Jeg bestilte et par sko hos Ugg.dk, men har haft en meget dårlig oplevelse. Virksomheden påstår, at pakken skulle være leveret, men jeg har aldrig modtaget noget. Når jeg forsøger at slå min ordre o... Mehr ansehen
I placed an order in October 2024 and paid the goods which didn't arrive. After waiting 3 months to receive the products and following unanswered emails of complaint to their customer service, ther... Mehr ansehen
Jeg var lidt skeptisk i starten, men skoene til min lillesøster og niece kom hurtigt - på under en måned! Og det var ellers umuligt at finde dem andre steder end hos producenten.
Forferdelig kundeoplevelse!!! Jeg bestilte et par sko i januar og har ventet i 2 måneder nu, og pengene blev trukket og varen kom aldrig! I svarer ikke på mails og nu har I bare stjålet penge fra os!!... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Scam!!
Scam!!! Never recieved anything!
They are lieyers:
Denmark, GLADSAXE MLM, The shipment item has been delivered to the recipient's mailbox 2024-11-15 14:47
My cameras shows nothing!!! No one deliver anything!
De har altid et godt udvalg gode
De har altid et godt udvalg gode priser, og så er leveringen altid hurtig.
Falsk hjemmeside
Falsk hjemmeside, ugg støvler koster ikke 400kr! 😂
Leveringen var super hurtig
Leveringen var super hurtig, men farven på skoene var anderledes end på billedet, så jeg byttede til et par hvide. Men ellers er de super fede!
Jeg var lidt skeptisk i starten
Hader det
Jeg har vented I en måned mine sko har ikke kommet jeg er mega sur dr kostede 1947kr
Jeg venter stadi på mine UGG
Jeg venter stadi på mine UGG? Efter 2 henvendelser sker der intet. Jeg kan ikke anbefale denne hjemmeside desværre.
Falsk hjemmeside.
Foresendelsen var hurtig
Det er en gave till min datter. Kvaliteten af UGG støvler er god, og forsendelsen var meget hurtig. Jeg er meget tilfreds.
Jeg er tilfreds
Selvom forsendelsen var lidt langsom, er produktets kvalitet rigtig god. Alt i alt var det en tilfredsstillende shoppingoplevelse.
Føler mig snydt.
Varen er efter 3 måneder ikke modtaget. Blev bestilt 9. dec. 2023. Beløbet blev hævet 13.dec. 2023. Når man kontakter firmaet på deres kontaktformular, vender de ikke tilbage med svar.
Svindel
Fup. Hvis du læser dette inden du bestiller hos ugg.dk, så tillykke, du er klogere end mig. Beløbet der bliver trukket stemmer ikke med indkøbskurven, det bliver trukket i US$, ikke kroner, og går til et firma som heder "lemecastle" der ser ud til at være en fup side i Hong Kong. Jeg måtte spærre mit kort.
DET ER REN FUP!
DET ER REN FUP!! Lad vær med at bestille du får ikke din varer.
falsk hjemmeside
falsk hjemmeside. Køb ikke noget her
Svindel
Hjemmesiden er fup, og har ingen forbindelse til UGG.com
Største fup
Største fup - det er ikke en legit hjemmeside. De sender intet da det ikke hører under ugg.com eller ugg overhovedet!