Gorzej nie wymyślisz!!! Absolutnie nie polecam nawet zbliżać się do tej „super” szkoły!!! To jak oni traktują ludzi, to po prostu nie da się wytłumaczyć. Zgadzam się ze wszystkimi opiniami które są n... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Zdecydowanie NIE POLECAM! SAME problemy od początku, odwoływane zajęcia, słaba jakość połączenia, i ogromna kasa nieadekwatna do jakości Nauczyciel kilka razy w ciągu kursu dowołał zajęcia, odrabia... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Syn był zadowolony z formy zajęć online. Uczęszczał na Minecraft Matematyka i J.Angielski grupowy. Nauczyciele mili i z odpowiednim podejściem do dzieci. Strona Tutore przejrzysta, a warunki umowy czy... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zajęcia kończą się 03.lutego 2026, ale szkoła każe zapłacić także za cały luty! Tłumaczy to tym, że abonament miesięczny to nie był abonament, tylko raty do zapłacenia. Nie odbyło się 6 lekcji które... Mehr ansehen
Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Uważaj na oszustów
Uważaj na oszustów! Wzywają na lekcję próbną, a potem zmuszają do płacenia za kilka miesięcy bez świadczenia żadnych usług!!
Ja zdecydowanie nie polecam
Ja zdecydowanie nie polecam, trzy razy zmieniono nauczyciela prze niecałe cztery miesiące trwania kursu, dodam, że płacąc czesne za cały miesiąc, odbywała się jedna, max dwie lekcje. Kiedy po czterech miesiącach farsy nazywanej korepetycjami, poprosiłam o zakończenie kursu w trybie natychmiastowym i zwrot kosztów, zamiast tego otrzymałam tylko informację o kolejnej zmianie nauczyciela. Po prostu kpina i wyrzucanie pieniędzy!!!
Również podpisuję się pod grupą…
Również podpisuję się pod grupą niezadowolonych, rezygnacja niemożliwa, wyłudzacze, jak ktoś wspomniał chętnie przystąpię do pozwu zbiorowego.
Uciekajcie od tej firmy
Uciekajcie od tej firmy. Nie ma dostępu do zajęć. Zrezygnować się nie da, (naliczają opłaty za pełny kurs, wydłużając okres wypowiedzenia). Wysyłają inny regulamin niż jest na stronie.
Nie polecam – darmowe zajęcia, które okazują się pułapką
Zapisaliśmy dziecko na darmowe zajęcia próbne, ale z powodu kolizji z lekcjami w szkole nie mogło wziąć w nich udziału. Mimo to szkoła nalicza opłaty, twierdząc, że zapis oznacza akceptację płatnego kursu. Warunki rezygnacji nie były jasno wyjaśnione, a regulamin przysłano dopiero po zapisaniu. Darmowe zajęcia próbne to tylko chwyt marketingowy – odradzam współpracę z tą szkołą.
Wyłudzacze
Potwierdzam opinie o tym, że jest to nieuczciwa firma. Pozytywne opinie piszą chyba tylko pracownicy. Moje dzieci nie uczestniczą w zajęciach a teraz nasłali na mnie firmę windykacyjną. Nie podpisuję się żadnej umowy, klika się gdzieś żeby dziecko mogło wziąć udział w pierwszych zajęciach i to jest niby ta umowa. Nie polecam nikomu.
Wykupione zajęcia przygotowujące do…
Wykupione zajęcia przygotowujące do egzaminu ósmoklasisty. Beznadzieja, nie KUPUJCIE. Nic to nie wnosi, a nie idzie z tego zrezygnował, jest zapis w umowie. Dziecko nic nie skorzystało, koszty ogromne, nauczyciele niekompetentni.
Wykupione 2 kursy przygotowujące do…
Wykupione 2 kursy przygotowujące do egzaminu 8kl, zapłaciłam z góry 5 tysięcy. Pieniądze wyrzucone w błoto i zmarnowany czas dziecka na przygotowanie do egzaminu. W czasie 3 mcy zmieniło się 5 prowadzących! Bardzo slaba jakość i organizacja. Prowadzący to w większości hobbyści zagadnień bez doświadczenia dydaktycznego a tym bardziej w zakresie egzaminu 8klasisty. Przestrzegam przed utopieniem pieniędzy, stratą nerwów na kontakcie z infolinią i przede wszystkim przed zmarnowaniem czasu dziecku przed egzaminem
Polecam firmę ✌️
Polecam firmę ✌️ jako pracodwaca jest firmą, która daje dużo możliwości, jest wiele obszarów otwartych na ulepszanie i proponowanie rozwiązań. Jest to dynamiczne i odważne środowisko, zarządzane przez osoby z inicjatywą i pomysłami.
Firma łączy ludzi na wiele sposobów od…
Firma łączy ludzi na wiele sposobów od samych zajęć które są esencją działalności, po całą działalność poza nauką. Bardzo podoba mi się zangażowanie firmy w promocję kultury sportu i zdrowia. Cieszę się, że miałem okazję współpracować z ludźmi z tego środowiska :)
Ciekawe zajęcia indywidualne
Ciekawe zajęcia indywidualne, doświadczony lektor.
Ciekawe zajęcia
Ciekawe zajęcia, różnorodny wybór, na każdą kieszeń. Od indywidualnych po grupowe honbystyczne
Też dziecko miało tylko zajęcie próbne
Też dziecko miało tylko zajęcie próbne, które było za darmo. Dalej zrezygnowaliśmy tylko teraz musimy spłacić za kilka miesięcy zajęc tylko z tego, że zaktywowaliśmy konto.
Nie polecam, dziecko miało mieć piwrwsze zajęcia gratis po czym naliczyli opłat za okres pol roku, teraz naslali firmę windykacyjna. Dziecko nie brało udziału w żadnych zajęciach - mówią mi ze mam im zapłacić po kliknęłam na stronie potwierdzenie regulaminu. Pokrzywdzonych jest bardzo duZo, myślimy o zbiorowym pozwie
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.