Sinds onze warmtepomp eind februari in werking is zou je over maart een veel lager gasverbruik verwachten. Niets daarvan: Umeter produceert fantastische getallen ven vele m3 per dag terwijl het "echte... Mehr ansehen
Umeter heeft nu een premium abonnement, met deze invoering hebben ze ook oude data van mij verwijderd, zonder mij de kans te geven dit nog van te voren te downloaden. Naast dit hebben bepaalde inz... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Geweldige app
Geweldige app, sterk in details, dag , week en jaar overzicht, met kennis van energiezaken en het verwerken van alle gegeven een zeer goed ding om het huis en je gedrag energie zuinig en kosten reducerend te maken.
Umeter is een mooie graadmeter hoe we…
Umeter is een mooie graadmeter hoe we het afgelopen week hebben gedaan
Goed en goedkoop
Geweldig systeem. Heb gelijk een goedkoop premiumabonnement voor iets meer dan 1 eurotje per maand genomen toen ik ontdekte dat de P1 live meteruitlezers er weer waren… Die is zo precies dat ik nu zelfs kan zien dat de satisfyer van m'n vriendin vol is en de lader uit het stopcontact kan om brand te voorkomen. Maar -1 * omdat je (als ik het goed begrijp) een Raspberry Pi nodig hebt om de historische live data te bewaren. Jammer dat dat niet op hun server kan.
Het terug zien van je gebruikt duurt…
Het terug zien van je gebruikt duurt soms lang of is er niet hier moet nog veel veranderd in de app, we zullen zien ..
Erg jammer dat service en een fijne…
Erg jammer dat service en een fijne dienst heeft plaatsgemaakt voor hebzucht. Voorheen kon ik gewoon alles zien voor 0 euro. Nu ik op het punt sta over te stappen van energieleverancier zie ik dat alles wat zo fijn was aan Umeter nu achter een betaalmuur staat en dan niet een klein symbolische bijdrage. Bv. 2,99 of maar meteen even 19,99 per jaar.
Helaas daar begin ik niet aan. Maar ja er zullen er genoeg zijn die ook eerst niets betaalden nu wel betalen dus dat zal nooit meer veranderen.

Antwort von Umeter
Umeter is veel slechter de laatste…
Umeter is veel slechter de laatste tijd, geen goede info en onduidelijke teksten. Helaas ook verkeerde gegevens dus niet meer bruikbaar.
Waardeloos niets klopt en is ook niet…
Waardeloos niets klopt en is ook niet te veranderen
Umeter is zeer lastig te installeren na…
Umeter is zeer lastig te installeren na 5 pogingen de moed opgegeven. Op zoek naar een alternatief
Jammer, dat je nu ineens voor actueel maandoverzicht moet betalen.
Jammer, dat je nu ineens moet betalen voor bepaalde zaken.
Ik kan gelukkig zelf ook nog de meters aflezen.
Umeter, heeft voor mij geen zin meer!

Ik ben erg ontevreden
Ik ben erg ontevreden. Ik heb eeb premiu abonnenment afgesloten metb een P1 live abonnement. Totaal onduidelijk hoe dit ding te koppelen. Ik krijg het niet aan de praat. Support 0.0 en geen contact of reactie op mijn pogingen.IK ben erg teleurgesteld

Geen gegevens in app
De app geeft regelmatig geen meterstanden. Nu is het ook nog de bedoeling dat er geld gevraagt gaat worden. Dacht het niet!

Antwort von Umeter
I keep getting the following MOTT…
I keep getting the following MOTT messages. Which connection should I check?
MQTT server p1mqtt.meterdata.io
MQTT status Error, check connection
MQTT (re)connects 11
MQTT (re)connect time 2026-02-12T03:32:15Z
Erg veel storingen
Erg veel storingen. Regelmatig zijn de meterwaardes niet te zien

Antwort von Umeter
verschil tussen normaaltarief en…
verschil tussen normaaltarief en daltarief klopt niet
in plaats van apart vermelden tellen ze normaal en dal op
dit is vervelend, doe hier iets aan anders zeg ik het op
De App Umeter werkt prima
De App Umeter werkt prima, goede overzicht en overzichtelijk.
Wel even online inloggen op hun website om de kosten van de energiemaatschappij in te vullen( onder contract en kosten).
Je kunt dan ook het maandelijks bedrag invullen en een doel instellen.
Super tevreden.
Tot voor kort gebruikte ik de gratis…
Tot voor kort gebruikte ik de gratis app. Dat voldeed prima voor mij. Toen stapte ik over naar Nextenergy en opeens kreeg een stuk minder informatie. Heeft Nextenergy een connectie met Umeter?
Sinds ik op 2026-01-05 om 21:43 u
Sinds ik op 2026-01-05 om 21:43 u, de gateway geinstalleerd heb, zien ik geen LIVE data meer.
Moet ik verder nog iets veranderen?
Volgens Sanya heb ik Premium.
Umeter heeft nu een betaalmuur
Naast dit hebben bepaalde inzichten nu een betaalmuur. Wil je nu weggaan kan je wel de data exporteren, maar moet dit wel manueel per maand.
Jammer dat deze tool zo slecht is geworden.

Enshitification
Enshitification, core features van een product die eerst gratis waren betaald maken, tijd voor een alternatief want zodra bedrijven hiermee beginnen wordt het nooit meer beter.

Antwort von Umeter
zonder geld niet meer bij je eigen gegevens
umeter is altijd gratis geweest. Sinds kort moet je een premium account nemen om bij al je gegevens te komen. Dat kost 20 euro per jaar. Dus alle oude gegevens zijn niet meer bereikbaar, tenzij je betaalt.
Het gaat dus niet alleen om de extra's die men levert, maar ook je eigen gegevens. Erg slecht!

Antwort von Umeter
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.