Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb onlangs een kinderwagen besteld bij Twinkie. De verzending duurde iets langer dan ik had verwacht; ik bestelde op donderdag, kreeg vrijdag al wel de gratis knuffel binnen en de kinderwagen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wat een fantastische ervaring bij Twinky! De shoot was echt zo bijzonder om mee te maken… alles voelde zo rustig, warm en met zoveel zorg gedaan. Er werd echt de tijd genomen en d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn echt súper blij met onze loopstoel van Twinky! Vanaf het moment dat we hem in huis hadden, merkten we meteen hoe stevig, veilig en comfortabel hij is. Ons kindje vindt het geweldig en ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm blij met alles wat twinky te bieden heeft wij gebruiken de eetstoel en de babywalker hebben zelf het luieremmertje nu in onze wc staan ! Het is allemaal Makkelijk in gebruik en onze kleine prin... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Kindermöbelgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Twinky is opgericht vanuit een team met een grote passie, namelijk de wereld openen voor baby’s op een innovatieve manier. Uit ervaring hebben wij gemerkt dat baby’s veel willen, maar dit nog niet kunnen zonder constante begeleiding. Onze missie is het om deze zorg vanuit het ouderschap op de meest efficiënte en veilige manier te dekken.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

267 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 18 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Wc-tje

Ik heb voor mijn kleindochter het wc-tje besteld. De doos kwam heel erg beschadigd en gedeukt aan. Het was ook erg slordig verpakt, maar het wc-tje is heel.

3. Juli 2025

Antwort von Twinky

Hey Joke! We hebben je als het goed is gemaild en willen je graag tegemoetkomen voor het ongemak. Zou je op onze mail kunnen reageren? We horen al te graag van je :-)

Liefs,

Team Twinky

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uitleg veiligheidstuigje mis ik en geen reactie.....

Levering van het kinderstoeltje verliep langzamer dan aangegeven. De uitleg van hoe het veiligheidsbandje erin moet ontbreekt . Hierover gemaild en dan krijg je een ws. een computer antwoord terug waar je niets aan hebt.
Nu zit ik dus nog steeds met een veiligheidstuigje wat ik niet kan gebruiken.

15. Juni 2025

Hey Annet,

Wat spijtig dat je geen reactie hebt ontvangen omtrent de tuigjes. We hebben je als het goed is de instructies toegemaild. Mocht je er niet uit komen willen we je graag telefonisch helpen. Zou je hiervoor op onze mail kunnen reageren? Alvast bedankt! :)

Liefs,

Team Twinky

Super goede service

Super goede service. Ik had nog een paar vragen over het product dat ook snel werd geleverd, en deze werden ook binnen no time beantwoord.

1. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een kinderwagen gekocht voor mijn…

Een kinderwagen gekocht voor mijn kleinzoon in oktober.
Die is nu 8 weekjes oud .
Helaas klapt het onderstel elke keer bij het wandelen in dit is dus zeer gevaarlijk.
Heb hier over gemaild en krijg als reactie terug het kan niet retour want er zit geen garantie meer op ?
Volgens mij heb je wettelijk 2 jaar garantie op artikel .
Heb nu al 4 mails gestuurd maar krijg totaal geen reactie meer

23. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had een baby pop-up tent besteld…

Ik had een baby pop-up tent besteld maar deze was helaas niet leverbaar. Ik mocht toen voor dezelfde prijs ieder ander product uitkiezen. Ik heb toen een baby loopstoel uitgekozen en deze werd netjes de volgende dag bezorgd. Ben heel blij met de uitstekende service en de loopstoel.

6. Juni 2025

Antwort von Twinky

Fijn dat je toch van onze Baby Loopstoel hebt kunnen genieten, hopelijk zien we je snel weer! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele leuke loopkar binnen gekregen

Hele leuke loopkar binnen gekregen! Mooi design en de wieltjes rijden heel soepel. Klantenservice geef ook fijne en snelle reacties

8. Mai 2025

Antwort von Twinky

Fijn dat je tevreden bent met onze babywalker, hopelijk zien we je snel weer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden over het loopwagentje…

Super tevreden over het loopwagentje ons kleinzoontje is er superblij mee

17. April 2025

Antwort von Twinky

Fijn dat je tevreden bent met onze Loopstoel, hopelijk zien we jou en je baby snel weer terug in een van onze producten! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben tevreden over de service

Ben tevreden over de service. Ik had een wimperrompertje gekocht en werd snel geleverd. thanks

29. April 2025

Antwort von Twinky

Bedankt voor je review en hopelijk tot snel weer :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een goede ervaring met twinky.

Ik heb een goede ervaring met twinky.
Is een levering in een kleur niet leverbaar dan app ze of een desbetreffende kleur ook goed is.
Dat vindt ik een goede service..
Levering dag erna.
Instructies makkelijk...
Dus zeer tevreden

25. April 2025

Antwort von Twinky

Fijn dat je tevreden bent met onze service, hopelijk zien we je snel weer :-)

Geweldige loopstoel

Ik heb een loopstoel besteld bij Twinky en ben echt ontzettend tevreden! De levering was supersnel. De loopstoel is van goede kwaliteit, stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Mijn kleintje is er helemaal weg van en het design is ook nog eens heel leuk. Je merkt dat er aandacht is besteed aan zowel veiligheid als comfort.

25. April 2025

Antwort von Twinky

Oh wat super om te horen! Geniet van je Loopstoeltje en hopelijk zien we je snel weer :-)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen bestelling gekregen die ze beloofd…

Geen bestelling gekregen die ze beloofd hebben. Nadat ik communicatie had vi e-mail had de medewerker aangegeven dat de ontbreekt gedeeltovan de kinderwagen is opgestuurd. (Bij mijn oude adres) enmaal daar gegaan zag ik alleen een knuffel. Nogmaals gemaild en gevraagd voor de uitleg. Voor de erste keer had de medewerker of de menager mij gebeld om een uitleg geven. Hierbij aangegeven nogmaals dat ik mijn bestelling zou graag willen ontvangen. De medewerker ging tegen mij in en begreep mij helemaal niet waardoor ik boos werdt. De medewerker was boos en gaf aan dat ik de kinderwagen kan terug sturen en dat hij hiermee klaar. En als ik dat op ga sturen hier moet ik mijn baby ga dragen? Onprofessioneel vind ik dat.
Schandalig dit twinky!
En dit kon wij oplossen op een volwassen manieren, maar jullie hebben zover laten komen dat ik jullie gewoon naar de rechtbank moet gaan sturen als een bedrijf.
En ik bedoel een klant is!
En met die gene waar ik mee gisteren contact had, als een medewerker mag je jezelf gaan afvragen wat betekent om je boosheid als een medewerker opzij te zetten.
En waarom hebben jullie in een een andere e-mail aangemaakt om met mij te communiceren?
Waarom communiceren jullie niet bij de oude e-mail?
Zoals ik aangegeven vanaf nu gaat de communicatie via mijn advocaat en de rechtsbijstand.
Twinky als een winkel jullie kunnen heel veel dingen veranderen. Als om communicatie met een klant.
En ik vind pas rust als ik mijn gemist gedeeld hebt ontvangen!
En ik ben niet de enigste die dit meegemaakt heeft. Ik heb nu inmiddels 3 andere die niet durven om en stap te nemen.
En dit is toch niet goed voor jullie bedrijf?
Hoe jullie omgaan met klanten en geen ander oplossen kunnen zoeken.

Ik wil graag mij gemist gedeelte hebben, daarvoor heb ik betaald!!!!!!!

Twinky dit kan beter!!!!

Mijn baby leidt nu hier onder , schandelig dit!!!

Tot bij de rechtbank.

24. April 2025

Hi Sonya,

We hebben geprobeerd uit te leggen dat het onderdeel die bij je ontbreekt jij reeds in bezit hebt. In dit geval gaat het bij jou om de kinderwagen, waarbij de zetel aan de onderkant dient te worden versteld waardoor je van lig- naar zitfunctie kunt gaan. Je hebt het onderdeel reeds in bezit en kan de stoel aan hand van de video die we je hebben verstuurd verstellen. Echter na meerdere keren dit uitgelegd te hebben ben je niet van gediend te luisteren.

Je bestelling is 7 maanden geleden geplaatst en ondanks dat de retourtermijn 5 keer verlengd is mag je deze nogsteeds van ons retourneren indien je niet tevreden bent. We hebben je tevens 2 nazendingen gedaan van de knuffel en het tasje op onze kosten. Hier hebben we vanuit jou ook bevestiging ontvangen dat die binnen is. Om eerlijk te zijn weten wij het ook niet meer..

We willen uiteraard dit nogsteeds met je oplossen en hebben je een uitgebreid termijn gegeven geholpen te worden met je bestelling naast het feit dat je een artikel van ons voor 29,95 ipv 69,95 hebt ontvangen. Nogmaals, wij weten het ook helaas niet meer en hopen dat het opgelost kan worden indien de video's worden bekeken of met ons wordt gebeld. Fijne dag.

Twinky items zijn top

We hebben al een aantal items van Twinky in huis. We begonnen met de loop stoel die heel wat rondjes heeft gereden hier. Nu gebruiken we het traphekje en de wc van twinky. Beide weer hele fijne producten! Wij zijn dan dus 🥳

20. April 2025

Antwort von Twinky

Wij waarderen je enorm Kimberley, hopelijk tot snel weer :-)

AliExpress meuk

19. April 2025

Antwort von Twinky

Hi Robin, wij verkopen geen spullen vanuit aliexpress, onze artikelen zijn allemaal conform normstandaarden en bieden wij een 100% veiligheidsgarantie.

Om die reden is jouw review volkomen ongeldig. Jammer want we hebben je dusver correct geholpen, en schaadt ons bedrijf met deze review enorm.

Ik wens je het allerbeste.

Fun!

Loopstoeltje is leuk, mooi uiterlijk, leuke geluidjes en niet te duur ook. Kleinzoon vindt het geweldig!

12. März 2025

Antwort von Twinky

Beadnkt voor je review! Hopelijk zien we je snel weer :-)

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr