Slibning af gulve + lakering i top Maling af dørkarme + paneller og radiatorer i top Rengøring af vinduer+ vindueskarme+ skabe, ovn, afkalk i brus+ gulv og jeg kan nævne mange punkter som høre til... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg skulle være ude af min lejlighed på 92 kvm med en tidsfrist på 10 dg og stod og manglede et firma til istandsættelse efter min udlejers krav. Daniel og hans firma Udflytningsservice , havde trav... Mehr ansehen
HOLD JER LANGT VÆK! Flere mennesker, inklusiv undertegnede, er blevet snydt af Daniel, ejer, af Udflytningsservice. Efter lidt let research kan jeg nu se, at Daniel har flere opløste og konku... Mehr ansehen
Hold jer langt væk! Service var egentlig ok igennem processen, men de skylder os penge fra flytteopgørelsen (da de ikke havde udført alt arbejdet i forhold til kontrakten, som vi derfor blev trukket... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Slibning af gulve + lakering i top
Slibning af gulve + lakering i top
Maling af dørkarme + paneller og radiatorer i top
Rengøring af vinduer+ vindueskarme+ skabe, ovn, afkalk i brus+ gulv og jeg kan nævne mange punkter som høre til hovedrengøring på min kontrakt med jer. Vedkommende 1 person som skulle lave hovedrengøring var der 1 1/2 time sidst på eftermiddagen og gik efter at det sidste beløb skulle straks betales.
Ja jeg vil ikke anbefale jer Sory
Hold jer langt væk!
Hold jer langt væk!
Service var egentlig ok igennem processen, men de skylder os penge fra flytteopgørelsen (da de ikke havde udført alt arbejdet i forhold til kontrakten, som vi derfor blev trukket i depositum). Dette er 6 måneder siden og vi har ikke fået vores penge. Nu kan man ikke komme i kontakt med dem mere, trods rigtig rigtig mange forsøg.
AVOID. Bad service, company now looks to be in default
It has been 2 months since I have shared the invoice for which Udflytningsservice owes us a reimbursement, as per signed agreement, following bad service and not living up to provided guarantees.
Since then, numerous attempts have been made to reach Daniel over the phone and email, all in vain.
I managed to get hold of several people from the company which have confirmed to no longer have any contact with Daniel, and state that he owes them money as well.
The case is being handed over to inkasso & lawyers.
Udflytningsgaranti overholdes ikke
Fantastisk service... Lige indtil udflytningsgarantien skal udbetales. Jeg har 4 måneder senere stadig penge til gode hos Udflytningsservice. De siger, at de har for mange penge ude til at kunne betale mig de penge de skylder mig.
Never got my money back! This is fraudulent
To avoid at any cost. The promise was a hassle-free exit from the apartment. We pay Udflytningsservice for refurbishment and they guarantee a refund if any damage is being claimed by the owner. The fact is that Udflytningsservice did not deliver. I had to pay for damages and I have never been refunded by Udflytningsservice. Basically, I ended up paying twice for a total cost of DKK 32k. Daniel Refsing is a fraudulent person who never responds to queries. Not recommendable.
Ikke andet end svindel
Jeg kan på ingen måde anbefale at benytte sig af Udflytningsservice.
Som så mange andre, faldt vi for Daniel Refsing Mirmolavis svindelnummer, og sidder nu med en kæmpe regning samt rykkere for et stykke arbejde, som slet ikke er blevet udført.
Igennem hele processen har det været umuligt at komme i kontat med hverken ejeren Daniel eller nogen af hans medarbejdere. Arbejdet blev ikke udført og ingen mødte op til vores fraflytningssyn. Vi var derfor nødt til at bestille et nyt, hvor de igen ikke mødte op. Dette resulterede i at vi ikke kunne overdrage lejligheden uden yderligere omkostninger, fordi Udflytningsservice havde vores nøgle. Derudover røg depositummet selvfølgelig også.
En uges tid efter vores fraflytningssyn får vi så tilsendt en faktura på omkring 31.000 DKK efterfulgt af rykkere og inkassotrusler. De har valgt at ignorerer alle forsøg på at kontakte dem og gøre indsigelse.
Vi har været i kontakt med mange andre, som har været ude for samme oplevelse i løbet af de seneste måneder, og advarer derfor på det kraftigste at benytte dette firma.
Sikker anbefaling herfra
Jeg kan kun anbefale Udflytningsservice.dk. Der er ingen slinger i valsen og lejligheden stod i mine øjne snorlige ved udflytningssynet. Den smule udlejer brokkede sig over har udflytningsservice dækket 100%, så jeg har fået hele mit indskud retur fra Balder.
HOLD JER LANGT VÆK!
HOLD JER LANGT VÆK!
Efter lidt let research kan jeg nu se, at Daniel har flere opløste og konkursramte enkeltmandsfirmaer og anpartsselskaber på samvittigheden - Hele 8 selskaber er under konkurs og 2 andre er opløst efter en erklæring. (Kilde: datacvr.virk.dk - slå ham op under hans navn “Daniel Refsing Mirmolavi”).
Min mand og jeg sidder nu med håret i postkassen, og jeg ønsker nu bare, at der er ikke er flere, som bliver ramt af Daniel’s svindel.
Aftaler tidspunkt for at de skal komme…
Aftaler tidspunkt for at de skal komme og give et tilbud. Har taget fri for det, men ingen kommer, trods flere opkald har vi intet hørt fra dem endnu.
Godt der er flere virksomheder der kan hjælpe.
Hold jer væk, det er spild af tid at bruge dette firma.
Dejlig og nem flytning
Dejlig og nem flytning.
Vi har boet til leje i en lejlighed i 4 år som vi havde slidt godt på. Vi støvsugede selv lejligheden og så gav vi nøglerne til udflytningsservice som klarede resten. Vi har netop haft fraflytnings syn idag og der var intet de kunne sætte en finger på.
Ham som foretog udflytningssynet nævnte desuden at det nok var blevet dobbelt så dyrt hvis man lod ejendomsselskabet ordne det.
Så det kan helt klart anbefales!
Verdens bedste og nemmeste flytning til dato!
Vi stod og skulle fraflytte vores ret specielle lejemål, hvor det ikke var helt tilfældigt, hvordan malingen, slibningen osv skulle være. Alt blev gjort til UG og ved fraflytningstilsynet, nævnte tilsynet, at de aldrig havde set så flot en lejlighed ved fraflytning.
De stod kort sagt for maling af alt, slibning af gulve og rengøring.
Dertil hjalp de i en nødstund, da vi skulle have opbevaret og flyttet vores ting, hvilket de tilbød at hjælpe med, for et MEGET beskedent beløb.
Dertil tilbød de også at hjælpe os med at deltage til vores indflytningstilsyn i den nye lejlighed, hvor de sørgede for, at alt blev noteret, for at vi kunne have ro i maven for fremtiden.
Jeg kan kun anbefale Udflytningsservice og alt hvad de kan og har gjort for os til alle. Jeg ved ikke hvordan vi skulle have løst opgaven på egen hånd..
Jeg er dem evig taknemmelig.
Giv dem endelig et kald, såfremt du/i står i en situation, hvor i skal fraflytte. Vi fik hele vores depositum tilbage og en "spotless" fraflytnings rapport.
No complaints here
No complaints here - work delivered as promised and we received our entire deposit back. Our apartment was in Lærkeholm at Sluseholmen, managed by Newsec.
Jeg kan kun anbefale udflytningsservice
Jeg kan kun anbefale Daniel og hans firma.
Jeg stod efter et breakup og skulle ud af en lejlighed med mange små ting jeg ikke selv ville kunne fikse. Daniel var i møderne op til aftalen ekstrem forstående overfor min angst med nye mennesker, og et super sødt individ. Der blev også ændret meget i planerne hele tiden, og han var hele tiden omstillingsparat. Da jeg efterlod lejligheden og gav dem nøglerne, havde jeg glemt en lampe og noget diverse skrald. Det hele fiksede firmaet for mig noget så venligt, så lejligheden skinnede ved fraflytningssynet. Der var ikke en plet at sætte, udover noget rengøring.
Dette skyldtes at jeg ikke selv havde informeret Daniel om at fraflytningssynets dato var ændret, og alligevel troppede hans partner op med den sidste nøgle til lejligheden.
Alt i alt føler jeg at Daniel og hans team er gået over alle forventninger og til en pris der kun er rimelig. Super søde mennesker, der er dygtige til deres fag.
10/10
Great service
Great service, we received all of our deposit back on our apartment that was managed by Heimstaden.
Daniel is the man
Daniel is the man. We had a bit of a rough start with missing appointments and was really turned off due to the lack of follow through, but I am very glad I trusted Daniel to fix the issue. The value for money on the immaculate job they did is second to none. Best in the business as far as I am concerned.
Intet mindre end fantastisk
Kan varmt anbefale Daniel og hans team. De fik istandsat vores lejlighed, så vi fik fuldt depositum tilbage efter fraflytningssynet.
Udflytningsservice kan anbefales
Udflytningsservice garanterede os hele vores depositum tilbage. På trods af små fejl mødte de op til udflytnings syn og rettede fejlene med det samme.
Kan anbefales!
Perfekt oplevelse
Vi havde fået et tilbud fra en konkurrent som var 10.000 kroner dyrere end hvad Udflytningsservice kunne ordne vores lejlighed for. Ved fraflytningssynet var Udflytningsservice tilstede og da der blev anmærket at en væg skulle males en ekstra gang, trak Udflytningsservice dette fra vores regning som de havde lovet. Perfekt oplevelse og kan kun anbefales til andre. Vi boede på Grøntorvet og havde Heimstaden som udlejer.
5 stjerner!
Vi stod og skulle flytte til udlandet - Udflytningsservice gjorde hele processen SUPER nem + vi fik hele depositummet tilbage.
Stor anbefaling!
Kan klart anbefale at gøre brug af…
Kan klart anbefale at gøre brug af udflytningsservice. De har været en kæmpe hjælp i forhold til dialogen med udlejer, samt rådgivning og klargøring til udflytningssyn.
Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.