Ik ben zéér tevreden over THG. Zondag m'n bestelling geplaatst en dinsdag erop werd alles bezorgd. Netjes stevig verpakt met luchtkussentjes tegen beschadigingen tijdens het vervoer. Leuke prijze... Mehr ansehen
I ordered a harmonica, but they didn't have it in stock, so they offered me a different one. It still hasn't been shipped, this is some kind of joke..
Snelle levering; prima producten. Klein puntje, de snelheid van de site kan wel opkikker gebruiken. Daar wij de gehele site doorgebladerd hebben, duurde het laden van de pagina's wel "iets" te lan... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf: 2 setjes snaren besteld die gratis werden verzonden (nou ja dat zit natuurlijk al in de prijs), bevestiging gekregen per mail, volgende dag in de brievenbus. Prim... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tweedehands gitaar is de website voor het verkopen van jouw tweedehands gitaarapparatuur zonder kosten vooraf. Op tweedehands gitaar geven we je ook uitgebreide info, tips en tricks over alles wat met gitaren te maken heeft. Ook voorzien we dagelijks muzikanten van kwaliteits gitaaraccessoires en aanverwanten van merken zoals Fender, Martin, Ernie Ball, Elixir, Dunlop, Neutrik, Behringer, Alpine en veel meer THG levert deze accessoires altijd uit eigen voorraad, waardoor we snel kunnen leveren.
Schimmelarij 2A, 7845TJ, Holsloot, Niederlande
- 0616097030
- sales@tweedehands-gitaar.nl
- tweedehands-gitaar.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Snelle verzending, producten als omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Dit bevalt me perfect en goede prijzen. Blij mee.👍👍
I ordered a harmonica
Goed advies omtrend basgitaar snaren.
Goed advies omtrend basgitaar snaren.
Heb de eko's gekocht twee sets, ben er zeer tevreden over.
En ze waren snel geleverd.
Vijf sterren voor tweedehands-gitaar
Ik ben erg tevreden met de wijze waarop mijn bestelling is verlopen bij tweedehands-gitaar. Na mijn bestelling had ik een aantal vragen en die werden direct op een duidelijke en behulpzame wijze via WhatsApp beantwoord. De bestelde producten werden snel geleverd. Mijn complimenten.
Snel en goedkoop
Snelle verzending, producten als omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding.
de snaren die ik bij je aangeschaft heb, ben ik heel tevreden mee.
Paar maal besteld
Paar maal besteld, na slechte ervaring met grote keten.
had 2 dezelfde boeken besteld en betaald en jullie gaven aan dat 1 ervan terug gestord zou worden. En dat is ook gebeurd.
goede prijs, en snel opgestuurd!
mijn Fender telecasterhals werd heel snel verstuurd en heel goed verpakt en had een uitzonderlijk goede prijs , perfect dus, blij mee.
Duidelijke website.
Duidelijke website.
Buiten verwachting snelle levering en betaalbaar
Goede ervaring.
Prima verlopen deze deal
Prima verlopen deze deal. Boek ziet er verzorgd uit. Duidelijke accoorden.
Niets op aan te merken.
Eerste ervaring met TweedehandsGitaar…
Eerste ervaring met TweedehandsGitaar is prettig en soepel verlopen.
Dit bevalt me perfect en goede prijzen. Blij mee.
Mini versterker voldoet goed
De mini versterker doet wat wordt beloofd.
Het geluid is mooi, je kan de koptelefoon aansluiten, als je niemand rot last wil zijn.
Er zit nu de meegeleverde batterij in, als de batterij leeg is ga ik de 9V voeding gebruiken, sie ik er bij heb gekocht.

Erg bedankt 🌞
Erg bedankt 🌞
Goede service, het pakket kunnen volgen helemaal top!

Antwort von TweedehandsGitaar.nl
Onlangs twee gitaarboeken aangeschaft…
Onlangs twee gitaarboeken aangeschaft bij Tweedehandsgitaar.
Dit bevalt me perfect en goede prijzen. Blij mee

Antwort von TweedehandsGitaar.nl
De gitaarsnaren die ik heb besteld…
De gitaarsnaren die ik heb besteld werden heel snel geleverd en we hoefden geen verzendkosten te betalen.
Daarom ik geef ik jullie waardering 5 sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von TweedehandsGitaar.nl
De verzending was ook erg snel
De verzending was ook erg snel, kortom enorm tevreden en een oprechte aanrader. Top. Daarom ik geef ik jullie waardering 5 sterren. ⭐⭐⭐⭐⭐

Antwort von TweedehandsGitaar.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.